LATEST NEWS

Διαγωνισμός: Κερδίστε τρία κλειδιά για το Raven: Legacy of a Master Thief

Το Ragequit.gr συνεχίζει ακάθεκτο τους διαγωνισμούς! Αυτή τη φορά με ένα τρανταχτό τίτλο που σίγουρα θα τραβήξει τη προσοχή των απανταχού adventurers και όχι μόνο.

Σε συνεργασία λοιπόν με την Enarxis Dynamic Media, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τρία (3) Steam κλειδιά που θα κληρωθούν για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα adventures των τελευταίων ετών, το The Raven: Legacy of a Master Thief της King Arts Games στη πλήρη έκδοσή του (περιλαμβάνονται και τα τρία επεισόδια)!

Πώς θα το κάνετε αυτό; Αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο, δηλώνοντας ταυτόχρονα ποιο είναι το αγαπημένο σας adventure! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Κυριακή 27/10, ώρα 23:59, όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι νικητές.


Καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

60 Comments

  1. BΑΛΤΕ ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ!

    To αγαπημένο μου adventure είναι η ίδια η ζωή, όχι δεν το έκλεψα από κανέναν συντάκτη. Και για να μη πείτε τπτ μλκς ότι δεν πιάνεται ως απάντηση, θα πω…………… FULL THROTTLE!

    …whenever i smell asphalt, i think of Maureen…

  2. Τόνυ θέλω να φανείς δυνατός, να ξεπεράσεις την κατάρα που θέλει την γενιά σου να μην διαβάζει πέρα από τους 100 πρώτους χαρακτήρες οποιουδήποτε κειμένου και να με κάνεις περήφανο δηλώνοντας σωστά συμμετοχή. Μετά, έχεις δεύτερο πρότζεκτ, να μεταλαμπαδεύσεις την αξία της ανάγνωσης σε δυο φίλους σου. Και τρέχει και το Damned, έ!

  3. Στεφανε η γενια μου δεν χρειαζεται να διαβασει γιατι τα ακουει ολα (στυλ audio book) εγω δυστυχως δεν εχω εμφυτευση αυτο το τσιπακι 🙁 . Εχω ηδη στειλει 2 παπυρους στον καφενε της πλατειας [ο μπαμπης και ο τακης σε ευχαριστουν 8ερμα]. Αγαπημενο αντβεντουρ ειναι το Darkseed 2

  4. Χμμ that’s a tricky one! Αλλά με άγγιξε και με έμπασε με τα μπούνια στο είδος, το Αργεντίνικο Scratches.

    Παναγιά μου, τι ξύνει τον τοίχο μου;;;;

    Δώστε μου ένα κλειδάκι να καλμάρω ρε παιδιά, δεν είναι καλά τα νεύρα μου.

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ

  5. count me in για τα κλειδια
    δεν ειμαι φανατηλας adventuras, οποτε δεν ζοριστηκα και πολυ να σκεφτω τι ηταν αυτο που με ενθουσιασε σαν adventure.
    Loom, το ειδα οταν ακομα βασιλευαν οι amiga 500 και τα atari st…. και μου φανηκε οτι τετοια παιχνιδαρα δεν θα ξαναβγει ‘ποτες’
    σημερα φυσικα τα standard αλλαξαν! αλλη ιστορια αυτη!

  6. Ε, τότε και γω αλλάζω γνώμη και το αγαπημένο μου adventure όλων των εποχών είναι το Minesweeper :p.

    Απλά τσιγκλάω λίγο τον φίλο Skoros που μας έχει υποσχεθεί epic mega-post για να ανοίξει τα μάτια σε μας τους άπιστους, αλλά μας έχει αφήσει στο περίμενε…

  7. Όντως πολύ καλό το Night of the Rabbit, μέχρι το σημείο που το έχω παίξει τουλάχιστον. Εγώ πάντως ρε παιδιά θα έβαζα το Harveys new eyes και το πρώτο deponia στη λίστα με τα καλύτερα adventures. Και 100% το Scratches. Και αν πιάσουμε τα παλιά άστο. Γενικά πολύ δύσκολο ερώτημα.

  8. Ένα είναι το Monkey Island 2 Τόνυ. Η Special Edition απλώς γυάλισε τα γραφικά, αλλά είναι σαν να θεωρείς την HD Coppola Restoration βερζιόν του Νονού ξεχωριστό φίλμ. Το ζουμί είναι στο γράψιμο και τους χαρακτήρες. Οι φραμπαλάδες ευπρόσδεκτοι, αλλά ποτέ απαραίτητοι.

  9. Και γω θέλω.. Από adventure, σε αντίθεση με την Vespa, δεν ξέρω πολλά διότι το μοναδικό που χω παίξει είναι ένα παμπάλαιο broken sword πριν πολλά πολλάααα χρόνια! Έχω όμως μερικά στην library μου όπως τα Syberia, Anna, The Whispered World με τα οποία όμως από μέσα Νοέμβρη (αν έχει πρόγραμμα ο άνθρωπος! Όχι εγώ! Εγώ απλά τα λέω μπας και το πιστέψω!) θ’ αρχίσω ν’ ασχολούμαι μαζί τους!

  10. Το ξέρω.. υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που μου χουν κινήσει το ενδιαφέρον! Ελπίζω κάποιοι απ’ αυτούς να με κρατήσουν στο είδος και ν’ αρχίσω να το ψάχνω περισσότερο για να μπορώ να απαντάω και γω μελλοντικά σε τέτοια άρθρα του RQ!

  11. Tι είπες τώρα… Αυτό δεν είναι που έχει και την εμφάνιση φωτογραφίας με την κανονική διαδικασία; Ανάμειξη υγρών στην σωστή αναλογία κλπ; +1000 για κάλτ αναμνήσεις, καταραμένε. 🙂 Ήμουν παιδί όταν το έπαιξα πρώτη φορά…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL