LATEST NEWS

Petition για να έρθει το The Division στη Μητέρα Πλατφόρμα

To The Division παρουσιάστηκε στη φετινή E3 με ένα άκρως εντυπωσιακό gameplay trailer:

Παραδόξως, ανακοινώθηκε μονάχα για τα Χαζοκούτια Επόμενης (Χαχα) Γενιάς™ και η ίδια η Ubisoft ζητά από τους PC gamers να υπογράψουν αυτό το petition ώστε να δούμε τον τίτλο στην Μία, Αγία, Καθολική Πλατφόρμα.

Ακόμα λοιπόν κι αν δε δίνετε δεκάρα τσακιστή για τον τίτλο, σπεύσατε να υπογράψετε, ώστε να δημιουργήσουμε προηγούμενο και να μην επαναληφθεί ποτέ το κακό χουνέρι του Red Dead Redemption που ακόμη στοιχειώνει τους εφιάλτες μας.

Τζίφρα. Τώρα. Για τη Μητέρα Πλατφόρμα.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

9 Comments

  1. Χωρίς να έχετε ιδιαίτερο άδικο, είναι ένας τρόπος να δηλώσουμε το παρόν ως PC Gamers και δεν μας στοιχίζει και τίποτα. Και προσωπικά δεν με καίει ο τίτλος, αλλά πρέπει να καταλάβουν μια μέρα οι εταιρείες ότι η μόνη αυτονόητη πλατφόρμα ρηλής, είναι το PC!

  2. Καλημέρες!

    Όντως, περίεργη (ελεεινή,τρισάθλια) τακτική. Πάντως, τώρα που γράφω τα νούμερα λένε 63.322 υπογραφές, με 11.678 να χρειάζονται ακόμα. Απλά ελπίζω να μην δούμε ένα ακόμα απαράδεκτο Port από κονσόλες σε κάτι που μάλλον είναι έτσι και αλλιώς PC oriented (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα). Αλλά όχι και να παρακαλάμε κιόλας!!!

  3. εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζεται συνεχεία της κονσόλες λες και κερδίζεται κάτι από αυτό. Τώρα με της υπογραφές δεν νομίζω να κάνουν και τίποτα αν θέλουν να μην το βγάλουν άπλα δεν θα το βγάλουν δεν πάει να μαζέψουν και ένα εκατομμύριο υπογραφές

  4. Τον ιδιο δρομο ακολουθει και η Square-Enix για το Final Fantasy 15, θα το βγαλει σε PC αν υπαρξει ενδιαφερον απο τους χρηστες. Επισης δηλωσαν οτι αναπτυχθηκε σε PC
    environment και υποστηριζει DirectX 11, παρολα αυτα θα πρεπει να ζητησουμε να ερθει στους υπολογιστες. Ηδη αρχισαν τα petitions…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL