What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ζητείται Παλλίκαρος Με Γνώσεις Πληροφορικής Για Συγγραφή Πτυχιακής Επ' Αμοιβή

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ρε νικολα τι "τύχη" ήταν αυτή. που να το χρησιμοποιουσες δλδ το σκονάκι τι θα γινόταν. <br><br>το παραδέχομαι εχω κάνει σκονάκι για διαγώνισμα που δεν είχα ιδέα οτι είχαμε. τόσο καλός μαθητής ειμανε που δεν ήξερα οτι είχαμε διαγώνισμα και ήμουν και έτοιμος να παω να αραξω για καφέ σαν πρωινή πρώτη ωρα αλλά επειδή ολοι πηγαν στην ταξη ειπα δεν γαμιετε ας πάω και εγω. μέγα λάθος έπρεπε να εχω ολόκληρο το βιβλίο απο κάτω και να κοιτάω.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Σκονάκια έκανα σε κάποια μαθήματα που δίναμε ενδοσχολικά μετά τις πανελλήνιες (στις πανελλήνιες προσωπικά το θεώρησα ανέντιμο να "κλέψω" τους υπόλοιπους εξεταζόμενους και όχι το σύστημα). Στο πανεπιστήμιο υπήρξαν 2-3 μαθήματα στα οποία ετοίμασα σκονάκια αλλά ποτέ δεν χρειάστηκαν και ΕΝΑ ΓΑΜ*&ΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ που χωρίς σκονάκια, απλά ήλπιζες να έχει κέφια ο καθηγητής ("Στην ευθεία ελαχίστων τετραγώνων που βλέπετε στο διάγραμμα διασποράς" -> πάρε μια υπερβολή στο γράφημα που είχε στα θέματά του, μιλάμε για θεό. Διορισμένος επί μπατσόκ.). Not a knight in his shining armor λοιπόν.<br><br>Το θέμα με την πτυχιακή δεν είναι ότι κάποιος σου ζητάει να θυμάσαι κάτι δίχως νόημα που πιθανώς δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά στη ζωή σου. Δεν πρόκειται για ένα απλό εμπόδιο το οποίο το σύστημα ή κάποιος τσίρος του, έριξε μπροστά σου. Είναι πιθανώς το ΜΟΝΟ πράγμα που αξίζει μέσα σε όλα τα χρόνια αποστήθισης στείρας γνώσης που πέρασες από τα 5 σου μέχρι να τελειώσεις τη σχολή σου. Το να πληρώσεις για να την πάρεις έτοιμη, κάνει κυρίως κακό σε εσένα καθώς στερείς από τον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει τελικά κάτι, αξιοποιώντας έστω και για μία φορά όσα του έβαλαν με το ζόρι στο κεφάλι, τα πρώτα ~20 χρόνια της ζωής του. Επιπλέον, αν δεν είσαι διατεθειμένος να κάτσεις 6 μήνες και να ασχοληθείς, εκ των πραγμάτων δεν έχεις ελπίδα τα επόμενα 40 χρόνια δουλείας που σε περιμένουν, στα οποία θα καλείσαι να κάνεις ΠΑΛΙ πράγματα τα οποία  δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. <br><br><br>Long story sort: Σαπίλα, σήψη, παρακμή. Κάνε όμως κάτι που θα σε κάνει καλύτερο, όταν σου δοθεί η ευκαιρία.<br><br>
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>ρε νικολα τι "τύχη" ήταν αυτή. που να το χρησιμοποιουσες δλδ το σκονάκι τι θα γινόταν.<br></blockquote><br>Άστα Χρήστο, δράμα. Τα πρώτα χρόνια το έβλεπα στον ύπνο μου. Μετά μεγάλωσα και είχα άλλα πράγματα να με στοιχειώνουν...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γενικά μιλώντας πάντως, χίλιες φορές να χαμε κι εμείς πτυχιακη εργασία, παρα την εξέταση πτυχιακων μαθημάτων που έχει η κτηνιατρική.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> οπότε είσαι κτηνίατρος;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
