What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Αυτη την περιοδο εχω ηδη πολλα νευρα και αγχος εξαιτιας της φυλακης που βιωνω.
Αν καταφερω να φυγω και κανω το kickstart, θα κοψω τσιγαρο και νυχια. Το τσιγαρο με εχει γονατισει σωματικα και οικονομικα αλλα δεν θελω να παω φυλακη για σωματικες βλαβες επειδη καποιος περασε απο διπλα μου χωρις να κοιταξει τα παπουτσια μου.

Απορίες:

1. Υπάρχει κάποιο φετίχ που συνδέει τσιγάρο με νύχια, γι' αυτό και θα τα κόψεις όταν κόψεις και το τσιγάρο;
2. Δηλαδή αν κάποιος περάσει δίπλα σου και κοιτάξει τα παπούτσια σου, δεν κινδυνεύει;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Την επομενη φορα θα ανοιγω τις βαλιτσες μου σε ελεγχομενο χωρο.

Κι όμως, η "μαύρη χήρα" είναι ενδημική στην Ελλάδα.

Βέβαια, μιας και η αράχνη δεν βρέθηκε από ότι κατάλαβα, τα έγκυρα και έγκριτα ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα πήραν μερικές στοκ φωτογραφίες με μαύρες χήρες με την κόκκινη κλεψύδρα, αλλά αυτές δεν συχνάζουν στα μέρη μας.

Οι ντόπιες είναι πιο παρδαλές.

800px-Latrodectus_tredecimguttatus_female.jpg


Σκέφτομαι να μεταναστεύσω Γροιλανδία.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
1. καπνιζω συνεχεια, πληκτρολογιο μπροστα μου 15 ωρες την ημερα. το ενα χερι δεν εχει χρονο να φροντισει το αλλο. επειδη τρωω τα νυχια μου απο τοτε που εβγαλα την πρωτη δυαδα δοντιων, κραταω ενα balance μεταξυ πολιτισμου και σπηλαιογραφιων.
2. το ιδιο ρισκο ειναι επειδη κοιταζω τι θα με κανει να εκραγω. ο εθισμος κανει ροντεο πανω στο νευρικο μου συστημα. καποια στιγμη που ειχα λυσει τα προβληματα μου το παλεψα αρκετα καλα με το quit αλλα τελος παντων.

οπως εχω ξαναπει, οι flat αραχνες ειναι 99% κομπλε. αυτες που ειναι σαν σακουλακι με ποδια θελουν προσοχη, ακομα και στο στρουμφοχωριο.
Και η Ισλανδια ειναι καλη περιπτωση
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,255
Σοβαρά έχουμε μαύρες χήρες (αράχνες) στην Ελλάδα; Ειλικρινά δεν είχα ιδέα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Σοβαρά έχουμε μαύρες χήρες (αράχνες) στην Ελλάδα; Ειλικρινά δεν είχα ιδέα.
Ουτε εγω το ηξερα. Εγω ξερω για φιλοτιμους σκορπιους που κανουν τα παντα για να στην πρηξουν.

Ασχετο, παιζει καποιος συναδελφος με απολυτηριο πολυτεχνειου που να ξερει απο ψυγεια;
Αν ψαχνεις για μεροκαματο, ακομα καλυτερα. μοναδικη προυποθεση να εισαι σε αποσταση βολης.

The-Exorcist-HELP-ME.jpg
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Screenshot_2020-07-26-19-05-52-755_com.facebook.katana.jpg











FB_IMG_1595778664375.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Περιμενα μια βαρετη κυριακη αλλα ΔΕΝ. Τετοια μερα ειχα χρονια να ζησω, ισως απο την στρατιωτικη μου θητεια.
Μονο για ηρωικους αναγνωστες.


