Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Robin Hood
    Robin Hood replied to the thread WHIRLIGHT – NO TIME TO TRIP.
    Το είχα ήδη στη wishlist μου. Το πότε θα το αγοράσω και θα ασχοληθώ είναι άλλη ιστορία. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να λύσω το γρίφο στα...
  • lucinos
    https://www.gamingonlinux.com/2026/05/not-only-will-the-new-steam-controller-scream-at-you-but-it-can-play-tunes-as-well/ εμένα κάπως...
  • Borracho
    Zώρζ ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Σόνι θα ξαναβγούν στο PC, μετά από ένα πάγωμα 5-6 ετών προκειμένου να αβανταριστεί το PS6 και το backwards...
  • Northlander
    Well, δεν πρόκειται για PC game, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη να ήταν. Ολοκλήρωσα το Ghost of Yotei, το οποίο προσωπικά με συνεπήρε...
  • Sephir
    Well, δεν πρόκειται για PC game, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη να ήταν. Ολοκλήρωσα το Ghost of Yotei, το οποίο προσωπικά με συνεπήρε...
  • sandwraith_
    Δεν έχω λόγια για το ανδροπρεπές έπος Gomorra Le Origini, Μουσική, αίσθηση εποχής, ερμηνείες, casting. Ανατρίχιασα, δάκρυσα, το έζησα...
  • Admiral
    Admiral reacted to lucinos's post in the thread Ώρα για μετάβαση with Like Like.
    Αυτό που γενικότερα πιστεύω είναι ότι καλό είναι να έχει κάποιος ένα δεύτερο μηχάνημα. Είχα υποφέρει για ένα διάστημα που ο πολύ παλιός...
  • munkinnousu
    munkinnousu reacted to Eaglos's post in the thread Γιουροβίζο. with P.A.N.I.C. P.A.N.I.C..
    Σολάροντας στον πάτο των site πέτυχα παλιά εητίλα, τότε που παραλίγο να στείλουμε τον Δράκουλα του Bram Stoker
  • lucinos
    lucinos replied to the thread Ώρα για μετάβαση.
    Αυτό που γενικότερα πιστεύω είναι ότι καλό είναι να έχει κάποιος ένα δεύτερο μηχάνημα. Είχα υποφέρει για ένα διάστημα που ο πολύ παλιός...
  • Chronomancy
    Chronomancy reacted to shredder's post in the thread Η Valve ανακοίνωσε Steam Machine, Controller, VR headset with Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό... Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό....
    Τα steam machines δεν ειναι για εμας αλλα για τους ασχετους που δεν ξερουν να ξεχωρισουν ενα καλο pc απο ενα μετριο η ενα κακκο pc και...
  • Admiral
    Admiral reacted to Norshgaath's post in the thread Subnautica with Salute Salute.
    Επειδη το βλεπω λαου-λαου και διαβαζω ολα τα περιγραφικα, ελιωσα στο γελιο οταν ειδα το μηνυμα που ελεγε πανω-κατω "μην αφηνετε την...
  • Admiral
    Τα steam machines δεν ειναι για εμας αλλα για τους ασχετους που δεν ξερουν να ξεχωρισουν ενα καλο pc απο ενα μετριο η ενα κακκο pc και...
  • Admiral
    Admiral reacted to Havanezos's post in the thread Football is life... with Like Like.
  • Admiral
    https://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/1430822_eurovision-otan-i-statistiki-apokalypse-skandalo-mias-sympaignias
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Ώρα για μετάβαση.
    Όχι, το έδωσα στους γονείς μου για να το χρησιμοποιήσουν αυτοί, προς αντικατάσταση παλιότερου δικού μου συστήματος. Αν θυμάμαι καλά είχε...
Back