Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Northlander
    Northlander reacted to asparagus_12's post in the thread Basketball is Life with Salute Salute.
    Πρώτο φοιτητικό σπίτι στην Αθήνα , Κόσσου 2 και Ηλία Ζερβού στον Άγιο Ελευθέριο. Κυριολεκτικά κολλητά στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, να...
  • nitro912gr
    Neo Cab for PC on GOG.com
  • nitro912gr
    nitro912gr reacted to ebon page's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Μέχρι της 26/4 τζαμπέ.
  • shredder
    shredder replied to the thread PC-Gaming News.
    Aλλο ενα παιχνιδι για εγκληματιες σαν εμενα . Ειναι το μονο assasin cred που πολεμαμε τους καλους αντι τους κακκους . GTA DESTROY ALL...
  • Sephir
    Όταν άκουσα στο τρέιλερ resynced κατάλαβα resinked και με πήραν τα γέλια. Το μόνο που θα έπιανα αν ήμουν CEO, θα ήταν το πρώτο. Ένα...
  • Chronomancy
    Όταν άκουσα στο τρέιλερ resynced κατάλαβα resinked και με πήραν τα γέλια. Το μόνο που θα έπιανα αν ήμουν CEO, θα ήταν το πρώτο. Ένα...
  • Chronomancy
    Το remake ενός από τα καλύτερα Assassin’s Creed, δηλαδή του Black Flag, ήταν ένα από τα πιο άσχημα κρυμμένα μυστικά των τελευταιών...
  • Robin Hood
    Το μόνο Assassin's Creed που θέλω εδώ και καιρό να ξανά-παίξω. Το μονο.
  • Havanezos
    Χμμ.. αδιάφορο. Και θέλουν και 60 γιούρα για την απλή έκδοση, 70 για την deluxe!!! ΜΟΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ούτε ένα! Όταν κλείσουν οριστικά...
  • Adhan
    Adhan reacted to Sephir's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα για όποιον βλέπει τη μικρή και κάνει άλλες σκέψεις. Πραγματικά όμως. Εν τω μεταξύ, ο Hugh...
  • Adhan
    Adhan reacted to soad667's post in the thread PRAGMATA with Facepalm Facepalm.
    Πόλος έλξης παιδεραστών και ανώμαλων λέει το Πράγματα, εξαιτίας της σχέσης του ανώμαλου ενήλικα με το ανήλικο ανδροειδές. Και τα αφύσικα...
  • Robin Hood
    Το remake ενός από τα καλύτερα Assassin’s Creed, δηλαδή του Black Flag, ήταν ένα από τα πιο άσχημα κρυμμένα μυστικά των τελευταιών...
  • munkinnousu
  • Borracho
    Borracho reacted to Robin Hood's post in the thread REPLACED with Love Love.
    Ο διαχωρισμός μου θύμισε το review του Τσουρινάκη για το Full Throttle. Το πρώτο μέρος ο ενθουσιασμός επειδή είναι μηχανόβιος και το...
Back