Ξέρεις από VPN;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τα free vpn δεν υποστηρίζουν torrents
Τζάμπα VPN συνήθως σημαίνει ότι εκτός από ελεεινες ταχύτητες, είσαι και εκτεθειμένος

Επίσης σημαντικό είναι να μην κρατάει logs

Για τις 2 συγκεκριμένες χρήσεις που το έχω, μια χαρά με καλύπτει:

-Slava Ukraini και κάθε sale είναι Christmas Sale (από τα παλιά) στα GOG.
-Omae Wa Mou Shindeiru για να μπαίνω σε αγγελίες, biddings κλπ στο From Japan (που κόβει άλλες ip πλέον) και να χτυπάω πραγματάκια.

Για τις 2 συγκεκριμένες χρήσεις που το έχω, μια χαρά με καλύπτει:

-Slava Ukraini και κάθε sale είναι Christmas Sale (από τα παλιά) στα GOG.
-Omae Wa Mou Shindeiru για να μπαίνω σε αγγελίες, biddings κλπ στο From Japan (που κόβει άλλες ip πλέον) και να χτυπάω πραγματάκια.
tell me more

Το roses are red violets are blue omae wa mou shindeiru είναι το μόνο που κατάλαβα, το άλλο να μου λείπει, Μποράτσε είσαι ύποπτος.

Linux Kodachi, Tails, QubesOS ή Parrot OS
Το Tails ειναι καλη επιλογη αλλα ειναι κατι διαφορετικο/παραλληλο απο το VPN.

Τα Qube και Parrot δεν ειναι για τις μαζες.

Γενικα μιλωντας και αποδιδοντας τα του Lucinωs το Lucinι, οτιδηποτε αφορα ιδιωτικοτητα εχει ως ελαχιστη βαση ενα firewall και καποιο Linux για OS. Το να εχεις VPN και απο πισω να logαρουν τα Windows τα παντα ειναι καπως παραδοξο.

Μετα ερχονται και αλλοι παραγοντες οπως το να εχεις οσο πιο default ρυθμισεις και συμπεριφορα ωστε να μην ξεχωριζεις, να μην μπανεις σε υπηρεσιες με user/pass καθως αυτοκαρφωνεσαι κλπ

Ειναι τεραστιο και χαωτικο το αντικειμενο και δεν υπαρχει μια σωστη απαντηση καθως καθε επιπεδο προστασιας εχει αλλες απαιτησεις σε χρονο, κοπο, διαβασμα, ξεβολεμα κλπ.

Τοσο στα VPN οσο και στο Tor το μοντελο βασιζεται στην εμπιστοσυνη οτι ο VPN παροχος δεν θα σε "πουλησει" και το Tor node ειναι ασφαλες. Σαν δουλεια και τροπο λειτουργιας ειναι διαφορετικα και εξυπηρετουν αλλες αναγκες.

Last edited:
ολοι ξερουμε οτι ο μπορατσος τον βρωνταει με χενται. απλα δεν το λεμε και τοσο παραεξω.
Απόλυτα λογικό, τόσο μένος, τόσα χρόνια, κάτι κρύβει, δεν μπορεί.

*ΟΧΙ ΚΟΥΜΙΚΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΡΕΗΤΖΚΟΥΙΤ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΙΤ ΦΙΞΙΟΝ, ΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΚΑ ΜΟΥ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΤΟΚΙ ΝΤΟΚΙ ΜΙΑΟΥ ΤΣΙΤΣΙ ΧΑΟΥ 32*

tell me more
Τι θες να μάθεις δηλαδή; Ουκρανική ip στην πρώτη περίπτωση για να έχω πρόσβαση σε τιμές χώμα

Clipboard GOG.jpg

και γιαπωνέζικη στη 2η για να έχω πρόσβαση στα listings. Ούτε συνδρομές, ούτε απομακρυσμένα τερματικά από το Aliens χρειάζεσαι για κάτι τέτοια...

Τώρα ναι, αν κάνεις κι άλλα πράγματα αζούρεους, χαμούρεους πως τα λέτε, και φοβάσαι μη μπουκάρουν τα SWAT, πας για πιο «επαγγελματική» σουίτα.

Πλάκα πλάκα τόσα χρόνια κάνεις αντί ανιμ προπαγάνδα και παίζει να είσαι ο μόνος που δεν τον έχουν αγγίξει πλοκάμια... ακόμα. Θα σε φάνε οι waifu manowarriors.

Τι θες να μάθεις δηλαδή; Ουκρανική ip στην πρώτη περίπτωση για να έχω πρόσβαση σε τιμές χώμα

και γιαπωνέζικη στη 2η για να έχω πρόσβαση στα listings. Ούτε συνδρομές, ούτε απομακρυσμένα τερματικά από το Aliens χρειάζεσαι για κάτι τέτοια...

Τώρα ναι, αν κάνεις κι άλλα πράγματα αζούρεους, χαμούρεους πως τα λέτε, και φοβάσαι μη μπουκάρουν τα SWAT, πας για πιο «επαγγελματική» σουίτα.
ναι αυτό ήθελα να quotarω μόνο για το τζαπανέζικο, τι listings είναι αυτά; τι αγοράζεις;

...όπερ εστί μεθερμηνευόμενον ' Είναι δυνατά τα συλλεκτικά γουάι φουζ θείο Άνταν;'

τι αγοράζεις;

Κυρίως retro games που η τζαπανέζικη βέρσιον είναι το 1/5-1/10 της τιμής των ευρωπαϊκών (ή κάποια που δε βγήκαν στα μέρη μας και παραμένουν φτηνά). Προφανώς μόνο όσα προϋποθέτουν μηδαμινή ως ελάχιστη χρήση του google lens για να παιχτούν.

Τα έχει και σε άλλες γλώσσες αυτά από εκεί; Γιατί συνήθως είναι μόνο στα ιαπωνικά.

Τα παλιά όχι δεν έχουν άλλη γλώσσα (αρκετά βέβαια έχουν αγγλικά μενού και καθόλου διαλόγους πχ Rockman World 5 aka Mega Man 5), για αυτό αν έχει περιστασιακό text, θέλεις google lens, deepl κλπ σχετικές εφαρμογές στην κάμερα του κινητού.
Τώρα αν μιλάμε για τίποτα ps4 κλπ αυτά έχουν ασιατικές εκδόσεις οι οποίες έχουν πολλαπλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων αγγλικών.

Kοίτα να δεις οι σατανάδες τί επίπεδο λεπτομέρειας έφτασαν για να κρύψουν τη συλλογή γουάι-φουζ. Εντυπωσιακό κύριοι, εντυπωσιακό. Για ορισμένα πικοσεκόντ διάβαζα με ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, σε φάση 'Πωπώ, τί γίνεται στον κόσμο.' Μετά πήρα μπρος.

τη συλλογή γουάι-φουζ
Tbh τα γουαίφου παύουν να έχουν νόημα όταν έχεις πρόσβαση στο real estate thing. Τα αντικείμενα πόθου αλλάζουν σε action figures που δεν αποκτήσαμε μικροί.

489524962_1279782117483320_5415732373258187983_n.jpg

Επιτέλους, σωστή χρήση ΑΙ! Νομίζω το νηματάκι 'Action Figures Κοινότητας Μπου Ρκιού' ανοίγει οσονούπω.

Last edited:
Back