Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • nitro912gr
    Αναρωτιέμαι αν εμείς τους παρεξηγήσαμε τελικά. Νομίζαμε ότι εκδημοκρατίζουν το pcgaming με το steam deck και το steamOS και τώρα που...
  • manofsorrows
    manofsorrows reacted to ebon page's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Ευτυχώς, μέσω του Steam Support, έχεις την δυνατότητα να ζητήσεις την μόνιμη διαγραφή τίτλων από την βιβλιοθήκη σου, σε περίπτωση που...
  • Adhan
    Adhan reacted to Tony Corvus's post in the thread PC-Gaming News with Megusta Megusta.
    Alien Isolation 2
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Hellion's post in the thread Football is life... with Agree Agree.
    Η αμήχανη στιγμή όταν ο όφη έπαιξε πιο επιθετικά από τον Παναθηναϊκό του Ράφα, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καθαρή ευκαιρία κόντρα...
  • Chosen Undead
    https://www.instant-gaming.com/en/608-buy-sunset-overdrive-pc-game-steam/ 2,49€ έναντι 4,99€ στο steam
  • Chosen Undead
    Γενικό τιπ για να γεμίσετε σαβούρα (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) το library σας στο Steam. Το ξερετε ήδη μάλλον αλλά ας το πω. Με το που...
  • vlad
    vlad replied to the thread Football is life....
    Μπραβο στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του τίτλου. Επαιξε ωραια μπαλιτσα και απορω με τους οπαδους και των δυο ομαδων που δεν τα εκαναν γης...
  • Χειρομαλάχτης
    το οτι καποιοι "δημοσιογραφοι" κανουν συγκριση της πορειας του κοντη με οφη και του μπενιτεθ με παο, μονο ψυχιατρικα μπορει να εξηγηθει...
  • Grotenfrod
    Grotenfrod reacted to Hellion's post in the thread TAINTED GRAIL: THE FALL OF AVALON with Like Like.
    Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε λογικά πως το Tainted Grail: The Fall of Avalon βασίζεται πάνω στο ομώνυμο και αρκετά επιτυχημένο...
  • Chronomancy
    Chronomancy replied to the thread Football is life....
    Κλασσικά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα του 20λεπτου. Ένας συνδυασμός παραγόντων όπως η ηλικία, η έλλειψη φυσικής κατάστασης των αθλητών του...
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Admiral's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Ε, υπερβολικό θα έλεγα. Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έχασε μεγάλες...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Football is life....
    Ε, υπερβολικό θα έλεγα. Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έχασε μεγάλες...
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to Havanezos's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ΟΦΑΡΑ. Ελπίζω να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα λεφτά της Ευρώπης, να ανέβει επίπεδο και του χρόνου να είναι...
  • Admiral
    νεο τηζε τρειλε για το Dark West. εχω ξαναγραψει γι αυτο (στην ιδια σελιδα πιο πανω κιολας). οκ, δυστυχως προς το παρον εχει μονο wasd...
  • Admiral
    Admiral reacted to The Nameless One's post in the thread Kickstarter with Like Like.
    Εγώ το έδωσα τα 24€. Θυμάμαι ότι μου άρεσε το πρώτο (και ότι πιο κοντα στα πραγματικα Fallout) και θέλω να επιβραβεύσω τους developers...
Back