<blockquote><br><span style="font-size:3pt"> όσους δεν έχουν περάσει ποτέ ενα μάθημα με αντιγραφή-σκονάκι...</span><br></blockquote><br><br>Δεν είναι ακριβώς το ίδιο και ο Pain εξηγεί το γιατί.<br>Σκονάκια είχα κάνει σε λίγες περιπτώσεις, πάντα ως fail safe μετρο (κόβανε ακόμη και με 4.5 κάποιοι), και σε μαθήματα που η εμπειρία μου είχε δείξει ότι τους άρεσε να βάζουν πράγματα εκτός ύλης που οι ίδιοι είχαν δώσει. Προφανώς διάβαζα κανονικά γιατί μόνο με αντιγραφή δεν πάς πουθενά και δεν ήθελα να ρισκάρω τόσο ώστε να με πιάσουν.<br>Η πτυχιακή, ειδικά αυτή που έχει πείραμα είναι από το πιο αγνά και αληθινά πράγματα που κάνει κανείς όταν σπουδάζει, η στιγμή που λέει έμαθα και 10  πράγματα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που πήγα. Είναι κάτι προσωπικό, κάτι που πρέπει να ενδιαφερθεί και να κοπιάσει, ειδικά από τη στιγμή που δε θα βρει απέναντι του τα απωθημένα και τα κόμπλεξ των καθηγητών. Πως θα καταλάβαινα επιτέλους (χωρίς να παπαγαλίζω) τη λογική πίσω π.χ. από  τη southern blot ή το gel ηλεκτροφόρησης αν δεν τα έπιανα στα χέρια μου, ανέλυα τα αποτελέσματα και έψαχνα βιβλιογραφία;<br>Ή πως θα είχα αισθανθεί ωραία με την φιλοφρόνηση "τέτοιο επίπεδο εργασιών θέλουμε να έχουμε, συνάδελφοι" από καθηγητή μετά το τέλος της παρουσιασης μου στο μεταπτυχιακό (ανοικτό ακροατήριο btw), αν δεν ήταν δικό μου έργο;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> οπότε είσαι κτηνίατρος;<br></blockquote><br><br>Omg, holy cow. Που να το περίμενες πως αυτό το σουργελο ειναι κτηνιατρος ε?  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Ο επαγγελματικός βίος με έχει οδηγήσει σε αλλα μονοπάτια βεβαια.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Η έκπληξη δεν είναι μεγάλη καθώς η φωνή σου είναι σίγουρα ηρεμιστική, απλά αναρωτιουμουν ποιο επάγγελμα ήταν αυτό που δεν βρήκα ώστε να τα καταφέρνω έτσι με τα sessions gaming.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br><blockquote><br><span style="font-size:3pt"> όσους δεν έχουν περάσει ποτέ ενα μάθημα με αντιγραφή-σκονάκι...</span><br></blockquote><br><br>Δεν είναι ακριβώς το ίδιο και ο Pain εξηγεί το γιατί.....<br></blockquote><br>Προφανώς και δεν είναι το ίδιο Παναγιωτη, it was meant to be a joke.<br><br>Ενταξει καταλαβαινω τη συγκριση οταν καποιος εχει ιδρωσει για κατι και ο αλλος απλα το "αγοραζει" οπως και το ηθικο σφαλμα της φαση. Δε χρειάζεται να με σταυρωσετε (μέρες που είναι!). πωπω φανταζομαι την αντίδραση σας αν σας έλεγα ότι πλήρωσα και για το δίπλωμα οδήγησης! :pP :pP<br>:τρολφεης:<br><br>Όσο για τον Irenicus, κάτι είχε πάρει το αυτί μου κι εμένα αλλα δεν το πίστεψα ποτέ μιας και δε χωρούσε στο μυαλό μου πως θα χωρούσαν στο χρόνο του ολα αυτά! Είναι αλήθεια τελικά!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βαλάντη, στην προπόνηση θυμήσου να σου πω ιστοριες "the skonaki edition". <br>Και σε private session, tips για την ψευδαίσθηση επιμήκυνσης της ημερας.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Δεν περιλαμβάνει περιεργες ουσιες παντως, αμεσως να χαρεις.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εγώ πάντως είμαι σαν το Νικόλα. Ανίκανη αντιγραφής. Πάντα έχω την αίσθηση πως όλοι με κοιτάνε κι από πάνω μου υπάρχει τεράστιο κίτρινο βελάκι στολισμένο με κόκκινα λαμπάκια Βέγκας. Δεν έχω ετοιμάσει ποτέ μου σκονάκι. Η μόνη αντιγραφή που έχω κάνει είναι που έχω γράψει υπόδειξη λύσης άσκησης σε ένα χαρτί και το έδωσα και κλασσικά ο άλλος πέρασε κι εγώ κόπηκα. <br><br>Πάντως και οι καλύτεροι μέθοδοι αντιγραφής πάντα είναι στην ευχέρεια των επιτηρητών. Από κάτω φαίνονται ΟΛΑ.   
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
<blockquote><br>Η πτυχιακή, ειδικά αυτή που έχει πείραμα είναι από το πιο αγνά και αληθινά πράγματα που κάνει κανείς όταν σπουδάζει<br></blockquote><br>Ακριβώς είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις τέτοια μοναδική εμπειρία. Η κορωνίδα στην ακαδημαϊκή πορεία, το έχω βιώσει κ γω -ειλικρινά άξιζε όμως παιδιά!  :pcmr:.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Λοιπόν. Και γω πιο πολύ ως Fail Safe το χρησιμοποίησα όποτε το κανα :<br><br>ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΣ :<br><br>-Άλγεβρα. Ο φόβος και ο τρόμος του Μαθηματικού. Όλοι οι καθηγητές που είχαμε (Λεντούδης-Κασιμάτης), σε διαλύανε κανονικά. Διάβαζα όλο το εξάμηνο, αλλά όντας χεσμένος και υπό την πίεση των εξαμήνων που με βάραιναν (5ο έτος), έκανα σκονάκι στο θρανίο κάτι άκυρες αποδείξεις άκυρων θεωρημάτων. Ευτυχώς δεν πέσανε, γιατί με είχε μεταφέρει μια θέση πιο κει. <br>Το πέρασα το μάθημα τότε.<br><br>- Πραγματική Ανάλυση Ι : Είχα κάνει σκονάκια, τα χα βάλει στη τσέπη μου και τη στιγμή που πήγα να τα βγάλω για να δω ποιο είναι ποιο για να γράψω το θέμα, είδα τα καρφωμένα μάτια του επιτηρητή πάνω μου και να μου σκάει χαμόγελο. Ντράπηκα φουλ και τα ξανάβαλα μέσα. Ο επιτηρητής ευτυχώς ήταν μεταπτυχιακός και δεν με έσκισε.<br>Το πέρασα το μάθημα τότε.<br><br>- Μηχανική Ι : Τέρμα μαλάκες και οι 2 καθηγητές. Ήταν και μια 3η, αλλά δεν μπορούσα να την πάρω. Την ώρα της εξέτασης επέτρεπαν να χεις σημειώσεις και βιβλίο ανοικτό, γιατί βάζανε άκυρα θέματα και λίγα άτομα είχαν καταλάβει πραγματικά τι γινόταν. Έτυχε και βάλανε ένα θέμα που ήταν όμως σχεδόν παρεμφερές με ένα που είχανε γράψει. Και ο φίλος μου μου λέει <br>"έλα να σου πετάξω τον πάκο με τα φυλλάδια να το γράψεις και συ"<br>του κάνω " Τι λες ρε μλκ;;; Είσαι 5 μέτρα ... θα μας δουν..."<br>"Ρε μήτσο μην είσαι χέστης! Πάρε να το περάσεις!"<br>Το πετάει. Από την ορμή που είχαν τα φυλλάδια, πέφτουν κάτω και 2 θέσεις μπροστά... Γυρνάνε όλοι και μας κοιτάνε. Ευτυχώς οι καθηγητές είχαν πάει για τσιγάρο και οι επιτηρητές δεν πολυκατάλαβαν ποιανού ήταν οι σημειώσεις.<br>Δεν κατάφερα να τις πάρω και δεν το πέρασα το μάθημα στην εξεταστική αυτή.<br><br>ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ: <br><br>- Φιλοσοφία των μαθηματικών : Μάθημα ελεύθερης επιλογής που υποτίθεται το παίρνουν οι αδαείς για να γράψουν 10 αεράτα, αλλά τελικά κόβονται πανηγυρικώς. <br>Πιο μεγάλη πίπα σε μάθημα δεν έχω ξανασυναντήσει. Βιβλίο του καθηγητή που μας έκανε το μάθημα. Τίγκα στις άκυρες ορολογίες (είμαστε και επιστήμονες όχι τίποτ άλλο) που ούτε καν τις εξηγούσε προφορικά.<br>Το πέρασα γράφοντας ένα σκονάκι και δεν δίνω δεκάρα, γιατί το μάθημα ήταν μια ΜΠΟΥΡΔΑ και είχε μηδενική ουσία.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
<blockquote><br><blockquote><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> οπότε είσαι κτηνίατρος;<br></blockquote><br><br>Omg, holy cow. Που να το περίμενες πως αυτό το σουργελο ειναι κτηνιατρος ε?  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Ο επαγγελματικός βίος με έχει οδηγήσει σε αλλα μονοπάτια βεβαια.<br></blockquote><br><br>Παρόλο που άλλαξες επαγγελματική κατεύθυνση όμως, όλο στο RQ συχνάζεις. Γιατί άραγε;...  :pP