Ακουλουθει manual με δωρεαν τεχνικες λυσεις σε κινεζικες καμερες και υπολογιστες δεκαετιας.
Πριν τον πονο

Χθες το βραδυ εκανα ενα μικρο raid στο περιπτερο. Στο παρκαρισμα της επιστροφης συναντησα μια κοπελια (την γνωριζω, δεν ειμαι πεφτουλας) μου προτεινε να παω σημερα το μεσημερι απο το σπιτι της για να πιουμε καφε.
δεν ειμαστε πρωινοι τυποι.
Σημερα το μεσημερι, το δυνατο μεσημερι, μπηκα στο σπιτι της και εκει με περιμενε μια εκπληξη, ενας κουνελος μασουλαγε την πρασιναδα του και με παρατηρουσε με βλεμα κουνελισιο. Για μερικους μπορει να ειναι ρουτινα αλλα εγω, σαν κουνελος, δεν μου εχει τυχει να δω κουνελο για pet.
Τι κανεις ρε κουνελε; και μου βγηκαν κατι γελακια τα οποια επειδη πηγα να τα ψιλοπνιξω, ακουστηκαν λιγο ψυχωτικα. ειδα και το αναλογο βλεμα.
Αφου ηπια τον καφε και τσακισα κατι κουλουρακια με σοκολατα και θεσπεσιες λεπτομερειες, που βγηκαν παρελαση στο τραπεζι, ηρθε και η ερωτηση για τα social media και πως μπορει να με βρει καποιος. Μολις ειπα Λελος Κουνελος κοπελια, ηρθε και η κατανοηση για το ψυχωτικο γελιο. γελασαμε και σημερα.
Καλη φαση το κουνελακι, μου εφτιαξε την μερα.

Ο πονος. (καμεριστικο σεντονι)
Μεσα στα πολλα επαιξε και η συζητηση περι ασφαλειας για ενα σπιτικο χωρις αντρα. Τι να τον κανεις τον αντρα; να σου γεμιζει τον καναπε με ψιχουλα; Ασε που κλανουν και κατω απο τα σκεπασματα.

Οσο καιρο το επαιζα μεταναστης, ο αδερφος μου εγκατεστησε μια εσωτερικη καμερα στο σπιτι μου (TP LINK NC450) wifi, περιστροφη, night vision, motion sensor και με καρτουλα sd. Το software στο κινητο πολυ καλο και ευκολο στην χρηση με zoom in-out, ενημερωσεις για ανιχνευση κινησης. Πολυ ευκολο να βρεις σε ποιο σημειο της μερας ανιχνευτηκε η κινηση για να δεις και το αναλογο video.
Το μειονεκτημα ειναι οτι που και που πρεπει να σβηνεις την sd γιατι τρωει σκαλωματα η καμερα και κολαει το συμπαν. σπανιο αλλα συμβαινει.
Ειχε αγορασει και μια αλλη.......... V380 εξωτερικη, την οποια την βρηκα μεσα στο σπιτι να κοιταζει εξω απο ενα παραθυρο. Μου ειχε πει οτι εφαγε πακετο να την σεταρει. Η τοποθετηση στο παραθυρο σημαινει οτι η υπομονη για σωστη εξωτερικη τοποθετηση δεν υπηρχε. Αυτο για μενα μεταφραζεται σε πολυ χοντρο πακετο. Παιζει απεριοριστο respect στα skill του αδερφου μου.

Την εβγαλα απο την τροφοδοσια επειδη δεν ειχα ιδεα για το software και η ρουφιανα ειχε μια σειρηνα η οποια ηχουσε μολις εντοπιζε κινηση, δηλαδη τα φυλλα που κουνιουνται. Η καμερα ειχε τοποθετηθει πεταχτει σε μη στρατηγικο σημειο. δειγμα του εκνευρισμου..... ο αδερφος μου ειναι ηρεμος σαν καλογερος στο Αγιο Ορος, ενω πεφτει στα κεφαλια μας ο ουρανος.

Προχθες αποφασισα να την τοποθετησω εξω. Πριν γινει αυτο, πρεπει να κατεβασω την αναλογη εφαρμογη απο το google play, να κανω τις ρυθμισεις αλλα πρωτα το reset της καμερας για να γινει το ορθοδοξο setup.
Ανοιγω το κουτι και οι οδηγιες απλα δεν υπηρχαν. Φερνω το κουτι γυρω γυρω και βλεπω V380-download-software-κατι.
Μπαινω στο google play και ειχε το V380 και V380pro. Τα κατεβασα και τα δυο και στα δυο ειχα το ιδιο προβλημα. Αφου το κατεβασεις και κανεις register, με κωδικο και email, σου πεταει ενα παραθυρακι με User: Admin και το πεδιο του κωδικου κενο. δεφακ.

