What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

World Of Tanks

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Μόλις διαπίστωσα οτι δεν υπάρχει thread για αυτό το πολυ καλό παιχνιδάκι. Για πείτε τις εντυπώσεις σας, τον πόνο σας κτλ όσοι ασχολείστε....
Εγώ έχω 2 accounts, ένα το δικό μου και ένα του αδερφού μου, που πλέον το έχει παρατήσει, κρίμα είναι να πάει χαμένο. Στο δικό μου έχω το ISU-152 σαν top tank, ενώ στο άλλο account υπάρχει το Τ95.
discuss.....
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Κατά πόσο είναι free 2 play και κατά πόσο pay 2 win;
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Η εταιρία δίνει αρκετή βαρύτητα στο pay to win και μερικές φορές είναι εμφανές στις μάχες. Αλλά η εμπειρία μετράει πάρα πολύ. Αν ξέρεις την πίστα και τα σημεία που μπορείς να καλυφθείς, ποιά είναι τα ευαίσθητα σημεία του αντίπαλου άρματος μπορείς να κοντράρεις μια χαρά και premium αρματα.
Το σημαντικό είναι να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με κάθε άρμα και να εκμεταλευεσαι τα χαρακτηριστικά της κάθε κατηγορίας αρμάτων (TDs, Heavy, Medium, Light, Artys).
Ημουν στην Beta για λίγο και αρχισα να παίζω απο τότε που βγήκε κανονικά. Δεν έχω δώσει φράγκο μέχρι τώρα. Υπάρχει αρκετό grinding για τους free παίκτες αλλά έτσι μαθαίνεις να παίζεις καλύτερα απο τον noobα που μόλις αγόρασε το σουπερ ντούπερ high tier αρμα.
Γενικά δεν παίζω mmo αλλά αυτό το παιχνίδι με κράτησε γιατί οι random battles κρατάνε απο 10 μέχρι 15 λεπτά. Δεν κολλάς με τις ωρες για να βγάλεις το τάδε quest ενώ είναι πολύ βολικό όταν έχεις κανένα μισάωρο για να ξεσκάσεις.
Τέλος έχει πολύ καλά γραφικά για mmo.
Αξίζει τον κόπο να του ρίξεις μια ματιά, τζάμπα είναι.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Δεν σας αρέσουν και πολύ τα άρματα μαχης......
Δοκιμάστε τότε με αεροπλάνα.
http://worldofwarplanes.eu/" class="bbcode_url">World Of Warplanes
Το παιχνίδι βγήκε κανονικά, δεν πρόκειται για καποια beta.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/videos/video-tank-rally-trailer/" class="bbcode_url">Tank Rally Trailer
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-tank-racing/" class="bbcode_url">Special: Tank Racing
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Άμα κάποιος ενδιαφέρεται να ξεκίνησε το WoT έχω αυτό το κλειδάκι που δίνει κάτι μπόνους αλλά δε θυμάμαι τι για τους νέους παίκτες:

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br>Άμα κάποιος ενδιαφέρεται να ξεκίνησε το WoT έχω αυτό το κλειδάκι που δίνει κάτι μπόνους αλλά δε θυμάμαι τι για τους νέους παίκτες:<br><br>
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
<br></blockquote><br>Μου &#039;κοψε λίγο αργά να το ξεκινήσω, πάντως ο κωδικός ή έληξε ή τον πήρανε. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ισχύει πάντως ότι οι Premium κόβουν κώλους, έχουν και κάτι μηχανές που γκαζώνουν τρελά.<br><br>Μετά από μερικά quest, άνοιξα tier 3 tank και μου έδωσε διχτάκι καμουφλάζ και 8 μέρες premium, θα τις κάψω και μετά βλέπω αν θα συνεχίσω.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote>Μου &#039;κοψε λίγο αργά να το ξεκινήσω, πάντως ο κωδικός ή έληξε ή τον πήρανε. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote><br><img src="http://www.ragefacecomics.com/faces/large/surprised-wut-l.png" alt="surprised-wut-l.png" class="bbcode_img" />
