Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    Adhan reacted to Northlander's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Για κάποιο διαολεμένο τρόπο με τα χιαστί ματς που βλέπω και τις εντελώς επιφανειακές εκτιμήσεις μου, η Αγγλία πάλι θα καταφέρει να...
  • j_lynx
    j_lynx reacted to Sephir's post in the thread Τσάμπα παιχνίδια with Like Like.
    Remothered: Tormented Feathers, δωρεάν στο Steam. Remothered: Broken Procelain, δωρεάν στο GOG.
  • Hellion
    Hellion replied to the thread Kickstarter.
    Το κιξτάρτερ του Τεξ τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχει μαζέψει 170 χιλιάρικα και θέλει άλλες 24 ημέρες. Έχουν πιάσει και το 2ο stretch goal...
  • Sephir
    Εν συνεχεία των ανακοινώσεων του State of Play και του Summer Game Fest, ήταν η σειρά της Microsoft να κάνει τη δική της παρουσίαση...
  • Northlander
    Northlander reacted to tommas's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Προσωπικά συμφωνώ με όλες τις αλλαγές πράγμα εύκολο μιας και η μόνη αμφιλεγόμενη αλλαγή είναι η 6η.
  • Hellion
    Παραδόξως τους άρεσε πολύ το He-man.
  • tommas
    tommas replied to the thread Football is life....
    Προσωπικά συμφωνώ με όλες τις αλλαγές πράγμα εύκολο μιας και η μόνη αμφιλεγόμενη αλλαγή είναι η 6η.
  • tommas
    tommas reacted to Northlander's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Για κάποιο διαολεμένο τρόπο με τα χιαστί ματς που βλέπω και τις εντελώς επιφανειακές εκτιμήσεις μου, η Αγγλία πάλι θα καταφέρει να...
  • tommas
    tommas reacted to lucinos's post in the thread Αναβαθμίσεις των εορτών with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    να δω τι θα λες όταν θα έχουμε πληθωρισμό βαϊμάρης...
  • tommas
    Τότε θα χαζέψουμε όλοι, οπότε θα περνάει στο ντουκου.
  • maladroid
    Πραγματικά όμως, η κατηγορία έχει ΥΠΕΡκορεστεί. Στο μεταξύ τα μισά και βάλε φαίνονται για asset flips σχεδόν. Πλέον θα θες κόσκινο για...
  • Adhan
    Adhan reacted to devilride74's post in the thread arena revisited with Like Like.
    Συμφορουμίτες μου καλησπέρα.. the kepler era.... η αρχή της προηγούμενης δεκαετίας , είχε ακόμα το χαρακτηριστικό των enthusiast...
  • Adhan
    Adhan reacted to devilride74's post in the thread arena revisited with Like Like.
    Εδώ όμως σε αντίθεση με το προηγόυμενο μηχάνημα που μετρήσαμε σε medium settings...θα παμε σε ultra serttings από 105 έως και 135 fps...
  • Northlander
    Northlander replied to the thread Football is life....
    • Screenshot 2026-06-08 171813.png
  • Adhan
    Έχω την αίσθηση πως, εκτός της τελευταίας σεζόν όπως λες, δίκασαν μοιρασμένα σχετικά, corporate murica και καρναβάλια της κατά φαντασίας...
Back