Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • bald_killer
    bald_killer reacted to nitro912gr's post in the thread Καλό Πάσχα with Sad Sad.
    Καλό... τεσπά. Τυπικά εγώ από το πρωί στα πεθερικά να βάλουμε αρνιά κτλ, επιστρέφω παίρνω την φαμελιά και ξεκινάμε για κάτω και μπαμ...
  • razvedchiki
    razvedchiki reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Single Player RPGs with Megusta Megusta.
    και τα γκοθικ κλωνς καλα κρατουν. εχω καλο προαισθημα για τουτο δω. περισοτερο ριζεν 1 θυμιζει, αλλά ποιος γκοθικάς εχει προβλημα μ αυτο...
  • razvedchiki
    razvedchiki reacted to Adhan's post in the thread Καλό Πάσχα with Haha Haha.
  • shredder
    Ξεκινησα το Pragmata και διαλυω ολα τα ρομποτ Αλλη μια παιχνιδααρα της capcom! Εχει γραφικαρες και τρεχει max 1440p 60 fps χωρις fsr...
  • Chronomancy
    Chronomancy replied to the thread Καλό Πάσχα.
    Νίτρος με AMG ή στην χειρότερη Cupra πριν το GTA 6!
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Sephir's post in the thread Αποκαλύφθηκε το Metro 2039 with P.A.N.I.C. P.A.N.I.C..
    Κατόπιν του teaser που προηγήθηκε λίγες ημέρες πριν, οι 4A Games και Deep Silver ανακοίνωσαν επίσημα την επερχόμενη κυκλοφορία του Metro...
  • Chosen Undead
    Chosen Undead replied to the thread Basketball is Life.
    Οριστικά 7η η Μυκονάρα και στα πλέι οφς!!!!
    • Screenshot_2026-04-23-21-16-43-872_com.android.chrome-edit.jpg
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to soad667's post in the thread PC-Gaming News with Haha Haha.
    Ποτέ δεν έψαξα ούτε από περιέργεια τι είναι το ρόπλοξ. Μου φάνηκαν πολύ αντιαισθητικές καναδυό εικόνες που έπεσαν πάνω μου ΚΑΠΟΤΕ, καμιά...
  • nitro912gr
    από το κανάλι στο telegram Ο Dr. Zarei στο λάπτοπ του κάνει με τηλεκπαίδευση μάθημα για τυχαιοποιημένους αλγόριθμους. Το άλλο ωραίο...
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to Admiral's post in the thread PC-Gaming News with WTF? WTF?.
    Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση, ο Jeff Gerstmann έκανε πρόσφατα ένα βίντεο όπου παίζει το πιο δημοφιλές "παιχνίδι" στο Roblox.
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to Admiral's post in the thread PC-Gaming News with Salute Salute.
    Ενδιαφέρον tweet από τον vintage πισιμαστερά Sir Pretender: Η πτώση των GaaS είναι αναμφίβολα θετικό σημάδι.
  • nitro912gr
  • nitro912gr
    https://www.xda-developers.com/steam-is-running-on-switch-thanks-to-latest-proton-beta/ Soon, on an ARM64 device near you!
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Admiral's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    Καλά νέα για την υγεία του ευρύτερου οικοσυστήματος του PC gaming: Περισσότερες λεπτομέρειες στην πηγή...
  • Chronomancy
    Μήπως οι μνήμες είναι υπερχρονισμένες; Εμένα η μητρική με την ram που φοράω αν τις υπερχρονίσω και βγάλω τον υπολογιστή από την πρίζα...
Back