Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Admiral
    Είχαμε leak ενός review άρα λογικά θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση και διαθεσιμότητα μέσα στην εβδομάδα. Η τιμή είναι πάντως υψηλή, στο...
  • Dim Gian Bot
    Dim Gian Bot replied to the thread Conan Exiles.
    Κάπου αναφέρεται το εξής: Day one Modding Support: Several popular mods ready at launch, with a refreshed Mod Dev Kit. Εγώ που δεν έχω...
  • Admiral
    Admiral reacted to j_lynx's post in the thread Conan Exiles with Like Like.
    ω να σου... Είχαμε και σέρβερ μαζί. Τεσπα. Free αναβάθμιση στην Unreal 5. Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο single σε αφήνει να έχεις πάνω...
  • Hellion
    Hellion reacted to j_lynx's post in the thread Conan Exiles with Like Like.
    ω να σου... Είχαμε και σέρβερ μαζί. Τεσπα. Free αναβάθμιση στην Unreal 5. Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο single σε αφήνει να έχεις πάνω...
  • j_lynx
    j_lynx reacted to bald_killer's post in the thread PC-Gaming News with Haha Haha.
    Μόλις επέστρεψα από απογευματινή βάρδια και διαβάζω "το GTA καταστρέφει όλη τη μαφία της ανθρωπότητας". Μου πήρε λίγο μέχρι τα βάλω σε...
  • j_lynx
    j_lynx reacted to shredder's post in the thread PC-Gaming News with Salute Salute.
    Aλλο ενα παιχνιδι για εγκληματιες σαν εμενα . Ειναι το μονο assasin cred που πολεμαμε τους καλους αντι τους κακκους . GTA DESTROY ALL...
  • j_lynx
    j_lynx replied to the thread Conan Exiles.
  • maladroid
    maladroid reacted to ebon page's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Ευτυχώς, μέσω του Steam Support, έχεις την δυνατότητα να ζητήσεις την μόνιμη διαγραφή τίτλων από την βιβλιοθήκη σου, σε περίπτωση που...
  • G
    GGF reacted to nitro912gr's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Neo Cab for PC on GOG.com
  • Robin Hood
    Robin Hood reacted to bald_killer's post in the thread PC-Gaming News with Haha Haha.
    Μόλις επέστρεψα από απογευματινή βάρδια και διαβάζω "το GTA καταστρέφει όλη τη μαφία της ανθρωπότητας". Μου πήρε λίγο μέχρι τα βάλω σε...
  • Adhan
    Adhan reacted to soad667's post in the thread Ubisoft Appreciation Thread with Haha Haha.
    Mε αφορμή το παρακάτω και δεδομένης της αγάπης όλων για αυτή την εταιρεία, είπα να φτιάξω ένα τόπικ αφιερωμένο στα νέα γύρω από αυτήν...
  • ebon page
    Ευτυχώς, μέσω του Steam Support, έχεις την δυνατότητα να ζητήσεις την μόνιμη διαγραφή τίτλων από την βιβλιοθήκη σου, σε περίπτωση που...
  • ebon page
    ebon page reacted to manofsorrows's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Agree Agree.
    Γενικό τιπ για να γεμίσετε σαβούρα (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) το library σας στο Steam. Το ξερετε ήδη μάλλον αλλά ας το πω. Με το που...
  • The Nameless One
    The Nameless One reacted to Sephir's post in the thread PRAGMATA with Agree Agree.
    Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα για όποιον βλέπει τη μικρή και κάνει άλλες σκέψεις. Πραγματικά όμως. Εν τω μεταξύ, ο Hugh...
Back