Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Borracho
    Τέλος το Dispatch. Δίκαιος ο θόρυβος που έκανε, χαλαρά αποτελεί το καλύτερο "interactive drama" της τελευταίας δεκαετίας και μόνος λόγος...
  • maladroid
    Τέλος το Dispatch. Δίκαιος ο θόρυβος που έκανε, χαλαρά αποτελεί το καλύτερο "interactive drama" της τελευταίας δεκαετίας και μόνος λόγος...
  • nitro912gr
    more drama Ότι να 'ναι η AMD, έχει καβαλήσει καλά το ΑΙ καλάμι.
  • Adhan
    Adhan replied to the thread PRAGMATA.
    Ομολογουμένως δεν θυμάμαι να έχω πετύχει 3 σερί σχόλια σε συζήτηση στο RQ που να πάτησα agree. Είδα κι ένα achievement να πετάγεται κάτω...
  • Adhan
    Adhan reacted to maladroid's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Με σπασμένα φρένα η Capcom, παραδίδει μαθήματα στους Δυτικούς devs αλλά οι μωροί κωφεύουν. Τα Pragmata θα τα πάρω σε χαμηλότερη τιμή...
  • Adhan
    Adhan reacted to Sephir's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Η αλήθεια είναι ότι τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το Resident Evil 6, έχει πολύ δυνατό σερί. Έχει και βοηθό την πολύ δυνατή RE Engine...
  • Adhan
    Adhan reacted to Bathory's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα...
  • Sephir
    Sephir reacted to maladroid's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Με σπασμένα φρένα η Capcom, παραδίδει μαθήματα στους Δυτικούς devs αλλά οι μωροί κωφεύουν. Τα Pragmata θα τα πάρω σε χαμηλότερη τιμή...
  • Borracho
    Borracho reacted to maladroid's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
  • maladroid
    maladroid replied to the thread PRAGMATA.
  • maladroid
    maladroid reacted to Sephir's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Η αλήθεια είναι ότι τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το Resident Evil 6, έχει πολύ δυνατό σερί. Έχει και βοηθό την πολύ δυνατή RE Engine...
  • Sephir
    Sephir reacted to Borracho's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις νέων ΑΑΑ κυκλοφοριών που ξεχωρίζει τόσο λόγω αισθητικής όσο και καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Δεν μου...
  • Sephir
    Sephir reacted to Bathory's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα...
  • Sephir
    Sephir replied to the thread PRAGMATA.
  • munkinnousu
    munkinnousu reacted to Eaglos's post in the thread Γεωπολιτικά - The Road to World War III with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Αρα αναμενουμε αυξησεις στις γεννησεις; :P
Back