New profile posts

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rick%2Bdangerous.jpg
Καταλαβαίνεις πως Επανερχόμαστε Στην Κανονικότητα όταν βλέπεις πως αρχίζει να κινείται ξανά το Steam Card Market.

UmWQaRm.jpg
Εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το Star Trek: Picard βάζω avatar από το παλιό Star Trek TNG το ορθόδοξο.
April 7th. Day. I woke up to the sound of falling rain. I can't believe I'm still... alive
(Soon™) 🦝🦝🦝
Κάνεις 2-3 posts σε κάτι threads για το RE 3.
2 ώρες αργότερα...

9byO9nN.jpg

Νιώθω σαν να μπήκα στο account του Shredder.
Έτρεξα το Football Manager 2020 ελέω της προσφοράς, διάλεξα την επιλογή να "σκανάρεις φωτογραφία σου" για τη δημιουργία του άβατάρ σου, διάλεξα τη φωτογραφία του Παπαμιχαήλ ως Παπαφλέσσα.

Το αποτέλεσμα:

papalol.png
Ακόμη κι αν δεν με διαβάζουν ούτε οι αναλφάβητοι, εγώ ο Μέγας Χρονομάντης του Χωροχρονικου Συμπαντικού Ασυνεχούς που ακούει στο όνομα Ragequit το Ξενφορικό, εγκαινιάζω την στήλη μου όπου θα μοιράζομαι σκοτεινούς οιωνούς, βγαλμένους μέσα από το ανακάτωμα των καρτών και των εντοσθίων.
Εἷς οἰωνὸς ἄριστος.
..
για ένα λεπτό τι είναι αυτό;
Hellion
Hellion
Ότι και τα status updates στο fb λίγο-πολύ. Αλλά με περισσότερα reacts.
nitro912gr
nitro912gr
αυτό σίγουρα δεν θα το ενέκρινε ο τσου
Μετά από πολύ καιρό, το ΝέοΦόρουμ βρίσκεται μονίμως ανοικτό σε κάποιο tab. Ευχαριστούμε :giggle:
  • Like
Reactions: Hellion and Bathory
Hellion
Hellion
Καθόμουν για καφέ και μου σκάγανε στο κινητό οι Push ειδοποιήσεις ότι έγιναν νέα ποστ ή ότι τραβάω Reacts. Δεν υπάρχει αυτό το πράμα.
Back