LATEST NEWS

Η SteelSeries γιορτάζει τα 20 χρόνια της

H SteelSeries, No 1 brand premium gaming ήχου στον κόσμο, ξεκινά σήμερα έναν εορτασμό για τα 20 χρόνια που συμπληρώνει ως εταιρία και ηγετική μορφή στον χώρο του gaming και των eSports.

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων, η SteelSeries κυκλοφόρησε 6 short animated films, δημιουργία της εσωτερικής δημιουργικής τους ομάδας για την ανάπτυξη της τεχνολογίας τους και τη δέσμευσή τους για την υπέρβαση των ορίων στο χώρο του gaming. Παρακολουθήστε τα film εδώ: steelseries.com/glory.

Στις 4 Φεβρουαρίου στις 13:00 CT, ο Τεχνικός Διευθυντής Tino Soelberg, θα εξετάσει την τεχνολογία των πρώτων περιφερειακών και θα αποδείξει την εξέλιξη των καινοτόμων προϊόντων SteelSeries.

Τέλος, για τον εορτασμό των 20 χρόνων, η SteelSeries θα φιλοξενήσει τα εναρκτήρια διαδικτυακά τουρνουά τους, The SteelSeries Invitational, από τις 13 έως τις 28 Φεβρουαρίου, για επαγγελματικές ομάδες από όλο τον κόσμο. Λεπτομέρειες στο twitch.tv/steelseries.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την AVE:

H SteelSeries γιορτάζει τα 20 χρόνια που συμπληρώνει ως εταιρία στο χώρο των gaming και eSports! 

CHICAGO – February 1, 2021 – H SteelSeries, #1 brand premium gaming ήχου στον κόσμο ξεκινά σήμερα έναν εορτασμό για τα 20 χρόνια που συμπληρώνει ως εταιρία και ηγετική μορφή στον χώρο των gaming και eSports περιφερειακών. Για δύο δεκαετίες η SteelSeries αποτελεί κινητήριο δύναμη στα eSports και την επαγγελματική πλευρά του gaming. Από την χορηγία των πρώτων επαγγελματικών ομάδων, στη δημιουργία περιφερειακού εξοπλισμού ειδικά για τους pros και έπειτα στην μετατροπή φαινομενικών παικτών σε παγκόσμιους superstars, η SteelSeries έχει αναπτύξει την βιομηχανία και έχει βοηθήσει τους pros να “βρουν την δόξα” με το να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν το gaming πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πιο ανταγωνιστικό.

Αλλάζοντας το gaming  από το 2001

Η SteelSeries δημιουργήθηκε στη Δανία το 2001 για να καλύψει τις ανάγκες των hardcore gamer, δημιουργώντας ένα καινοτόμο γυάλινο mousepad που προσέφερε μεγάλη αντίσταση στη σκόνη: το Icemat.

Την περίοδο εκείνη, ο ιδρυτής της εταιρίας, Jacob Wolff-Petersen ήταν απλά άλλος ένας παίκτης Counter Strike στην Κοπεγχάγη που χρησιμοποιούσε ένα στερεοτυπικό mousepad, που το έκανε αδύνατο να σημαδεύσεις με ακρίβεια. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες, παρουσίασε το πρώτο γυάλινο mousepad στον κόσμο, φτιαγμένο ειδικά για παίκτες FPS, με μία άψογη επιφάνεια που επιβράβευε την ακρίβεια.

Από εκείνη την αρχική καινοτομία κι έπειτα, η SteelSeries έχει δημιουργήσει το πρώτο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο, το πρώτο over-the-ear gaming headset, αναδιπλούμενα μικρόφωνα, το πρώτο World of Warcraft MMO ποντίκι και πολλές άλλες καινοτομίες.

2001: Πρώτο gaming mousepad

2002: Πρώτο brand που συνεργάστηκε με παίκτες eSports

2002: Πρώτο brand που χορήγησε μια eSports διοργάνωση

2004: Πρώτο gaming headset

2006: Πρώτο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο

2008: Πρώτη online software πλατφόρμα για gaming περιφερειακά

2018: Πρώτο Ηi-res gaming σύστημα ήχου

2019: Πρώτο μαγνητικά προσαρμοζόμενο πληκτρολόγιο

Τα πρώτα είκοσι χρόνια της SteelSeries έχουν σημαδευτεί από πολλές επιτυχίες, αναρίθμητες πρωτιές και πραγματική συνεργασία με τους επαγγελματίες. Μαζί έχουμε χτίσει μια παγκόσμια eSports σκηνή και έχουμε προμηθεύσει τα εφόδια για την αστρονομική της ανάπτυξη. Στη SteelSeries αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε gamer μπορεί να νιώθει  star και έχει τη δυνατότητα να ωθήσει την βιομηχανία πιο μπροστά από ότι έχουμε ονειρευτεί.”, δήλωσε ο CEO της SteelSeries, Ehtisham Rabbani.

Με πάνω από 40 ευρεσιτεχνίες στα πρώτα της είκοσι χρόνια, η SteelSeries έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στον εξοπλισμό επαγγελματικού βαθμού ποιότητας και την ανένδοτη επιδίωξη απλού και μοντέρνου σχεδιασμού. “Η αποστολή της εταιρίας παραμένει η ίδια από την αρχή – να δημιουργήσουμε εξοπλισμό που ικανοποιεί την πιο απαιτητική ομάδα καταναλωτών – τους gamers. Η αποστολή μας αυτή έχει διατυπωθεί σε ένα από τα πρώτα σλόγκαν μας – “Winning Is Everything”, το οποίο είναι και πάντα ήταν μια βασική αξία της εταιρείας.”, είπε ο Jacob Wolff-Petersen.

Το original eSports brand

Είτε πρόκειται για την χορηγούμενη από την SteelSeries ομάδα OG, η οποία είναι η πρώτη που κέρδισε δύο συνεχόμενα Dota 2 International Championships, είτε για την παροχή των εφοδίων σε κάθε gamer για να ανέβει επίπεδο, τα eSports βρίσκονται στο επίκεντρο όλων στην εταιρεία.

Οι σχέσεις της SteelSeries με επαγγελματικές ομάδες δεν είναι απλές χορηγίες, είναι συνεργασίες. Από την σύλληψη της ιδέας στον σχεδιασμό, από το testing στην επικύρωση, οι επαγγελματίες στον τομέα των eSports δεν είναι μόνο ενδιαφερόμενα μέρη στην SteelSeries, είναι συνεργάτες και συνδημιουργοί, οι οποίοι δημιουργούν από κοινού τα καλύτερα gaming περιφερειακά προϊόντα παγκοσμίως.

Μέχρι το 2006, η SteelSeries ήταν το brand που προτιμούσαν επτά από τις δέκα κορυφαίες FPS eSports ομάδες στον κόσμο.

Σήμερα, οι pros έχουν κερδίσει περισσότερα χρηματικά έπαθλα χρησιμοποιώντας SteelSeries παρά οποιοδήποτε άλλο brand.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL