Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Bathory's post in the thread Basketball is Life with Based. Based..
    Άρτον και θεάματα παιδά, άρτον και θεάματα.
  • Adhan
    Adhan replied to the thread Football is life....
    Κάτσε να δεις το καλό reality check - τα μπαλάκια που θα πετάξουν οι ήπα-ξείπα στους πρόπερσες. Δεν έχω δει καν διασταυρώσεις, feel...
  • Chronomancy
    Chronomancy replied to the thread Football is life....
    Κάπου άκουσα στο ραδιόφωνο και διασταύρωσα στην συνέχεια ότι εφέτος τα διαλείμματα ενυδάτωσης είναι άσχετα με τις συνθήκες του γηπέδου...
  • mits@kos
    mits@kos replied to the thread Football is life....
    https://www.gazzetta.gr/football/mundial/2547072/moyntial-2026-ystiri-odigia-se-taremi-kai-gkalenoei-gia-ta-politika-toys Σάπια FIFA...
  • Admiral
    Admiral reacted to mits@kos's post in the thread Basketball is Life with Like Like.
    Δεκτό και θεμιτό, κόβω τα βάζελος, γαύρος κλπ γηπεδικά.
  • The Nameless One
    Θα τα κάψει όλα βέβαια... έχει βρει τον σκύλο που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει στον Τράμπ.
  • Adhan
    δεν τον ηξερα τον ανθρωπο. και υποθετω γραφονται και υπερβολες σε τετοια κειμενα (και δεν εχω και σε μεγαλη υποληψη το στυγκεκριμενο...
  • mits@kos
    mits@kos replied to the thread Basketball is Life.
    Δεκτό και θεμιτό, κόβω τα βάζελος, γαύρος κλπ γηπεδικά.
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Basketball is Life with Salute Salute.
    κι εγω θα θελα, μιτσακο, να ζουμε σε μια τελεια εν χριστω κοινωνια κι ο αθλητης ναν να γυρισει το μαγουλο ή μαλλον καλυτερα να μην...
  • Adhan
    τσο και λο...
  • Adhan
    Adhan reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Basketball is Life with Like Like.
    κι εγω θα θελα, μιτσακο, να ζουμε σε μια τελεια εν χριστω κοινωνια κι ο αθλητης ναν να γυρισει το μαγουλο ή μαλλον καλυτερα να μην...
  • Χειρομαλάχτης
  • nitro912gr
    Θα τα κάψει όλα βέβαια... έχει βρει τον σκύλο που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει στον Τράμπ.
  • nitro912gr
    ΗΠΑ-Ιραν κατεληξαν σε συμφωνια https://www.bbc.com/news/live/cj0grpyg4v1t Να δουμε τι θα κανει το Ισραηλ βεβαια
  • Borracho
    Borracho reacted to soad667's post in the thread 007 FIRST LIGHT with Like Like.
    Είχα αδιαφορήσει πλήρως, μιας και ποτέ δεν ήμουν φαν του Τζέημς Μποντ. Άλλαζε και κάθε τρία δευτερόλεπτα πρωταγωνιστής. Προτιμούσα πιο...
Back