Let’s play (Modded) XCOM 2: War Of The Chosen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
"Ενταξει. Ειναι ωρα να φυγουμε. A, οχι εσυ Μηδεν Αγαν. Εσυ θα μεινεις..." 😂

Στα σοβαρα τωρα, στραβωσε πολυ ασχημα η πιστα απο την στιγμη της εμφανισης του Τσοζεν.
Τα miss παντα θα υπαρχουν, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θα το ειχαμε με τιποτα.
Ισως, αν δεν ειχε παει σκατα τοσο συντομα, ο Τσοζεν να έφευγε αν δεχοταν αρκετο συνολικα damage.
Anyway...
RIP στους πεσοντες και παμε γερα για εκδικηση.

Meanwhile, o Tyrion απολαμβάνει δωρεαν πρωκτολογικες εξετασεις καπου εκει εξω😂:love:

Κι αυτός νεκρός είναι! Αν ακούσετε προσεκτικά το βίντεο λίγο πριν την έκρηξη θα διακρίνετε τον ήχο του σπαθιού. Ο σαδιστής ο Chosen τον έβαλε να χτυπήσει το ντεπόζιτο με το σπαθί ώστε να σκοτωθεί και αυτός!

"Ενταξει. Ειναι ωρα να φυγουμε. A, οχι εσυ Μηδεν Αγαν. Εσυ θα μεινεις..." 😂

Στα σοβαρα τωρα, στραβωσε πολυ ασχημα η πιστα απο την στιγμη της εμφανισης του Τσοζεν.
Τα miss παντα θα υπαρχουν, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θα το ειχαμε με τιποτα.
Ισως, αν δεν ειχε παει σκατα τοσο συντομα, ο Τσοζεν να έφευγε αν δεχοταν αρκετο συνολικα damage.
Anyway...
RIP στους πεσοντες και παμε γερα για εκδικηση.

Meanwhile, o Tyrion απολαμβάνει δωρεαν πρωκτολογικες εξετασεις καπου εκει εξω😂:love:

@Miden Agan
πρεπει να μεινει για να καλυψει τα νωτα μας

]1593191123691.jpeg

:trollface:

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΗΜΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΙΤΙΚΑΛΣ. ΚΩΛΟΨΑΡΑ ΣΝΑΙΠΕΡΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟΝΤΟΥΦΕΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

Οκ, ο CCWR πέθανε δύο φορές στην ίδια αποστολή, μεσα σε εκρήξεις. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ο έρμος ο Μηδεναγάνιος δεν κατάλαβε τίποτα :(

Last edited:
1lHLpub.jpg

Εν τω μεταξύ αυτό που κάνει το όλο σκηνικό ακόμα πιο αστείο είναι ότι

ενώ οι 3 οι κακομοίρηδες ψοφήσανε μπαμπέσικα, ο Αρτυόμ επιζεί και επιστρέφει κανονικότατα στη βάση για να ξαναπολεμήσει :LOL:

Κι αυτός νεκρός είναι! Αν ακούσετε προσεκτικά το βίντεο λίγο πριν την έκρηξη θα διακρίνετε τον ήχο του σπαθιού. Ο σαδιστής ο Chosen τον έβαλε να χτυπήσει το ντεπόζιτο με το σπαθί ώστε να σκοτωθεί και αυτός!

Ναι φαίνεται στο 54.13 Εκρηκτικό φινάλε, όχι αστεία. Well played A.I.

Ωρε τι αστρονομική γκαντεμιά ήταν αυτή! Αλλά και συ ρε ναύαρχε, ξεφύσαγες από την αρχή ακόμα! Πως περιμένεις μετά να αποδώσει ο φαντάρος; 😛

Last edited:

Ωρε τι αστρονομική γκαντεμιά ήταν αυτή! Αλλά και συ ρε ναύαρχε, ξεφύσαγες από την αρχή ακόμα! Πως περιμένεις μετά να αποδώσει ο φαντάρος; 😛

Τι να πω, δίκιο έχεις! Είχα από την αρχή κακό προαίσθημα και όταν εμφανίστηκε ο Chosen Warlock ήμουν σίγουρος ότι είχαμε μπλέξει.

Τι να πω, δίκιο έχεις! Είχα από την αρχή κακό προαίσθημα και όταν εμφανίστηκε ο Chosen Warlock ήμουν σίγουρος ότι είχαμε μπλέξει.

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς οτι πας στη μάχη και έχεις ξεχάσεις να φορέσεις τσίγκινο σώβρακο......... :ROFLMAO:

Admiral σκέφτηκες ποτέ να γίνεις μεταδότης αγώνων; Είτε στην TV, είτε ράδιο. Όχι παρουσιαστής ραδιοφώνου απ' αυτές τις εκπομπές που έχεις μια παρουσιάστρια δίπλα και χαζογελάνε με τις ώρες και δεν αφήνουν το εκάστοτε τραγούδι να ακουστεί. Μου τη δίνουν αυτά τα χαζοχαρούμενα!
Αλλά μεταδότης αγώνων, γιατί όχι;
Edit: Αλλά να μη βάζεις πολύ πάθος στην περιγραφή, επειδή θα κατηγορηθείς ότι υποστηρίζεις μια απ' τις ομάδες! Εκτός κι είναι για την Εθνική!

