XenForoαπαλλαγή

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το νέο Forum είναι...

• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΡΔ ΤΩΡΑ.

• Νταξ, καλούτσικο. Μπορείτε και καλύτερα.

• Μιεχ. Σαν το Δισκόρδ δεν έχει.

• Καλά για αυτή τη μπούρδα μας τα πρήζατε τόσο καιρό?

Results are only viewable after voting.
Ναι γεια σας, εδώ μπαίνουμε για αππρισιέισο;
Παιδιά τρομερή αναβαθμισάρα το βέρζιο 4. Μπράβο!!

@ultimus θες να σου κάνω κεφαλαίο το πρώτο γράμμα στο username ή το προτιμάς έτσι για να μείνεις vintage.

Βασικά δεν τους κάνεις όλους κεφαλαία ρε συ Χελιόνε; Θέλουν δεν θέλουν.

Σε πρώτη φάση ήμουν πολέμιος της υποχρεωτικής κεφαλαιοποίησης, αλλά ίσως καταφύγω εκεί εν τέλει.

Πολύ κοντά στην πραγματικότητα 😁

Edit: Το post του @Tony Corvus , ποστάρατε όσο έγραφα.

Βασικά δεν τους κάνεις όλους κεφαλαία ρε συ Χελιόνε; Θέλουν δεν θέλουν.
Σε πρώτη φάση ήμουν πολέμιος της υποχρεωτικής κεφαλαιοποίησης, αλλά ίσως καταφύγω εκεί εν τέλει.
Nooooooooooooooooo.

20191202_165556.jpg

Η αντίδραση τους

Fake, ο ένας δεν πρέπει να έχει μαλλιά.

Η τωρινή φάση και κατάσταση του forum πραγματικά είναι, δίχως το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας, η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ (εντάξει, εννοείται μετά το θεϊκού αγγίγματος, οπότε και εκτός συναγωνισμού, Kunena.....)

Χαίρεσαι να το διαβάζεις πλέον ρε παιδί μου! Ελπίζω, γιατί αξίζει, να επιστρέψει σταδιακά ο λαός που σκόρπισε από εδώ και από εκεί και σύντομα να ζωντανέψει για τα καλά, φτάνοντας στα επίπεδα του ένδοξου παρελθόντος.

Υπόψιν πως η κεντρική σελίδα του σαιτ είναι οφλάην προς το παρόν μέχρι να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για κοινό login Wordpress-XenForo.

Υπόψιν πως η κεντρική σελίδα του σαιτ είναι οφλάην προς το παρόν μέχρι να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για κοινό login Wordpress-XenForo.
Είχαμε κεντρική σελίδα; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς 🙃

Η τωρινή φάση και κατάσταση του forum πραγματικά είναι, δίχως το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας, η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ (εντάξει, εννοείται μετά το θεϊκού αγγίγματος, οπότε και εκτός συναγωνισμού, Kunena.....)

Χαίρεσαι να το διαβάζεις πλέον ρε παιδί μου! Ελπίζω, γιατί αξίζει, να επιστρέψει σταδιακά ο λαός που σκόρπισε από εδώ και από εκεί και σύντομα να ζωντανέψει για τα καλά, φτάνοντας στα επίπεδα του ένδοξου παρελθόντος.
Για πόσο ένδοξο μιλάμε? Επιστροφή στο PCM και στα κρου?

ποια κουφαλα εκανε κοπι πειστ το citation needed?

rq-orthodox-org.png

Υ.Γ.: Ναι, βαριόμουν χθες βράδυ.

Back