Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • lich king
    Εντυπωσιακό το νούμερο που έχει μαζέψει για την ολοκλήρωση του remaster ενός (σχετικά μέτριου) sequel. Και υπολείπονται πολλές ημέρες...
  • asparagus_12
    Από τους δημιουργούς των υπερμερακλίδικων Chicken Police (1 & 2) , κυκλοφόρησε σήμερα το καινούριο τους παιχνίδι. Και το όνομα αυτού...
  • nitro912gr
    nitro912gr replied to the thread Καλό Πάσχα.
    πήγε πίσω το φτερό
  • lich king
    lich king reacted to Admiral's post in the thread Single Player RPGs with Like Like.
    Ο πολύχρονος αγώνας μου ενάντια σε αυτό το σιχαμερό σύστημα μάχης δικαιώνεται!
  • lich king
    lich king replied to the thread Single Player RPGs.
    Λογικό αφού είναι μάπα. Παιχνίδια με καλή ιστορία, αλλά με βαρετό gameplay
  • Adhan
    Adhan reacted to Hellion's post in the thread Single Player RPGs with BA-DUM TSSS BA-DUM TSSS.
    Ορίστε κύριοι, τα κάστρα πέφτουν ένα-ένα. #ΕδώΜόνοΑλήθειες #ΈγκριτηΔημοσιογραφία
  • Myrmidonas
    Myrmidonas reacted to chek2fire's post in the thread Clair Obscur: Expedition 33 with Like Like.
    Μόλις το τελείωσα. Απίστευτη εμπειρία και μπαίνει άνετα στο πάνθεον με τα καλύτερα game που έχουν κυκλοφορήσει ever. Η ιστορία, η...
  • Hellion
    Hellion replied to the thread Single Player RPGs.
    Ορίστε κύριοι, τα κάστρα πέφτουν ένα-ένα. #ΕδώΜόνοΑλήθειες #ΈγκριτηΔημοσιογραφία
  • Tolias
    Tolias reacted to Stamatimenos's post in the thread Single Player RPGs with Like Like.
    Eμένα μου αρέσει περισσότερο το real time with pause, αρκεί να υπάρχει καλή ΑΙ για να προγραμματίσεις τα party members με τέτοιο τρόπο...
  • bald_killer
    https://www.news18.com/world/dont-interfere-in-our-affairs-china-warns-us-over-hormuz-blockade-ws-l-10031466.html @nitro912gr μας έχεις...
  • Adhan
    Adhan replied to the thread Single Player RPGs.
    Ε ναι από κάποιο αριθμό χαρακτήρων και μετά το mm γίνεται βαβούρα οπότε σίγουρα λειτουργεί καλύτερα το TB...
  • Adhan
    Adhan reacted to captain kal's post in the thread Single Player RPGs with Megusta Megusta.
    Νομίζω ότι το real time with pause, δουλεύει καλά, όταν έχεις το πολύ 6 χαρακτήρες, να καθοδηγήσεις!! Σε μεγαλύτερους αριθμούς, μόνο με...
  • Adhan
    Adhan reacted to nitro912gr's post in the thread Καλό Πάσχα with Sad Sad.
    Καλό... τεσπά. Τυπικά εγώ από το πρωί στα πεθερικά να βάλουμε αρνιά κτλ, επιστρέφω παίρνω την φαμελιά και ξεκινάμε για κάτω και μπαμ...
  • Tolias
    Tolias reacted to Sephir's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    Αποκαλυπτήρια στις 16 του μήνα.
Back