Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    Είναι σίγουρα peak, όσον αφορά χειριστήρια της Sony. Και το λέω έχοντας πιάσει όλα τα προηγούμενα τους.
  • Adhan
    Απέκτησα ένα pro controller για το switch. Ανώτερο του Xbox series x θεωρώ κατώτερο όμως του ps5 το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει...
  • Adhan
    Adhan reacted to Sephir's post in the thread WHIRLIGHT – NO TIME TO TRIP with Megusta Megusta.
    Lost time is never found again... or is it not? See full article...
  • Adhan
    Adhan replied to the thread WHIRLIGHT – NO TIME TO TRIP.
    Διάβασα " δυναμική γλύπτρια" και θυμήθηκα κάποιες όχι-και-τόσο-δυναμικές εδώ στη δουλειά. Αχεμ Το εικαστικό και ο διαδοχικός έλεγχος...
  • nitro912gr
    Εντάξει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, δεν το λες σπατάλη αλλά "ορθολογικοποιηση" της συλλογής. @Chosen Undead Πες μας τώρα...
  • Borracho
    Borracho replied to the thread WHIRLIGHT – NO TIME TO TRIP.
    Συμπαθέστατη χρονοκάψουλα, ξεκάθαρο όχι από μένα όμως. Φαίνεται λίγο υπερβολικά 'ελαφρύ' για τα γούστα μου.
  • Borracho
    Borracho reacted to captain kal's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Για εγγόνι δεν ξέρω, αλλά σε μια καλή περιουσία, να με κάνει συνδικαιούχο, δεν θα έλεγα όχι!!! :p :p :p
  • Borracho
    Borracho reacted to munkinnousu's post in the thread Γιουροβίζο. with Love Love.
    Η Βουλγάρα μοιάζει με τύπισσα που μετά από μία καυτή βραδιά θα σε μαχαιρώσει, θα βάλει φωτιά στο σπίτι σου και θα φύγει με τον σκύλο...
  • Admiral
    Admiral reacted to lucinos's post in the thread Ώρα για μετάβαση with Like Like.
    Tο ριάκτιον που όλοι περιμέναμε είμαι στην φάση που λέει για τα codecs και να προσθέσω ότι δεν είναι κάτι που η Valve ή οποιοσδήποτε...
  • Admiral
    Ενδιαφέρουσα, ο Bill έκανε καλές ερωτήσεις. Αν κάποιος δεν ξέρει το κανάλι, κάθε βδομάδα έχει podcast με συμμετοχή μεταξύ άλλων των...
  • vlad
    Με γειες. Το προ του σουιτς το θεωρώ και εγώ ένα από τα καλύτερα χειριστήρια που έχω πιάσει ποτέ ενώ για του ps5 δεν έχω δυστυχώς άποψη...
  • Admiral
    Νέα Valve συνέντευξη!
  • Admiral
    Admiral reacted to munkinnousu's post in the thread Γιουροβίζο. with Haha Haha.
    Η Βουλγάρα μοιάζει με τύπισσα που μετά από μία καυτή βραδιά θα σε μαχαιρώσει, θα βάλει φωτιά στο σπίτι σου και θα φύγει με τον σκύλο...
  • Admiral
    Admiral reacted to Norshgaath's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
    Μισο λεπτο, οσοι περισσοτεροι το αγορασουν το παιχνιδι εως τις 15 σεπτεμβρη τοσο χανουν οι μανατζαραιοι της εταιρειας και τα κερδη πανε...
  • Admiral
    Admiral reacted to Hellion's post in the thread PC-Gaming News with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Έχουμε πληροφορίες για τίποτα χαρχαρίες σε μέγεθος γηπέδου να περιπολούν τα λασπόνερα 100 μέτρα από το σημείο εκκίνησης του game?
Back