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γιατι ρε έπι? δηλαδη την διαφορικη γεωμετρια πως την περασες? αλλά ξεχασα. εισαι νεο παιδι. προφανως ηταν μαθημα επιλογης στη γενιά σου. άλλα κουρασμενα παλικαρια παλιοτερα την ειχαν ως υποχρεωτικο και ρωτα στη γραμματεια η κανεναν καθηγητη παλιο ν ακουσεις ιστοριες τρομου σε ποσα ατομα ειχε μεινει σαν τελευταιο μαθημα...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
<blockquote>Δε χρειάζεται να με σταυρωσετε</blockquote><br>Όχι ρε συ, τι σταύρωμα...<br>Αφορμή για συζήτηση είναι, όπως έγραψα, κι εγώ δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω.<br><br><blockquote>Από κάτω φαίνονται ΟΛΑ.</blockquote><br>Διαφωνώ, από πάνω είναι η καλύτερη θέση (χμμ κάπως περίεργα βγήκε αυτό  :silly:). Από κάτω όλο και κάποιο εμπόδιο στο οπτικό πεδίο του επιτηρητή θα υπάρχει και ειδικά αν το έχεις βγάλει στεγνά πάνω στη κόλα το χαρτάκι, φαινεσαι και οκ, και εντοπίζεις τη θέση του καθηγητή. Αν έχει ανέβει όμως σε υψηλότερη θέση τι θα κάνεις, θα γυρίσεις να δεις που είναι για να μη σου ρίξει sneak attack;<br>Βασικά, όπου και να στέκεται, αν έχει πιάσει κουβέντα με άλλους, πολύ χλωμό να σε προσέξει.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Η μακρά μου εμπειρία στο στιβο του πρωταθλητισμού στα σκονάκια εχει να πει αυτό: <br><br>Αν ο καθηγητής θέλει να σε πιάσει, θα σε πιασει. Τέλος.  :professor:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>γιατι ρε έπι? δηλαδη την διαφορικη γεωμετρια πως την περασες? αλλά ξεχασα. εισαι νεο παιδι. προφανως ηταν μαθημα επιλογης στη γενιά σου. άλλα κουρασμενα παλικαρια παλιοτερα την ειχαν ως υποχρεωτικο και ρωτα στη γραμματεια η κανεναν καθηγητη παλιο ν ακουσεις ιστοριες τρομου σε ποσα ατομα ειχε μεινει σαν τελευταιο μαθημα...<br></blockquote><br><br>Καλά η Διαφορική Γεωμετρία ήταν άλλος μπελάς. <br>Το χα δώσει 4 φορές με ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ καθηγητή (στα top 5 σκουλήκια που έχω συναντήσει σε διδασκαλία). <br>Τελευταία φορά που έδωσα το μάθημα με αυτόν και ενώ ήμουν 100% ότι είχα γράψει 4.5 και σκεφτόμουνα κάποιες απαντήσεις ήταν καλές και θα μπορούσαν να δίνανε μονάδες για το 5, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ήμουν στην κατηγορία "Όσοι δεν περάσανε πήραν βαθμό <2.". Ούτε καν 4 ή 3. <br>Μετά με το που άλλαξε καθηγητής το πέρασα με 9. <br>Εκεί ποτέ δεν είχα κάνει σκονάκι γιατί δεν είχε και πολύ νόημα. Μάθαινες όλη τη θεωρία και από κει και πέρα σου έβαζε ασκήσεις πάνω σ&#039;αυτά.<br>Δεν είχε 400 σελίδες θεωρίας ή Υπέράκυρα Θέματα ασκήσεων (δηλαδή που κάθε άσκηση να είναι mindfuck όπως σε κάποια θέματα Άλγεβρας ή Μαθηματικής Ανάλυσης).
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αυτό εννοώ Adhan<br><blockquote><br>Αν ο καθηγητής θέλει να σε πιάσει, θα σε πιασει. Τέλος.  :professor:<br></blockquote>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,300
4 φορές; Έδωσα μάθημα διοίκησης 14 φορές γιατί απλά παίζει τζόκερ, μιας και δεν κάνει μάθημα. Πέρασα με λευκή κόλα και 6.5.<br>Τώρα έχω να περάσω άλλο ένα υπεργαμάτο μάθημα με έναν τρελό. μάθημα 5ου εξαμήνου, είμαι 11ο και μου λέει ότι έχω ακόμη. Τελευταίο μάθημα για πτυχίο btw και του είπα και γέλαγε. Άλλα δίδαξε, άλλα είπε ότι θα βάλει κι άλλα έβαλε. Αν με κόψει το καλοκαίρι, θα κάνει διακοπές θαμμένος σε καμιά παραλία. Έχει φτάσει η σχολή να έχει 80 μαθήματα και καταλήγεις να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαβάσεις.
 
Top Bottom