What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Zero- The Social Experiment ή αλλιώς η μεγάλους μήκους ταινίας μας

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Χαιρετώ σας όλους. Είμαστε στο στάδιο των προβών για τη μεγάλου μήκους ταινία Zero the social Experiment.
Θα βοηθήσω στη δημιουργία της από το πόστο του βοηθού σκηνοθέτη. Είμαι πολύ ενθουσιάσμένος με το όλο
εγχείρημα και το πιστεύω πάρα πολύ γι' αυτό αποφάσισα να σας δώσω με λίγα λόγια κάποια στοιχεία για την ταινία.
Το σενάριο της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα ξενοδοχείο, μια επιχείρηση η οποία προσφέρει κατά παραγγελία την κατασκευή χώρων και "περιβαλλόντων", στα οποία ο κάθε "πελάτης" μπορεί να ζήσει μια φαντασίωση -όχι απαραίτητα ερωτική- να αναβιώσει μια μνήμη ή να κάνει πραγματικότητα κάποιο απωθημένο του. Όλα αυτά διαδραματίζονται μέσα σε ένα πλαίσιο, στο οποίο οι πράξεις δεν έχουν συνέπειες ούτε για τον ίδιο τον "πελάτη" άλλα ούτε και για τον στενά προσωπικό ή κοινωνικό περίγυρό του.
Η ταινία απαρτίζεται από διαφορετικές ιστορίες οι οποίες εξελίσσονται μέσα σε "δωμάτια" του ξενοδοχείου. Και τα "δωμάτια" σε εισαγωγικά, γιατί πίσω από κάθε πόρτα του εν λόγω ξενοδοχείου μπορεί να βρίσκεται ένα ολόκληρο δάσος, ένα θέατρο, ένα σουπερμάρκετ ή απλά ένα δωμάτιο-ρέπλικα ενός πραγματικού.
Από την άλλη, έχουμε στην ιστορία αυτούς που δουλεύουν για την επιχείρηση και επιβλέπουν ή κρυφοκοιτάζουν μέσα από τις κάμερες. Όλοι στον ρόλο τους σε μια μικρογραφία μιας "βίαιης" κοινωνίας.
Το σενάριο σκιαγραφεί το φαινόμενο του ξενοδοχείου αυτού και ταυτόχρονα μας δίνει την οπτική του μεσοαστού ρεσεψιονίστ που μένει πλέον μέσα σε αυτό.
Θέλω να σας ζητήσω, αν δεν σας κάνει κόπο, να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/midenthefilm και να ρίξετε μια ματιά στη καμπάνια μας στο INDIEGOGO https://www.indiegogo.com/projects/zero-the-social-experiment .
Αν σας τραβήξει το ενδιαφέρον μοιραστείτε τη με φίλους σας και συνεισφέρετε οικονομικά για να μας βοηθήσετε στην ολοκλήρωσή της ταινίας.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε είμαι στη διαθεσή σας.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Εύχομαι παιδιά κάθε επιτυχία για το project!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Καλή επιτυχία! Δεν έχω ιδέα από τον χώρο, φαντάζομαι πάντως πως θα είναι ζόρικα τα πράματα ο κινηματογράφος στην Ελλάδα, καλή δύναμη!
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
ακουγεται ενδιαφερον! πολυ ενδιαφερον!

το μονο σιγουρο ειναι οτι.... ΟΛΟΙ απο καπου αρχισαν!
οποτε σας ευχομαι καλη επιτυχια στο project και καλη σταδιοδρομια στην προσπαθεια!
:drummer: :drummer:
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια. Μην νομίζεις Savatar, τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα όσο είναι και σε
άλλα επαγγέλματα στην Ελλάδα σήμερα. Απλά τα οικονομικά μεγέθη σε σχέση με το εξωτερικό, για μια κινηματογραφική
παραγωγή, είναι πολύ μικρά. Έρχεται όμως η δουλειά, η φαντασία, η όρεξη και το μεράκι όσων εμπλέκονται και αναπληρώνει.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην (αν και πολυ δυσκολο σε τετοιες περιπτωσεις) και η ταινια να γυριστει χωρις απροοπτα μιας και ακουγεται πολλα υποσχομενη ιδεα! Προσωπικα θα με ενδιεφερε πολυ μεσα απο το φορουμ να μας κρατας διαρκως σε ενημερωση για την προοδο σας <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Ολοψυχα, καλη επιτυχια και καλο κουραγιο may the force be with you, may the old gods and the new watch over you and may the odds ever be in your favor (αν εχετε καμια αλλη reference ευχη εστω οτι την εβαλα κι αυτη εδω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
καλή τύχη :pope:
ελπίζω όταν γίνεις φίρμα μέσω της ταινίας να μην μας ξεχάσεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322


