Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Tom G
    Tom G replied to the thread CRIMSON DESERT.
    Θέλω να γράψω πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι για τις, μόλις 191 ώρες, που έχω παίξει μέχρι στιγμής. Νιώθω πως άνετα θα φτάσουν τις...
    • 1776419591345.jpeg
    • 1776420443258.jpeg
    • 1776420781204.jpeg
    • 1776421155782.jpeg
    • 1776422261282.jpeg
  • Adhan
    Adhan reacted to Dark Archon's post in the thread Αποκαλύφθηκε το Metro 2039 with Salute Salute.
    Μόλις τελείωσα το Exodus στο καινούριο μηχάνημα..... Αναμένω το καινούριο τους παιχνίδι με ανυπομονησία.
  • Adhan
    Ελπίζω να δικαιολογεί ΕΠΑΡΚΩΣ πως ο Hunter (λογικά ο γνωστός που ανέθεσε στο πρώτο την αποστολή στον Artyom για τους Dark Ones) έγινε...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread PC-Gaming News.
    Καλά νέα για την υγεία του ευρύτερου οικοσυστήματος του PC gaming: Περισσότερες λεπτομέρειες στην πηγή...
  • Northlander
    Northlander reacted to Admiral's post in the thread Football is life... with NEVER EVER NEVER EVER.
    Μήπως να παραδειγματιστούν και οι δικοί μας οπαδοί; Ρητορικό το ερώτημα, φορτώστε με με Never Ever reactions.
  • Admiral
    Περιγραφή του trailer του Avengers Doomsday που παίχθηκε για το κοινό της έκθεσης Cinemacon. Αυτά τα trailers δεν κυκλοφορούν δημοσίως...
  • Robin Hood
    Εδω εγώ που τα έπαιξα γύρω στο 2011 δεν θυμάμαι τίποτα. Πόσο μάλλον τρεις ζωές πριν.
  • Admiral
    Admiral reacted to lucinos's post in the thread Valve's Steam Machine with Like Like.
    άλλο ένα βίντεο για το παλιό Steam Machine.
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Single Player RPGs with Like Like.
    και τα γκοθικ κλωνς καλα κρατουν. εχω καλο προαισθημα για τουτο δω. περισοτερο ριζεν 1 θυμιζει, αλλά ποιος γκοθικάς εχει προβλημα μ αυτο...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Football is life....
    Μήπως να παραδειγματιστούν και οι δικοί μας οπαδοί; Ρητορικό το ερώτημα, φορτώστε με με Never Ever reactions.
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Football is life... with Like Like.
    ρε παιδι μου υπαρχουνε καποιες ομαδες που δεν μπορεις να μην τις βαλεις στην καρδια σου...
  • Admiral
    Admiral reacted to lucinos's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Haha Haha.
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Facepalm Facepalm.
    https://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/1421596_oyte-stoys-monty-python-o-ypoyrgos-polemoy-ton-ipa-diabase-sto
  • lucinos
    lucinos replied to the thread Φέισπαλμ σταφ.
  • Adhan
    Με ποιούς χαρακτήρες λέει το όργιο ο νεανίας. Ήτο νέε μου Χινόπωρο του 2000, Σημίτη είχαμε ακόμη κι ο κόσμος ήσαντο όμορφος, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ...
Back