επεσα σε αυτο το σκηνικο, ενω <strike>επαιζα</strike> καιγομουνα με το torchlight No2. θυμηθικα αυτο που εγραψε ο Hellion, και ναι διαολε, εχει δικιο ο παλλικαρος. οχι ο διαολος, ο Hellion. τουλαχιστον ετσι οπως το καταλαβα εγω, στο φτωχο μου διαμερισμα, του επανω οροφου, που αποκαλω εγκεφαλο και τρεμοπαιζει σαν κερακι.<br><br>[youtube]https://youtu.be/2-TbOyD_7fg[/youtube]<br><br>οι ταινιες με σουπερ αλανια, ειναι μια ρομαντιλα. δειπνο με κερια σε KCF. το προβλημα ειναι οτι με τον καιρο αλλαζει το τραπεζι. στην αρχη ειναι εξω διπλα στις γλαστρες, μετα μεσα μπροστα στην πορτα, μετα διπλα στην πορτα της τουαλετας και μετα το κερι με το LED πλεον και οχι την φλογα. ακουμπισμενο πανω στο κατουρημενο καζανακι. αλλα δεν παιζει ρολο γιατι ειναι Φ Χ Ψ τιτλος και οτι και αν ειναι το σακι, θα ειναι καλο. ειναι ο τιτλος που περιμεναμε. ειναι star wars - ειναι καλο και λοιπα που ανηκουν στο μαρκετινγκ.<br><br>Με τα λεφτα που δινει η παραγωγη, θα μπορουσαν να εχουν ενα καλυτερο αποτελεσμα. αναθεμα και αν εχει διαβασει καποιος για αυτο που γυριζουν καθε φορα. <br>Το rogue θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη τηλεταινια. δεν ειναι τηλεταινια. επειδη ακριβως οταν ειμαι ετοιμος να δω κατι, ξερω τι να περιμενω. πχ αν δω το γυμνες καλογριες με μεγαλα οπλα (μαμαει το ταινιακι), ξερω οτι θα δω παρακμη η οποια ειναι φτιαγμενη να με διασκεδασει με τον τροπο της. θα με ταισει παπατζα. Το ιδιο συμβαινει και με το star wars, οταν ξεκινανε οι τιτλοι ξερω τι θα περιμενω. τωρα αν μου σκασει τελικα ο κουβας με το μπουγαδονερα, δεν θα με κανει ασημαντη αποψη επειδη δεν ειμαι φαν μποι.<br><br>τα ξερουμε τα κολπα. μεγαλωσαμε με τα πρωτα επεισοδια γκαλακτικα και σταρ τρεκ. δοκτορ χου και λοιπες σειρες που η επιτυχια τους ηταν αυτη που εφερε την επιστροφη τους σε μικρες και μεγαλες οθονες. τωρα εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο βητα οπου δεν ξερουμε γιατι παραμενουν καποια πραγματα, αντι να τα κλεισουν στο πηγαδι της ληθης.<br>περιμενουμε να δουμε φαντασια και γουαου. τωρα τραβηγμενα αστεια και σκηνες που κανουν το χαρτι υγειας να τρωει jam, επειδη το εβρεξαν, δεν προσφερουν κατι. οι φαν ειναι αυτοι που πρεπει να βγουν στους δρομους και να βαλουν φωτια σε λαστιχα. οχι να καλυψουν την καθε πατατα επειδη ειναι μαρκας λεβελ απ. αφου τρως την πατατα, πατατα θα φας και αυριο.<br><br><br>το star wars δεν μπορει να ειναι καλο επειδη ο τιτλος ειναι star wars. θα ειναι καλο αλλα επειδη το δουλεψαν να ειναι καλο. αν δεν το δουλεψαν, ναι ξερω, καποιοι θα πεσουν απο τα συννεφα. αν δεν το δουλεψαν λοιπον, θα ειναι ενα κακο star wars.<br>ναι!! οι ταινιες με σουπερ αλανια μπορουν να γινουν πολυ καλες, ακομα και οταν ειναι μετριες. το suicide μου αρεσε σε φαση οτι περασα ευχαριστα την ωρα μου. η ξανθουλα το παρακανε λιγο, αλλα αν μια ταινια δεν σου προσφερει ουτε αυτες τις μινιμαλ απαιτησεις, ειναι μια κακια ταινια. περασα καλα γιατι περιμενα κατι σαν τις καλογριες και επεσα μεσα.