What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

YAKUZA: LIKE A DRAGON

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Τα reboots ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Μπορεί στα χαρτιά να ακούγονται ως μια καλή ιδέα για να φρεσκάρεις το προϊόν σου πάνω σε ένα ήδη γνώριμο πλαίσιο, στην πράξη όμως εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο. Αφενός γιατί πιθανόν οι ιδέες σου να μην είναι το ίδιο καλές με τις παλιές, με συνέπεια να κάνεις μια τρύπα στο νερό, αφετέρου να αντιμετωπίσεις την κατακραυγή των παλιών fans, οι οποίοι συνήθως είναι αμείλικτοι σε τέτοιες τακτικές και να τοποθετήσεις έτσι οριστική ταφόπλακα στο franchise.
Όμως, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι η δουλειά σου έχει αρχίσει να φθίνει, είναι ένα ρίσκο που οφείλεις να πάρεις. Μπορεί στα PC μας να έχουν κυκλοφορήσει μόλις τρία παιχνίδια της σειράς Yakuza, εντούτοις η σειρά μετράει τουλάχιστον 10 τίτλους (spin-off και της «κανονικής» αρίθμησης) στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, όλα με παρόμοιο στήσιμο, οπότε μια αλλαγή ήταν ίσως επιβεβλημένη. Και όπως σοφά έπραξε η Ryo Ga Gotoku Studio, αποφάσισε να ξεκινήσει από την αρχή, αφαιρώντας τον...

Continue reading...
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,262
Μετά από 100+ ώρες στο Yakuza 0 θα το αγοράσω σίγουρα. Αυτό που μου άρεσε συγκεκριμένα στο Yakuza σε σχέση με άλλα γιαπωνέζικα games είναι το στυλ των γραφικών (όχι anime) και το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές δεν είναι 12 χρονών όπως στα περισσότερα jRPGs.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Ειδικά εσένα Αλέξανδρε, παίζει να σου αρέσει περισσότερο από το Yakuza 0, λόγω ακριβώς του συστήματος μάχης.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
@Sephir Εξαιρετικός και αναλυτικός όπως πάντα, η επισκόπηση με έχει βάλει στο πετσί του παιχνιδιού παρότι δεν έχω καμία απολύτως επαφή με τη σειρά. Πάνω στο τελευταίο θα ήθελα να κάνω και μία ερώτηση, όταν λες ότι τα προηγούμενα είναι brawlers εννοείς ότι είναι σε φάση όπως ήταν το υπέρτατο Fighting Force για το PS1 (επί της ουσίας 3D beat'em-up)?
 
Top Bottom