XenForo Requests Thread (αλλαγές username, reacts, trophies, διακοποδάνεια)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η αληθεια ειναι οτι με τις τσαχπινιες των themes, κολλησα στην ζωνη του Λυκοφωτος. Εχω ενα λευκο background και ολα ειναι 1994.

κούνελε ο @Χειρομαλάχτης λέει για το new posts αυτό που δείχνεις είναι από τα κοινά φόρα, λέω και εγώ τι διάολο αφού στα new posts είναι threads που δεν έχουμε διαβάσει ΑΡΑ δεν γίνεται να δείχνει τα διαβασμένα με normal και τα άλλα με bold!

Στα forum ναι τα διαχωρίζει έτσι.

Εγω εδειξα υλικο, φωτογραφικο, για την επαληθευση και δεν ειπε κατι τετοιο. Με διεκοψες και απο τον ποιητικο μου ειρμο.
διεκοψα μια φορα για να ποσταρω στα σοσιαλ το πρωτο τριστιχο, το ειχα. Μπηκα να σου απαντησω και δεν το ειχα πια.
καροτο καροτακι
κανε το φουστανι της
τυλιχτο σουβλακι

Πως να το συνεχισω τωρα; το εχασα...

ωστοσο κουνελο:

καποια ευγενικη, μερακληδικη ψυχη σκεφτηκε το πολυ απλο στο new posts απ οπου παρακολουθω την κινηση στο φορου, να φαινονται τα θρεντς που...

εχει δικιο ο νιτρος. το λενε τα παπίερς.

@Norshgaath ψήσου άλλαξε άβαταρ, δεν μπορώ να διαχειριστώ το κριντζ που με διαπερνά σαν τσιρίδα του Αδώνιδος κάθε φορά που το βλέπω.

@Norshgaath ψήσου άλλαξε άβαταρ, δεν μπορώ να διαχειριστώ το κριντζ που με διαπερνά σαν τσιρίδα του Αδώνιδος κάθε φορά που το βλέπω.
η επιθυμια σου διαταγη...αν και πιστευω πως το 1706813663181.png , ηταν Ο,ΤΙ καλυτερο

Εύη αλλά ΚΑΙ Άδωνις στο φόρουμ; Γεμίσαμε σελέπριτιζ!!!111!!!

Αλλά ρε παιδιά, λίγο κράτει με τα αβατάρια γιατί είμεθα και κάποιας ηλικίας...

Μετά το 1ο Αβαταρ του Καμερον, χάλασε το πράμα...

Ρε σεις, σκρόλαρα στο κινητό τη φορουμάρα, φτάνω κάτω κάτω, διαβάζω 'Pad Καντηλαναυτικόν Όρθοδοξον' μου βγαίνει το τήλιο από τη μύτη.

Ντουζ πουάν, απερίγραπτα εμπνευσμένα ονόματα θήμς.

Καλησπέρα, αιτούμαι την προσθήκη 🥲 ριάξιον, ευχαριστώ.

CC: @Admiral

Έχω έρθει σε εκφραστικό αδιέξοδο με αφορμή την παρακάτω ανάρτηση:

Ως εκ τούτου, αιτούμαι τη δημιουργία how about no reaction με το παρακάτω πολυαγαπημένο αρκούδι:
1733677223026.png

Προς το παρόν, βολεύτηκα μερικώς με ένα P.A.N.I.C.

Magnet tool on Photoshop will do its magic. Magnets, how do they work?

Κάντε κάτι με το logo του Cobra Kai. Ίσως για όσους ήταν στην ομάδα στο Rocket League να το έχουν θα ήταν ωραίο. Δεν θα χάλαγε κάτι και με το Squid Game

Back