Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Admiral
    Admiral reacted to Robin Hood's post in the thread REPLACED with Like Like.
    Ο διαχωρισμός μου θύμισε το review του Τσουρινάκη για το Full Throttle. Το πρώτο μέρος ο ενθουσιασμός επειδή είναι μηχανόβιος και το...
  • Admiral
    Admiral reacted to Borracho's post in the thread REPLACED with Like Like.
    'Xoύκο εύσημα, είσαι 100% εύστοχος και μου άρεσε που χώρισες την παρουσίαση στα δύο. Ενώ ισχύει απόλυτα η 'ψυχρή' εκτίμηση του reviewer...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Φέισπαλμ σταφ.
    Η επιτυχία δείχνει τι άνθρωπος είσαι. Ο Στέφανος πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη και να ρίξει μερικά μπινελίκια εκεί.
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Facepalm Facepalm.
    οχι ρε, σιγα μην ειναι ΑΙ. δεν χρειαζεται τετχοια δεκανικια ο στεφ. μπορει ανετα να γαμωσταυρισει το κοουτσινγκ σταφ (μαλλον τον...
  • Admiral
    Σκίστους Λαουράρα, είσαι η ελπίδα μας!
  • Admiral
    Admiral reacted to Adhan's post in the thread Gaming Industry Drama thread with Haha Haha.
  • Admiral
    Admiral reacted to Chosen Undead's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Γίνονται pragmataκια με την capcom. Μακάρι να είχαν ανάλογη πορεία η square enix και η konami!
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Basketball is Life.
    Είναι πρόβλημα αυτό και δεν ξέρω πώς μπορεί να λυθεί. Κάτι δεν πάει καλά σε παραγωγικό επίπεδο γιατί η Ελλάδα συνεχίζει να βγάζει έναν...
  • Admiral
    Admiral reacted to Chosen Undead's post in the thread Basketball is Life with Like Like.
    Εξαιτίας της Μυκόνου φέτος μετά από 20+ χρόνια είχα ενδιαφέρον να παρακολουθώ πολλούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και πραγματικά...
  • Admiral
    Admiral reacted to Borracho's post in the thread Προτάσεις για ταινία with Like Like.
    Είδα την πανέμορφα λυρική μεταφορά του Wuthering Heights και ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ. Είχα χρόνια να δω έτσι τέτοια φουλ γκαζωμένη εφηβική...
  • Admiral
    Admiral reacted to ebon page's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Μέχρι της 26/4 τζαμπέ.
  • ebon page
    Μέχρι της 26/4 τζαμπέ.
  • Robin Hood
    Robin Hood replied to the thread REPLACED.
    Ο διαχωρισμός μου θύμισε το review του Τσουρινάκη για το Full Throttle. Το πρώτο μέρος ο ενθουσιασμός επειδή είναι μηχανόβιος και το...
  • Χειρομαλάχτης
    οχι ρε, σιγα μην ειναι ΑΙ. δεν χρειαζεται τετχοια δεκανικια ο στεφ. μπορει ανετα να γαμωσταυρισει το κοουτσινγκ σταφ (μαλλον τον...
Back