Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Robin Hood
    Robin Hood reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Love Love.
    με χαλάει λίγο το καλώδια της gpu που δεν μπορεί να κρυφτεί αλλά μικρό το κακό. Τώρα με το pump της corsair έχω πρόβλημα communication...
  • Adhan
    Adhan reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Like Like.
    με χαλάει λίγο το καλώδια της gpu που δεν μπορεί να κρυφτεί αλλά μικρό το κακό. Τώρα με το pump της corsair έχω πρόβλημα communication...
  • Chronomancy
    9/10 δεν το κάνουν ρατσιστικά αλλά γτ στις βόρειες χώρες εκτιμούν την ησυχία συγκριτικά με τις φασαριόζες νότιες. Τα παιδιά τους όντως...
  • Chronomancy
    Μου λέει η ξαδέρφη μου ότι πάνε πχ στον παιδίατρο και βλέπεις τα Ελληνάκια / Τουρκάκια / Ισπανάκια / Ρωσάκια να τρέχουν σαν...
  • munkinnousu
    munkinnousu replied to the thread Football is life....
    Ξύπνησα στις 5 κ κάτι κ δεν μπορούσα να ξανακοιμηθω κ έβαλα Αίγυπτο - Νέα Ζηλανδία κ ήταν σούπερ διασκεδαστικό ματς. Και οι δύο πίστευαν...
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Basketball is Life.
    Πιθανό, εάν πήγαιναν τα πράγματα πολύ καλά και μπορούσε να διεκδικήσει στόχους. Δεν νομίζω ότι ο Ομπράντοβιτς θα έμενε σε μια Παρτιζάν...
  • Admiral
    Admiral reacted to Eaglos's post in the thread Basketball is Life with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι εαν δεν είχε πάει γτπ η φάση στην Παρτιζάν, θα είχε μείνει και κλείσει την καριέρα του εκεί. Τώρα δοκιμάζει 2ο...
  • Admiral
    Admiral reacted to chek2fire's post in the thread arena revisited with Salute Salute.
  • Myrmidonas
    Myrmidonas reacted to Bathory's post in the thread Basketball is Life with Like Like.
    Άρτον και θεάματα παιδά, άρτον και θεάματα.
  • chek2fire
    chek2fire replied to the thread arena revisited.
  • Chosen Undead
    Chosen Undead reacted to Eaglos's post in the thread Basketball is Life with Agree Agree.
    Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι εαν δεν είχε πάει γτπ η φάση στην Παρτιζάν, θα είχε μείνει και κλείσει την καριέρα του εκεί. Τώρα δοκιμάζει 2ο...
  • Adhan
    Adhan reacted to Eaglos's post in the thread Φέισπαλμ σταφ with Haha Haha.
    Δεν ήταν ένα γλυκούλι παχουλούλι κεφαλόπουλο ε;
  • munkinnousu
    https://www.sdna.gr/podosfairo/1441585_kai-prin-32-hronia-cooling-brakes-ithelan αυτα που λεγαμε. σωστος ο θωμαιδης, αν και τα αγγλικα...
  • Χειρομαλάχτης
    Χειρομαλάχτης reacted to Eaglos's post in the thread Football is life... with Haha Haha.
    Cooling brakes με τετραπίστονες brembo
  • Eaglos
Back