Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • munkinnousu
    Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να κάνω pair τα πρώτα μου in-ear bluetooth ακουστικά με το τηλέφωνο μου και δεν τα καταφέρνω. Είμαι και...
  • Admiral
    ...η οποία από 'χοτ μιλφάρα φαντασίωση' προβιβάζεται/υποβιβάζεται (αναλόγως ποσοστών κατάθλιψης) σε 'ιδανική συνομίληκη σύντροφος'. Αχ...
  • Admiral
    Όταν είσαι ή αισθάνεσαι μεγαλύτερος από τη μάνα του Στίφλερ στο πρώτο Αμέρικαν Πάι.
  • Admiral
    οταν (τον χειμωνα ειδικά) βαζεις παρασκευη απογευμα τα μπιτζαμάκια σπιτιου (ακομα μια μπαρμποενδειξη: η λεξη (μ)πιτζαμάκια..) και τα...
  • Admiral
    ...και αφού εξετάσεις ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ τη διαφήμιση, συγκρίνοντάς την με τις άλλες 100 στην πρόσφατη μνήμη και το οκτάκιλο ντοσιέ προσωπικής...
  • munkinnousu
    Όταν το YouTube για κάποιον ανεξήγητο σε σένα λόγο σου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για εμφύτευση μαλλιών ή/και στυτική δυσλειτουργία.
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Football is life....
    Ναι αλλά δεν μαρκάρει
  • Admiral
    Admiral reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία. ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο...
  • Admiral
    Admiral reacted to nitro912gr's post in the thread Gaming Industry Drama thread with Haha Haha.
    Λίγα πράγματα είναι χειρότερα από το να το πάρει η άμαζον... βρήκες ένα :P
  • Admiral
    Admiral reacted to Northlander's post in the thread Die With Your Boots On with Like Like.
    Υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα projects στο πανεπιστήμιο (κοινοπραξία με το NHS) για το πώς τροφοδοτείς το μοντέλο με δεδομένα για να...
  • Admiral
    Admiral reacted to Myrmidonas's post in the thread Die With Your Boots On with Like Like.
    Έχουν φανεί ήδη οι χρήσεις τους, ασφαλιστικές με ai βρίσκουν προβλήματα πριν εμφανιστούν συμπτώματα και σε κόβουν την ασφάλεια. Οπότε...
  • Adhan
    οταν αποκτας ανηψια, ισως??
  • Adhan
    Όταν στο γυμναστήριο, 30άρες (πάνω-κάτω) σου λένε, "συγνώμη, κάνετε εδώ?" επειδή είδαν λίγο γκρίζο στα γένια.
  • maladroid
    maladroid reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία. ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο...
  • Adhan
    Μπορώ να γράψω εδώ 'Όταν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 20ου αιώνα' και να πάμε όλοι μαζί για προβατίνα/κλέφτικο σε ρεζερβέ ταβέρνα στα...
Back