LATEST NEWS

Το Streets of Rage αποκτά νέο sequel

Μια αναπάντεχη είδηση

Σίγουρα οι retro-gamers θα ικανοποιηθούν με την παρακάτω είδηση: η γνωστή από το υπέροχο remaster του Wonder Boy: The Dragon’s Trap, Lizardcube σε συνεργασία με την Guard Crush Games ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέας συνέχειας της κλασικής beat’ em up σειράς της Sega, Streets of Rage.

Το Streets of Rage 4, όπως φυσιολογικά θα ονομάζεται, θα υιοθετεί ένα ζωγραφιστό στυλ γραφικών, στο ίδιο ύφος με του Wonder Boy, ενώ σε θέματα gameplay, αναμένεται να διατηρεί τους στιβαρούς μηχανισμούς της σειράς, με μια σύγχρονη πινελιά, βεβαίως.

Αν και δεν έγινε γνωστή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, το πιθανότερο είναι να το δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2019.

 

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

10 Comments

      1. My bad, είναι τόσα πολλά τα διαφορετικού χρώματος/skins αλλά με ίδια movesets αληταριά, που όλο και κάποιος θα μου διέφευγε… 😛

        Ναι το 2ο ήταν μεγάλος έπος, άνετα κόντραρε τα Final Fight.

        Φαίνεται να έχουν διατηρήσει κινήσεις και αντιπάλους από τα προηγούμενα στο 4 και το art style μου φέρνει κάπως σε Shank, αν και θα προτιμούσα sprites.

      1. Τότε δεν είχα ιδέα, αυτά ήταν μυστικιστικές γνώσεις που δεν έβρισκες ούτε στον ειδικό τύπο (τουλάχιστον τον εγχώριο, τότε ακόμα δεν παρακολουθούσα ξένα περιοδικά, και πού να τα έβρισκα άλλωστε) στις προ ίντερνετ εποχές.

        Βέβαια καταλάβαινα πως το παιχνίδι ήταν διαολεμένα δύσκολο, ειδικά αν διάλεγες οτιδήποτε πέρα από το τέρμα χαμηλό επίπεδο δυσκολίας (που και εκείνο ήταν πολύ δύσκολο). Αλλά άλλες εποχές, πιτσιρικάς με ένα νέο παιχνίδι ανά εξάμηνο, άφριζε-ξάφριζε το έλιωνες. Άλλωστε γούσταρα, δεν θυμάμαι καν να παθαίνω εγκεφαλικά λόγω της δυσκολίας, όπως έκανα με Battletoads αλλά και το κατά τα άλλα αγαπημένο Gunstar Heroes.

        1. Καλά ναι, εννοείται υπήρχαν πολύ δυσκολότερα παιχνίδια, αλλά το άλμα στη δυσκολία από το 2ο ήταν παραπάνω από εμφανές, ακόμα και στο easy που είπες. Στο οποίο το παιχνίδι σε τρόλαρε και κοβόταν κάπου στο 4o (ή 5ο δε θυμάμαι) chapter και έπρεπε να παίξεις σε μεγαλύτερη δυσκολία αν ήθελες να το δεις ολόκληρο :/

          Είχε καλές ιδέες και κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το δεύτερο, αλλά συνολικά θεωρώ το 2 το πιο fun και αξιομνημόνευτο (και καλύτερο ost κατά τη γνώμη μου).

  1. Τα επαιξα και τα 3 στο πρωτο μου pc Ενα 486 100 mhz 24 mb ram και 14” 640χ480. Παρα τα ΑΘΛΙΑ γραφικα τους πρεπει να παραδεχτω οτι τα ευχαριστηθηκα! Ειδικα αυτους τους χοντρους με τις τεραστιες κοιλιες τους ΣΑΠΙΣΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Και τωρα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι που θα ξαναδειρω ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ! Εννοειται πως θα ανεβασω βιντεο που θα τους δερνω!!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL