Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • bald_killer
    bald_killer reacted to Borracho's post in the thread Καλό Πάσχα with BA-DUM TSSS BA-DUM TSSS.
    Χρόνια πολλά τζίς μου, είθε μια μέρα να ξανασμίξουμε όλοι στο Μεγάλο Σούβλισμα στον Ουρανό.
  • dio666
    dio666 reacted to Borracho's post in the thread Clair Obscur: Expedition 33 with Like Like.
    Αν και το παιχνίδι ήταν σκληρό 10άρι-Τέλειο, η ευκολότερη ιδέα για σίκουελ που μου έρχεται στο μυαλό -και σπόηλερ φρη, μπιότσιζ- είναι...
  • Northlander
    ωραίο φαίνεται το καταραμένο. Έχει νόημα να βάλεις και τιμονιέρα ή θα σε δυσκολέψει περισσότερο; Πάντα είμουν στην φάση να τα πάρω τα...
  • Northlander
    Αρκουντως arcade, βολεύει πολύ το χειριστήριο. Από online καταστάσεις είναι έτη φωτός μακρυά από racing sims και το αντίστοιχο etiquette...
  • Northlander
    Northlander reacted to Sephir's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    Αποκαλυπτήρια στις 16 του μήνα.
  • chek2fire
    chek2fire replied to the thread Clair Obscur: Expedition 33.
    Μόλις το τελείωσα. Απίστευτη εμπειρία και μπαίνει άνετα στο πάνθεον με τα καλύτερα game που έχουν κυκλοφορήσει ever. Η ιστορία, η...
  • Admiral
    Admiral reacted to Stamatimenos's post in the thread Single Player RPGs with Like Like.
    Eμένα μου αρέσει περισσότερο το real time with pause, αρκεί να υπάρχει καλή ΑΙ για να προγραμματίσεις τα party members με τέτοιο τρόπο...
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Facepalm Facepalm.
    https://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/1420416_ehei-hasei-ti-mpala-o-tramp-emfanistike-os-iisoys-amesos-meta-tin...
  • j_lynx
    ωραίο φαίνεται το καταραμένο. Έχει νόημα να βάλεις και τιμονιέρα ή θα σε δυσκολέψει περισσότερο; Πάντα είμουν στην φάση να τα πάρω τα...
  • Admiral
    Admiral reacted to Dim Gian Bot's post in the thread Ragequit.gr quotes out of context with Haha Haha.
    Rocket scientist!
  • j_lynx
  • Admiral
    Admiral reacted to Borracho's post in the thread PC-Gaming News with Haha Haha.
    Ενώ όλα τα Μέτρο ήταν πραγματικά μετα-αποκαλυπτικά έπη, δεν ξέρω, ίσως φταίει η άνοιξη και η εμορφάδα έξω τώρα, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ...
  • Admiral
    Admiral reacted to Sephir's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    Αποκαλυπτήρια στις 16 του μήνα.
  • Borracho
    Borracho replied to the thread PC-Gaming News.
    Ενώ όλα τα Μέτρο ήταν πραγματικά μετα-αποκαλυπτικά έπη, δεν ξέρω, ίσως φταίει η άνοιξη και η εμορφάδα έξω τώρα, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ...
  • Borracho
    Borracho reacted to nitro912gr's post in the thread PC-Gaming News with Agree Agree.
    ήθελα την θέση του Τόντ, αλλά τελικά δεν πήρε τα λεφτά να φύγει όπως ο Κότικ και ακόμα χειρότερα με συμπαθούσε.
Back