@Κέρβερε τώρα που το λες έχεις δίκιο...
ΟΦΤΠΙΚ: [Κοιτώντας τον δικό μου λογαριασμό στο gmail βλέπω ότι αν πατήσω ότι δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης με ρωτάει την ερώτηση ασφαλείας που λέει και ο ντέντπουλ, αλλά μπορώ να την παραβλέψω οπότε και με παραπέμπει στο να απαντήσω σε "προσωπικές" ερωτήσεις όπως λέει και ο σόαντ.
Ξεκινάει ρωτώντας για εναλλακτικό λογαριασμό μέιλ ια επικοινωνία, μετά ζητάει τελευταίο κωδικό που θυμάσαι να έχεις βάλει, τελευταία ημερομηνία που θυμάσαι να μπήκες και ημερομηνία δημιουργίας λογαριασμού, την οποία έβαλα λάθος, αλλά νομίζω κοντά στην πραγματική ημερομηνία δημιουργίας, για να δω τι θα γίνει (άσε που δεν την θυμάμαι και σιγουρα κιόλας), οπότε και ρωτάει και πάλι την ερώτηση ασφαλείας που μπορείς να προσπεράσεις...
Μετά μου ζητάει 4 μέιλ φίλων και 4 ετικέτες που έχω δημιουργήσει χωρίς εισερχόμενα κλπ, και πρώτο μέιλ ανάκτησης που έρχεται στο μυαλό (δίνεται επιλογή για παράβλεψη καί αυτών των ερωτήσεων)...
Τέλος ζητάει και αν χρησιμοποιώ και άλλη συσκευή (android κλπ) και πότε ξεκίνησε αυτό και μετά πρέπει να τελειώνει η διαδικασία...
Δεν ξέρω για σας, εμένα πάντως μου φαίνεται ότι οποιοσδήποτε "δήθεν καλός φίλος που θέλει το κακό μου" και που του έχω εμπιστευτεί ορισμένα όχι και τόσο προσωπικά πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεί το λογαριασμό μου... Εννοείται ότι δεν μπορεί να τον βρει ο οποισδήποτε άγνωστος αλλά στην παραπάνω περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει κίνδυνος...]
ΟΝΤΟΠΙΚ τώρα να πω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο yahoo (που πιστεύω ότι θα ισχύει αν θες την γνώμη μου), δεν χάνεις και κάτι να το δοκιμάσεις...
Σόρυ για το πολύ μεγάλο οφτόπικ...