Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Admiral
    Αν την αγοράσεις με 12 δόσεις, η διαφορά είναι πολύ μικρή (20 με 24 ευρώ η δόση, τα τσιγάρα μιας εβδομάδας, γι' αυτούς που καπνίζουν...
  • Admiral
    Απο το 2020 μεχρι τωρα τα περισοτερα παιχνιδια θελουν 12 gb καρτα για ultra/max 60 fps. Το να παρεις 8 gb καρτα το 2025 ειναι τρελα οταν...
  • Admiral
    Και εγώ το Hogwarts παίζω τώρα! Τέλειωσα με το Doom 3 και τα 2 DLC του, συγνώμη expansion και το έχω ρίξει στην μαγεία πριν πάω στο...
  • Admiral
    Admiral reacted to Hellion's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    https://www.vg247.com/cyberpunk-2077-sequel-new-city-like-chicago-gone-wrong-michael-jordans-legacy
  • Admiral
    Admiral reacted to eternal champion's post in the thread KATHY RAIN 2: SOOTHSAYER with Like Like.
    Το πλεονέκτημα όμως όταν φτιάχνονται μόνο από ένα άτομο είναι ότι αυτό το ένα άτομο έχει την ελευθερία να δώσει μια ιστορία που αξίζει...
  • Epitaph
    Epitaph replied to the thread Bruce "The Boss" Springsteen.
    o Don τα βάφει όλα πορτοκαλί και τους βάφει όλους στα παπάρια του και προχωράει γαμιώντας... Οι σκουπιδοτενεκέδες των ΜΜΕ αναπαράγουν...
  • Epitaph
    Epitaph reacted to Sugamoto Panagia's post in the thread Bruce "The Boss" Springsteen with Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό... Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό....
    Τον πόλεμο τον τελείωσε η όχι ακόμα? Μια μέρα πέρασε?
  • Epitaph
    μην τριβεστε στον μπαρμπα μπρους πιταφχιο, γιατι θα εκνευριστει, θα την πεταξει εξω (την υποψηφιοτητα για την προεδρια) και δεν θα...
  • nitro912gr
    Η Intel νομίζω ότι θα χρειαστεί να ρίξει τις τιμές για να κερδίσει κόσμο. Το hardware είναι καλό αλλά.για να πάρεις ένα ρίσκο πρέπει να...
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to j_lynx's post in the thread Achievement whores with Like Like.
    όπως λέει και ο Νίτρος, το θέμα είναι να περνάς καλά. Προσωπικά κυνηγάω τσίβος σε παιχνίδια που διασκεδάζω και μου δίνουν την δυνατότητα...
  • vlad
    vlad reacted to j_lynx's post in the thread Achievement whores with Agree Agree.
    όπως λέει και ο Νίτρος, το θέμα είναι να περνάς καλά. Προσωπικά κυνηγάω τσίβος σε παιχνίδια που διασκεδάζω και μου δίνουν την δυνατότητα...
  • eternal champion
    Έσκασε λίγο ξαφνικά η αλήθεια είναι (μα, Κυριακιάτικα teaser; )
  • j_lynx
    j_lynx replied to the thread Achievement whores.
  • j_lynx
    j_lynx reacted to nitro912gr's post in the thread Achievement whores with Agree Agree.
    Το θέμα είναι να περνάς καλά. Τα τσίβος είναι για να έχουμε να λέμε.
  • j_lynx
    j_lynx reacted to Bathory's post in the thread Achievement whores with Like Like.
    Clair Obscur: Expedition 33
Back