Admiral σκέφτηκες ποτέ να γίνεις μεταδότης αγώνων; Είτε στην TV, είτε ράδιο. Όχι παρουσιαστής ραδιοφώνου απ' αυτές τις εκπομπές που έχεις μια παρουσιάστρια δίπλα και χαζογελάνε με τις ώρες και δεν αφήνουν το εκάστοτε τραγούδι να ακουστεί. Μου τη δίνουν αυτά τα χαζοχαρούμενα!
Αλλά μεταδότης αγώνων, γιατί όχι;
Edit: Αλλά να μη βάζεις πολύ πάθος στην περιγραφή, επειδή θα κατηγορηθείς ότι υποστηρίζεις μια απ' τις ομάδες! Εκτός κι είναι για την Εθνική!

Γιατί να μην έχω παρουσιάστρια ρε συ, γιατί μου κόβεις τα τυχερά; 😁 Δεν πέρασε από το μυαλό μου ποτέ τέτοια ενασχόληση για να πω την αλήθεια, ακούω πολύ αθλητικά ραδιόφωνα αλλά δεν μένω σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα είχα επιλογές ακόμη και αν το έψαχνα.

Μετά από την αποτυχημένη αποστολή νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια περιγραφή της κατάστασης ώστε να μου δώσετε συμβουλές και προτάσεις για το πώς θα προχωρήσουμε. Τα δεδομένα στον στρατηγικό χάρτη σήμερα έχουν ως εξής:

1. Ο δείκτης του Avatar Project έχει γεμίσει στο μισό. Εκκρεμεί ακόμα η αποστολή στο Advent Blacksite.
  2. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε armor, λείπουν 2 Advent Trooper corpses.
  3. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε mag rifles, λείπουν 21 light weapon fragments.
  4. Ελέγχουμε 2+1 περιοχές (το +1 πάει σε αυτή που χάσαμε στην αποστολή, με την οποία κάνω πάλι contact).
  5. Μπορέσαμε να φτιάξουμε mag sniper rifles, οπότε οι snipers θα έχουν αυξημένη δύναμη πυρός, και να αναβαθμίσουμε το όπλο του reaper (@tommas ) και τις λεπίδες του templar (@Ultimus ).
  6. Κατασκευάζουμε Psi Lab, οπότε σύντομα θα μπορούμε να εκπαιδεύσουμε στρατιώτες σε psionics.
Η επόμενη αποστολή έχει ήδη εμφανιστεί και θα πρέπει να την κάνουμε, το θέμα είναι τι γίνεται μετά. Αυτή τη στιγμή δεν έχω στις Covert Actions αποστολές για τη μείωση του Avatar meter. Να επιτεθώ μετά από αυτή την αποστολή στο blacksite ή να περιμένω λίγο ακόμα για πιθανά upgrades; Να φτιάξω έστω 1-2 Laser rifles (που θα δαπανήσουν και αυτά light weapon fragments) ή να περιμένω κι άλλο για το squad upgrade (που θα τα αναβαθμίσει όλα); Επίσης, αν έχετε γενικές προτάσεις/συμβουλές/απορίες είτε για το στρατηγικό κομμάτι είτε για τις μάχες, τώρα είναι καλή στιγμή για να τις εξωτερικεύσετε!

Αν δεν κανω λαθος η αποστολη στο advent blacksite ειναι η πρωτη του ειδους. Δωσε πονο σε αυτη, αν δε νιωθεις οτι το εχουν οι φανταροι για φουλ μαχη, πηγαινε με α-λα-thief, κανε τη φαση και ΤΡΕΧΑ!! (σε αυτη τη περιπτωση ειναι σημαντικο, ΤΡΕΧΑ! ;) )

... κανε τη φαση και ΤΡΕΧΑ!! (σε αυτη τη περιπτωση ειναι σημαντικο, ΤΡΕΧΑ! ;)
Και οσο τρεχουμε, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μη σκεφτεις "αλλο ενα γυρο":p

Εδω που φτασαμε, ισως ειναι προτιμότερο να εστιασεις περισσοτερο στα squad compositions και να εκμεταλλευτουμε περισσοτερο τα class abilities και τις εξειδικεύσεις.
Δε χαθηκε ο κοσμος αν καποιος παίξει 1-2 περισσότερες αποστολές. (Οι ψυχουλες των φαντάρων χάνονται)
Αποψη μου λοιπον, να ετοιμασεις για επομενη αποστολη το ιδανικό squad ωστε να αποκτήσουμε components για να έχουμε καλύτερο εξοπλισμό στην πορεία για τους "rookies".
Explosion resistant armour εχει?😂

Καλά δεν το συζητάμε, στην αποστολή του blacksite θα έχουν σίγουρα θέση ο/η παλιός/α @Bathory και ο ηγέτης μας @Dim Gian Bot . Μάλλον και ο @tinapeis πού έχει πολύ καλά skills, απλώς θα του φορέσουμε κανένα mind shield καλού κακού. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε ανεβάσει κάποιον σε Captain ώστε να ξεκλειδώσουμε τον έκτο στρατιώτη.

Back