Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Adhan
    Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θυμάμαι κανένα μουσικό γρίφο που να με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ή να χρειάστηκα τις γνώσεις μου στην τεχνική της...
  • Adhan
    Πολύ έτσι αγνά και ιδεολογικά, χωρίς να ξύσουμε πιο κάτω, γιατί δεν θα καταλήξουμε ποτέ πουθενά : Έσκασε ο Τσίπρας, νέος, αριστερή...
  • Admiral
    Περνάει το eye test για πλάκα. Για μένα από τα πιο αναμενόμενα games φέτο.
  • Admiral
    Admiral replied to the thread Football is life....
    Αν ο Μέσι ήταν στον Παναθηναϊκό θα έτρωγε πάγκο και θα διάβαζε από τον Αλέξη Σπυρόπουλο "να μάθει ο Μέσι πώς παίζεται η θέση του...
  • Adhan
    Adhan reacted to Borracho's post in the thread Πότε γίνεσαι μπάρμπας; with Salute Salute.
    Είναι κύκλος. Γεννιέσαι, θαυμάζεις το μπαμπά. Γίνεσαι έφηβος, λες σκατά στα μούτρα του μπαμπά, άχρηστος. Νέος επαναστατείς. Στα τριάντα...
  • Adhan
    Adhan reacted to Admiral's post in the thread Πότε γίνεσαι μπάρμπας; with Agree Agree.
    Δεν υπάρχουν αρνητικά. Το μπάρμπας status είναι σαν να φτάνεις max level σε RPG, δεν σε αγγίζει τίποτα.
  • Admiral
    Admiral reacted to Χειρομαλάχτης's post in the thread Football is life... with Facepalm Facepalm.
    https://www.sdna.gr/podosfairo/1449558_sta-hnaria-toy-nba-o-nikitis-toy-moyntial-dahtylidia-protathliton-gia-proti-fora ενταξει, η...
  • Admiral
    Admiral reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Εχμμ... Και μαρκάρει. Όχι σαν αμυντικός αλλά μαρκάρει. Κι είναι 39 και χρειάζεται να κάνει και συντήρηση. Ο Mbabe που είναι 27 δεν έχει...
  • Admiral
    Admiral reacted to Chronomancy's post in the thread Football is life... with Salute Salute.
    Μόνο ο ηγέτης Kane χώνει τα ποδαρια και κόβει έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του.
  • Admiral
    Δεν υπάρχουν αρνητικά. Το μπάρμπας status είναι σαν να φτάνεις max level σε RPG, δεν σε αγγίζει τίποτα.
  • Admiral
    Είναι κύκλος. Γεννιέσαι, θαυμάζεις το μπαμπά. Γίνεσαι έφηβος, λες σκατά στα μούτρα του μπαμπά, άχρηστος. Νέος επαναστατείς. Στα τριάντα...
  • Admiral
    Όταν ο γιος της οικογένειας στο διπλανό διαμέρισμα απολαμβάνει θορυβωδώς το νέο forza horizon κατά τις 23:30 και εσύ βλαστημάς που δεν...
  • Admiral
    γιατι, αυτα που εχεις διαβασει ως τωρα, σου φαινονται θετικα??
  • Admiral
    Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να κάνω pair τα πρώτα μου in-ear bluetooth ακουστικά με το τηλέφωνο μου και δεν τα καταφέρνω. Είμαι και...
  • Admiral
    Δεν ξέρω καν αν θα είναι καλά, απλά επειδή μου αρέσουν τα cyberpunk, scifi noir σκηνικά τα σημειώνω. Αν κάποτε τα τερματίσω θα επανέλθω...
Back