Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Eaglos
    Eaglos reacted to Hellion's post in the thread Kickstarter with Like Like.
    Η Big Finish Games ξεκίνησε ένα kickstarter για remake του Under a Killing Moon σε Unreal Engine 5. Έχει πιάσει ήδη τα μισά του...
  • Eaglos
    Δεν πρόκεται να υπάρξει ειρήνη στα μέρη αυτά όσο υπάρχει το σιοναζιστικό μόρφωμα που θέλει να γίνει η USA της Μέσης Ανατολής, να...
  • Χειρομαλάχτης
    Χειρομαλάχτης replied to the thread Kickstarter.
    κι οχι μονο αυτο, εχουν προσθεσει κατι χαζα δικα τους τωρινα, περιοδικα κι εφημεριδες, υποθετω για να "καθαρισει" κι αλλο το φοντο, και...
  • Χειρομαλάχτης
    Χειρομαλάχτης reacted to maladroid's post in the thread Kickstarter with Agree Agree.
    Να σου πω εμένα πιότερο κι από τις ρυτίδες και το autocue νομίζω με χαλάει αυτή η υπερβολική οπτική πληροφορία στη νέα έκδοση. Όλα αυτά...
  • maladroid
    maladroid replied to the thread Kickstarter.
    Να σου πω εμένα πιότερο κι από τις ρυτίδες και το autocue νομίζω με χαλάει αυτή η υπερβολική οπτική πληροφορία στη νέα έκδοση. Όλα αυτά...
  • maladroid
    maladroid reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Kickstarter with Like Like.
    ΛΥΣΑΩ για το ρημεικ αυτο. το ηθελα απο παντα και μου τρεχουν τα σαλάκια ειδικα οταν βλεπω τους εσωτερικους χωρους και την ποιοτητα των...
  • Χειρομαλάχτης
    Χειρομαλάχτης replied to the thread Kickstarter.
    ΛΥΣΑΩ για το ρημεικ αυτο. το ηθελα απο παντα και μου τρεχουν τα σαλάκια ειδικα οταν βλεπω τους εσωτερικους χωρους και την ποιοτητα των...
  • Χειρομαλάχτης
    Χειρομαλάχτης reacted to maladroid's post in the thread Kickstarter with Like Like.
    Κοντά 200k ντάλαρς έχει πιάσει βασικά, οπότε ναι, έχουν καλές πιθανότητες να πιάσουν τον μεγάλο στόχο των 300k για το επιπλέον...
  • Admiral
    Τράμπ βρίζει μπιμπι που ρίχνει ακόμα στον Λίβανο, Ιράν απαντάει μετά από αρκετές προιδοποιήσεις για τις επιχειρήσεις στο Λίβανο, Τράμπ...
  • Admiral
    Νιώθω μια όμορφη ειρωνεία που έχω βάλει το ΑΙ να μου λέει πως πέφτουν τα κάστρα του.
  • Admiral
    Το αφηνω αυτο εδω. Νομιζω θα χρειαστει στο μελλον
  • Admiral
    Admiral replied to the thread arena revisited.
    Μου αρέσουν πολύ τα άσπρα κουτιά, περιμένω το τελικό αποτέλεσμα.
  • Admiral
    Admiral reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Like Like.
    Χτίζω και εγώ σιγά σιγά το νέο μου pc και πλέον είμαι στη φάση να περάσω τους σωλήνες κάτι που το έχω τραβήξει εδώ και καιρο λόγο...
  • Admiral
    Πόσα Roguelite πχια!
  • Admiral
    Δεν θα έλεγα "δυστυχώς" γιατί οι περισσότεροι σινεφίλ αυτό φαίνεται να θέλουν.
Back