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Μην φοβάσαι τους premium, τους αντιμετωπίζεις. Διαλέγεις ένα αξιοπρεπές αρμα, το κρατάς και φτιάχνεις καλό πλήρωμα.<br>Το πρόβλημα αυτό τον καιρό είναι οτι η βλακεία ξεχειλίζει απο παντού, καθόλου ομαδικό πνεύμα, λες και παίζουν τρίχρονα. Τις περισσότερες φορές θα έχει χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου στα πρώτα 3,5 λεπτά με σκορ 15-4........<br>Το βρισίδι πάντως ανεβαίνει σταθερά όσο ανεβαίνουν και τα tier.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
<blockquote><br>Μην φοβάσαι τους premium, τους αντιμετωπίζεις. Διαλέγεις ένα αξιοπρεπές αρμα, το κρατάς και φτιάχνεις καλό πλήρωμα.<br>Το πρόβλημα αυτό τον καιρό είναι οτι η βλακεία ξεχειλίζει απο παντού, καθόλου ομαδικό πνεύμα, λες και παίζουν τρίχρονα. Τις περισσότερες φορές θα έχει χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου στα πρώτα 3,5 λεπτά με σκορ 15-4........<br>Το βρισίδι πάντως ανεβαίνει σταθερά όσο ανεβαίνουν και τα tier.<br></blockquote><br><br>Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στο να αντιμετωπίσω premium tanks, απλώς 1-2 συγκεκριμένα premium tanks θα σου σπάνε τα νεύρα. Πχ είναι εκνευριστικό πόσα non-penetrations θα έχεις ενάντια σε Τ26Ε4. Και τα ΗΕ δεν του κάνουν σχεδόν τίποτα, καθώς έχει spaced armor. Επίσης, αν δεις pack από E-25 να έρχεται προς το μέρος σου, καληνύχτα (άλλα πόσο απολαυστικό είναι να τα κάνεις one-shot με SU-152  :w00t: ).<br>Επίσης, να αποφεύγεις τα Σαββατοκύριακα, ειδικά τις Κυριακές. Μπαίνουν όλοι οι weekend warriors και οι noobάδες. Βλέπεις και κάτι matchmakings της κακιάς ώρας (αν έχεις βάλει mods για να βλέπεις τα στατιστικά των παικτών), στη μία ομάδα σχεδόν όλοι "πράσινοι", στην άλλη ομάδα σχεδόν όλοι "κόκκινοι". Να είμαι μεσοβδόμαδα με win rate 55% και το Σαββατοκύριακο να πέφτω κάτω από 30%, τόσο χάλια.<br>Το βρισίδι στα πιο πάνω tier είναι λογικό, εφόσον είσαι πια σε tiers που χάνεις credits στις ήττες. Επίσης, αν ο άλλος δεν νιώθει, έχει 15000+ μάχες και το rating του είναι αντίστοιχο με παίκτες που έχουν 2000 μάχες, ε, τραβάει όλη την ομάδα κάτω. Γενικώς το WoT είναι πολύ competitive, δεν συγχωρεί λάθη, και η τύχη δεν θα σε πάει καθόλου μακριά. <br>Επίσης, είναι καλό να βάλεις ένα 20ρικο και να αγοράσεις μερικές θέσεις στο garage (όταν έχει έκπτωση) και να έχεις άρματα διαφορετικών τύπων από όλα τα έθνη (εγώ το ξεφτίλισα λίγο, έχω πάνω από 20 άρματα) και με τα υπόλοιπα να κάνεις convert το experience που έχεις σε elite και premium άρματα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Είχα παίξει στην beta. Είχε κάποιες ωραίες λεπτομέρειες αλλά δεν με κράτησε. Θεωρείτε πως είναι καλύτερο από τα ground forces του Warthunder? (και εκεί μόνο με αεροπλάνα παίζω, τα άρματα μου φαίνονται απίστευτα βαρετά)