Steel_Havoc wrote:
καλή τύχη :pope:
ελπίζω όταν γίνεις φίρμα μέσω της ταινίας να μην μας ξεχάσεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Ήθελα ν’ απαντήσω από το Σάββατο αλλά οι μέρες ήταν λίγο μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες και είχα σβήσει προτού προλάβω να κάτσω μπροστά στην οθόνη και να γράψω στο φόρουμ. Ευχαριστώ και σας παιδιά.
Σκέφτηκα την ιδέα του c3rberoz. Μου φάνηκε καλή και θα προσπαθήσω λοιπόν να σας κρατώ ενήμερους για τις τρέχουσες εξελίξεις, όσο μου επιτρέπουν οι καθημερινές δραστηριότητες, και πάντα προσπαθώντας να μην αποκαλύψω στοιχεία της ιστορίας, τα οποία θα χαλάσουν την εμπειρία της πρώτης θέασης.
Οι ενημερώσεις σκέφτομαι να μοιάζουν περισσότερο με ημερολόγιο ενός βοηθού σκηνοθέτη και θα προσπαθώ να γίνονται δύο με τρεις φορές τη βδομάδα και βλέπουμε ανάλογα πως θα πάει η φάση.
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ παραγωγική. Κάναμε πρόβες με 5 ηθοποιούς, συνολικά κοντά στις 16 ώρες. Οι περισσότερες από αυτές αφιερώθηκαν σε δυο ηθοποιούς «το ζευγάρι του σούπερ μάρκετ», που παίζουν στις πρώτες σκηνές ενώ το σαβ/κο ασχοληθήκαμε με σκηνές που τοποθετούνται χρονικά από τη μέση και μετά του σεναρίου. Σε όλες τις σκηνές που δουλέψαμε ως τώρα, παρουσιάζονται διαφορετικοί πελάτες είτε στο δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί για να εκπληρώσουν τη φαντασίωσή τους, είτε κατά τη «διαδικασία» προσέλευσης ή αποχώρησής τους από το χώρο του ξενοδοχείου και τις αλληλεπιδράσεις που έχουν με το ρεσεψιονίστ. Οι πρόβες με όλους είχαν πρόοδο αφού αποσαφηνίστηκαν οι δράσεις σε μεγάλο βαθμό πολλές ιδέες απ’ όλους και μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι.
Εντάξει, όλα τέλεια δεν πήγαν -θα ήταν και λίγο περίεργο να ήταν - αφού αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τη πρόβα της Κυριακής ενώ δεν καταφέραμε να κλείσουμε την ηθοποιό που θέλαμε σε ένα σημαντικό ρόλο οπότε εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε αναζήτηση. Τέλος, δεν έλειψαν και οι χαζομάρες, από μέρους μου, αφού κατάφερα ενώ είχα δει το πρόγραμμα του Σαββάτου από τη Παρασκευή να πάω στο χώρο των προβών δυο ώρες νωρίτερα από την ώρα που είχαμε προσέλευση. Ευτυχώς τη κατάσταση έσωσε το Fahrenheit 451 του Bradbury που είχα μαζί μου και πέρασε ο χρόνος νεράκι μέχρι να έρθουν και οι άλλοι.
Υ.Γ. Αναμείνατε καινούριο teaser/ trailer σήμερα πάμε για το γύρισμά του.

 

theunforgiven

Gelatinous Cube
Joined
Jan 8, 2013
Messages
135
Καλή τύχη και από εμένα!! Εύχομαι τα καλύτερα! :pope:
Αναμένω την προβολή της ταινίας !
 
Top Bottom