Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Dark Archon
    Dark Archon reacted to munkinnousu's post in the thread Die With Your Boots On with Sad Sad.
    https://www.in.gr/2026/05/05/greece/efyge-apo-ti-zoi-o-iereas-spyridon-tsiakalos-gnostos-os-papa-tsakalos/ Θαμώνας των τηλεπαραθύρων...
  • Dark Archon
    Επειδή έχω κάτι διαβάσματα, δουλειά κ μελέτη, δεν προλαβαίνω καθόλου να αθληθώ. Οπότε φέτος θα παίξω μπλουζάκι τεμου Έχει και άλλα...
  • Dark Archon
    Dark Archon reacted to nitro912gr's post in the thread Καλό Πάσχα with Like Like.
    νταξ κάτι κάναμε, ήταν και το φανάρι σπασμένο στην βάση και το άλλαξαν, ταλαιπωρία αλλά δε πειράζει. Τώρα τονίζει πόσο ανάγκη έχει το...
  • Adhan
    Adhan replied to the thread GOG (Good Old Games).
    Πολλά respect για τον κόπο τους.
  • Admiral
    https://www.digitalfoundry.net/news/2026/05/valve-releases-steam-controller-cad-files-under-creative-commons-license
  • Admiral
    Admiral reacted to shredder's post in the thread Star Wars Discussion Thread with Wow Wow.
    Την δευτερα ηταν η παγκοσμια ημερα star wars που γιορταζεται στις 4 Μαιου. Γι αυτο ειπα να δω ποιες σειρες και ταινιες εχω δει. Εχω δει...
  • Admiral
    Admiral reacted to munkinnousu's post in the thread Περί γυμναστικής. with Haha Haha.
    Επειδή έχω κάτι διαβάσματα, δουλειά κ μελέτη, δεν προλαβαίνω καθόλου να αθληθώ. Οπότε φέτος θα παίξω μπλουζάκι τεμου Έχει και άλλα...
  • captain kal
  • Adhan
  • Admiral
    Admiral reacted to nitro912gr's post in the thread Καλό Πάσχα with Like Like.
    νταξ κάτι κάναμε, ήταν και το φανάρι σπασμένο στην βάση και το άλλαξαν, ταλαιπωρία αλλά δε πειράζει. Τώρα τονίζει πόσο ανάγκη έχει το...
  • shredder
    shredder replied to the thread Star Wars Discussion Thread.
    Την δευτερα ηταν η παγκοσμια ημερα star wars που γιορταζεται στις 4 Μαιου. Γι αυτο ειπα να δω ποιες σειρες και ταινιες εχω δει. Εχω δει...
  • maladroid
    maladroid reacted to nitro912gr's post in the thread Καλό Πάσχα with Love Love.
  • Robin Hood
    Robin Hood reacted to munkinnousu's post in the thread Περί γυμναστικής. with Haha Haha.
  • nitro912gr
    nitro912gr replied to the thread Καλό Πάσχα.
    • IMG_20260506_140210.jpg
  • j_lynx
    j_lynx replied to the thread PC-Gaming News.
    Μου βγάζει λίγο Inzoi vibes αυτό το trailer.
Back