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ που έχω παίξει και τα δύο, προτίμω τα ground forces του warthunder. Αλλά γούστα είναι αυτά.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
<blockquote><br><blockquote><br>Μην φοβάσαι τους premium, τους αντιμετωπίζεις. Διαλέγεις ένα αξιοπρεπές αρμα, το κρατάς και φτιάχνεις καλό πλήρωμα.<br>Το πρόβλημα αυτό τον καιρό είναι οτι η βλακεία ξεχειλίζει απο παντού, καθόλου ομαδικό πνεύμα, λες και παίζουν τρίχρονα. Τις περισσότερες φορές θα έχει χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου στα πρώτα 3,5 λεπτά με σκορ 15-4........<br>Το βρισίδι πάντως ανεβαίνει σταθερά όσο ανεβαίνουν και τα tier.<br></blockquote><br><br>Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στο να αντιμετωπίσω premium tanks, απλώς 1-2 συγκεκριμένα premium tanks θα σου σπάνε τα νεύρα. Πχ είναι εκνευριστικό πόσα non-penetrations θα έχεις ενάντια σε Τ26Ε4. Και τα ΗΕ δεν του κάνουν σχεδόν τίποτα, καθώς έχει spaced armor. Επίσης, αν δεις pack από E-25 να έρχεται προς το μέρος σου, καληνύχτα (άλλα πόσο απολαυστικό είναι να τα κάνεις one-shot με SU-152  :w00t: ).<br>Επίσης, να αποφεύγεις τα Σαββατοκύριακα, ειδικά τις Κυριακές. Μπαίνουν όλοι οι weekend warriors και οι noobάδες. Βλέπεις και κάτι matchmakings της κακιάς ώρας (αν έχεις βάλει mods για να βλέπεις τα στατιστικά των παικτών), στη μία ομάδα σχεδόν όλοι "πράσινοι", στην άλλη ομάδα σχεδόν όλοι "κόκκινοι". Να είμαι μεσοβδόμαδα με win rate 55% και το Σαββατοκύριακο να πέφτω κάτω από 30%, τόσο χάλια.<br>Το βρισίδι στα πιο πάνω tier είναι λογικό, εφόσον είσαι πια σε tiers που χάνεις credits στις ήττες. Επίσης, αν ο άλλος δεν νιώθει, έχει 15000+ μάχες και το rating του είναι αντίστοιχο με παίκτες που έχουν 2000 μάχες, ε, τραβάει όλη την ομάδα κάτω. Γενικώς το WoT είναι πολύ competitive, δεν συγχωρεί λάθη, και η τύχη δεν θα σε πάει καθόλου μακριά. <br>Επίσης, είναι καλό να βάλεις ένα 20ρικο και να αγοράσεις μερικές θέσεις στο garage (όταν έχει έκπτωση) και να έχεις άρματα διαφορετικών τύπων από όλα τα έθνη (εγώ το ξεφτίλισα λίγο, έχω πάνω από 20 άρματα) και με τα υπόλοιπα να κάνεις convert το experience που έχεις σε elite και premium άρματα.<br></blockquote><br><br>Ως τώρα παίζω μόνο Japan, λόγω weebness, και πρέπει να έχω ξεκλειδώσει και καναδυό Γερμανικά.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Ξεκίνα και τα Ρωσικα. Νομίζω οτι είναι πιο καλά για παίκτες που τώρα ξεκινούν το παιχνίδι.<br>Έχει κανένας όρεξη για να παίζουμε κανένα platoon πότε-πότε;
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
έκανα ένα double-kill με Τype 97 Chi-Ha (tier 3 medium tank) τις προάλλες και πορώθηκα, συνήθως είμαι feederάς  :drinks:<br>Καθαρό double kill, μόνος εναντίον 2 <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ποιες οι κυριότερες διαφορές ανάμεσα σε WoT και WTGF?<br>Ως τώρα κατάλαβα ότι η major διαφορά είναι το πώς δουλεύει το spot, στο WoT γίνεται αυτόματα και εξαρτάται από παράγοντες όπως talents κτλ, στο GF πρέπει εσύ ο ίδιος να &#039;δεις το αντίπαλο tank, όπως συνηθίζεται στα FPS games.
 
Top Bottom