LATEST NEWS

Νέα features στο Far Cry 3

Ο community manager της Ubisoft έγραψε στο forum της εταιρίας ένα post στο οποίο αναλύει τα νέα features που θα προστεθούν στο Far Cry 3 μέσω των patches. Η εμπορική επιτυχία του παιχνιδιού ώθησε τους ιθύνοντες της Ubisoft να συλλέξουν feedback απευθείας από τους παίκτες και να παρουσιάσουν τα πλάνα τους για την ενσωμάτωση νέων λειτουργιών, τόσο στο single player όσο και στο multiplayer. Οι κυριότερες προσθήκες στο single player είναι η δυνατότητα για resetting των outposts για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει το παιχνίδι, καθώς και η ενσωμάτωση ενός ακόμα επιπέδου δυσκολίας με όνομα Master. Στο multiplayer έχουμε μεταξύ άλλων βελτιώσεις στο σύστημα του feedback για τους user-created maps, δυνατότητα για beta testing και spectating custom χαρτών, καθώς και αφαίρεση του idle kick time στα private και custom matches.

Το Far Cry 3 έχει καταφέρει να πουλήσει 4,5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Θέλετε να μάθετε γιατί είναι τόσο δημοφιλές; Το review του Γιώργου Δεμπεγιώτη έχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL