Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Havanezos
    Havanezos reacted to Robin Hood's post in the thread Football is life... with Like Like.
    Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία. ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο...
  • captain kal
    captain kal replied to the thread Die With Your Boots On.
    Κάπου είχα διαβάσει, ότι μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν 3D Folding σε έναν τρελλό αριθμό από πρωτείνες και έχουν δημοσιέυσει όλα αυτά τα...
  • Havanezos
    Havanezos reacted to Admiral's post in the thread Football is life... with Agree Agree.
    Ναι αλλά δεν μαρκάρει
  • captain kal
    captain kal reacted to Northlander's post in the thread Die With Your Boots On with Like Like.
    Υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα projects στο πανεπιστήμιο (κοινοπραξία με το NHS) για το πώς τροφοδοτείς το μοντέλο με δεδομένα για να...
  • captain kal
    γιατι, αυτα που εχεις διαβασει ως τωρα, σου φαινονται θετικα??
  • captain kal
    Όταν το YouTube για κάποιον ανεξήγητο σε σένα λόγο σου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για εμφύτευση μαλλιών ή/και στυτική δυσλειτουργία.
  • captain kal
    Εννοείται έχω το original στο backlog από κάποιο αρχαίο sale των 5 ευρώ ξερωγώ. Με προβληματίζουν όσα διαβάζω δεξά-ζερβά για το Resynced...
  • maladroid
    maladroid reacted to Admiral's post in the thread Football is life... with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Αν ο Μέσι ήταν στον Παναθηναϊκό θα έτρωγε πάγκο και θα διάβαζε από τον Αλέξη Σπυρόπουλο "να μάθει ο Μέσι πώς παίζεται η θέση του...
  • asparagus_12
    Με τις ευλογίες και την πλήρη προστασία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος που υποθάλπτει και προωθεί τον τζόγο, η ελληνική κοινωνία...
  • Robin Hood
    Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θυμάμαι κανένα μουσικό γρίφο που να με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ή να χρειάστηκα τις γνώσεις μου στην τεχνική της...
  • Robin Hood
    Δεν ξέρω καν αν θα είναι καλά, απλά επειδή μου αρέσουν τα cyberpunk, scifi noir σκηνικά τα σημειώνω. Αν κάποτε τα τερματίσω θα επανέλθω...
  • Admiral
    Admiral reacted to Sugamoto Panagia's post in the thread PC-Gaming News with Like Like.
  • Robin Hood
    Robin Hood reacted to Admiral's post in the thread Πότε γίνεσαι μπάρμπας; with ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ.
    Δεν υπάρχουν αρνητικά. Το μπάρμπας status είναι σαν να φτάνεις max level σε RPG, δεν σε αγγίζει τίποτα.
  • Adhan
    Adhan reacted to Borracho's post in the thread Official thread περί adventure games with Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό... Ο Τσουρινάκης θα ήταν αντίθετος με αυτό....
    Από τα μεγάλα φάουλ του Δασκάλου-Μύστη Τσουρινάκη, ο τρόμος και η αρνητική προκατάληψη που δημιουργήσε γύρω από τους 'περιβόητους...
  • vlad
    vlad reacted to Borracho's post in the thread Πότε γίνεσαι μπάρμπας; with Like Like.
    Είναι κύκλος. Γεννιέσαι, θαυμάζεις το μπαμπά. Γίνεσαι έφηβος, λες σκατά στα μούτρα του μπαμπά, άχρηστος. Νέος επαναστατείς. Στα τριάντα...
Back