tyrion395
Mind-flayer
Pro tips :silly:<br>Το παιχνίδι με WOTC compatible mods κρασάρει ωσάν τρελό. Παίξτε ironman με δική σας ευθύνη.<br>Επίσης αν παίζετε από commander και πάνω, τις αποστολές τύπου "κill the officer before he escapes κτλ κτλ" αφήστε τες να πάνε στο καλό.<br>Εκτός<br><span class="bbcode_spoiler">ΑΝ ΕΧΕΤΕ BOOSTER ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ REVEAL AΠΟ ΚΑΠΟΙΟ POD. <br>Αλλιώς 9 στις 10 ο officer είναι στην άλλη άκρη, το evac point σκάει δίπλα του και έχετε 5 γύρους να τον καθαρίσετε. Κάποιος στην firaxis έπερνε κάτι καλό όταν σχεδίαζε αυτέ τις αποστολές..</span><br><br>ΕDIT γιατί ο πόνος είναι βαρύς<br>Και μόλις ολοκλήρωσα και το δεύτερο playthrough μετά από 4-5 αποστολές. <br>Με έριξε σε αποστολή rescue the vip από τους lost και προαιρετικά να σώσω και 2 soldiers. <br><span class="bbcode_spoiler">Πάω συντηρητικά και βγάζω pod με viper και robot ή όπως λέγεται. Σκοτώνω με την πρώτη το φίδι και το robot μου κάνει critical-kill σε full cover+full health+armor. Μια κίνηση μετά μου βγαίνουν οι θέσεις των soldiers που καλούμε να σώσω. Ο ένας κωλοπετινίτσα μεριά, ο άλλο ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα σε purifier+sectoid. Μου βγαίνουν lost ακριβώς δίπλα τους + CHOSEN. Ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω στον vip βέβαια,για την ακρίβεια δεν έχω προλάβει παρά μερικές κινήσεις και το ρομποτ είναι ακόμα ΕΚΕΙ!!! Κάνω hunker down αφού θα μου τι πέσει ΚΑΙ ο chosen και αφήνω δύο για να βγάλουν το robot πριν μου ρίξει ρουκέτα. To robot μένει με ένα heαlth bar και ο chosen χτυπάει με dazed έναν από τους τύπου που έβαλαν κατά του ροβοτ και -will . Το ρομποτ ρίχνει ρουκέτα και οι lost γράφουν purifier και sect και κατευθύνονται σε μένα!! <br>Το πρώτο playthrough που όπως έδειξα τελείωσε με game over το ευχαριστήθηκα. Έκανα λάθη, έμαθα και δεν μπορώ να πω πως μου πέταξε καμιά παράλογη αποστολή ή είχε ιδιαίτερα τεχνικά θέματα.</span><br>Το δεύτερο με πέθανε στα crashes λόγω mods και μου έβγαλε και αυτή την απύθμενη μαλακία για αποστολή. Νεύρα πολλά νεύρα λέμε. :smash: :throw: :agony: <br>Θα το ξαναπίασω χριστούγεννα όπως πάει. Έχω την πραγματική ζωή δε με πέρνει να με αγχώνει τόσο και ένα παιχνίδι (rant mode off)