Μπαινω στο youtube και πληκρολογω V380 camera. πολλα τα video αλλα καμια καμερα δεν εμοιαζε με αυτη που εχω και το software εμοιαζε και ηταν πολυ διαφορετικο. Βρηκα ενα video με την ιδια καμερα απο εναν Γαλλο, οποιος ξεκιναει την παρουσιαση της καμερας αφου εχει σεταρει την εφαρμογη. που να σου ξεραθει το ρουθουνι.
Σε ενα αλλο video ειδα οτι απλα μπαινεις σε μια ρυθμιση και σκαναρεις το QR code απο το κουτι και ξεκινας χαρουμενα.
Πηρα ενα error, δευτερο, τριτο, τεταρτο, error με κλειστα φωτα, error με ανοιχτα φωτα, error με το φως του ηλιου και error με το φως της τουαλετας. Αυτο απο το QR στο κουτι γιατι ο τυπος εκανε το scan απο αυτοκολητο που ειχε η καμερα στη βαση της.
Το αντιστοιχο αυτοκολητο εγω το ειχα σε μια γωνια της βασης η οποια δεν βοηθουσε ιδιαιτερα για να σκαναρω το αυτοκολητο, το οποιο εκτος απο το QR ειχε το ID της καμερας το οποιο δεν βοηθουσε σε κατι, το user: admin και το password κενο. ναι δοκιμασα να συνεχισω χωρις password.
Με απολυτη δυσκολια καταφερα να σκαναρω το QR, στο μικροσκοπικο αυτοκολητο, στην γωνια που σχηματιζει η βαση της καμερας και error.

Καταφερα και βρηκα την ακρη με τον κωδικο αλλα συνδεση με wifi ποτε, ποτε, ποτε, ποτε, ποτε. Κουμπωνω καλωδιο δικτυου στην καμερα και η ρουφιανα δουλεψε. βγαζω το καλωδιο και συνδεση ποτε, ποτε, ποτε. Πεταξα την καμερα στο πατωμα και ηρθε το σημερινο μεσημερι.
Τι να τον κανεις τον αντρα; να σου κατουραει το καπακι της τουαλετας; θα σου φερω τωρα! αμεσως! καμερα τεφαρικι. Εξωτερικη και με επιλογη ομιλιας απο την καμερα. Βαλε ενα καροτακι στον κουνελο και μεχρι να το φαει θα εχω επιστρεψει.

Επιστρεφω με την καμερα και ρωταω την κοπελια εαν ειναι θρησκευομενη και επειδη δεν την περιμενε την ερωτηση, εχανε χρονο προσπαθωντας να καταλαβει τι παιζει.
Να πιστευεις στα θαυματα, να αγνοεις τις παναγιες μου και ολα θα πανε καλα.

Ωρα 15:30
Κατεβαζω την εφαρμογη V380pro στο κινητο της και στην διαρκεια του download παταω το reset της καμερας για να ξεχασει το εγκληματικο παρελθον της. Μολις η καμερα ανακοινωνει φωνητικα οτι το reset επιασε τοπο ξεκιναω.
Τρεχω την εφαρμογη και κανω register με το email της και τον κωδικο της αρεσκειας της.
Μεσα απο την εφαρμογη βλεπω οτι η καμερα υπαρχει και περιμενει ρυθμισεις. scan QR τιποτα. Manual settings και παραθυρο admin και κωδικος κενο. Περναω απο ολες τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει μυρωδια για κωδικο και δεν θυμαμαι πως τον ειχα περασει.
Ειναι το σημειο οπου η κοπελια με ρωταει εαν θελω δευτερο καφε, χυμο, νερο, αν θελω να μου στριψει ενα τσιγαρο.
Επειδη μου εχουν στριψει τα μυαλα βαζω τον δικο μου κωδικο και..... επιασε.

Τωρα μενει η συνδεση με το wifi. διαλεγω wifi, βαζω κωδικο, ξεκιναει αριθμητικη προοδος και στο 30% η καμερα λεει οτι η συνδεση απετυχε.
δεν την πιστευω και στο 100% της προοδου τρωω error και απο την εφαρμογη.
ξανα, ξανα, ξανα, ξανα, ξανα, τι ωρα πηγε; 17:00, εχουμε χρονο, ξανα, ξανα, ζαναξ, ζαναξ.

σταματω για τσιγαρο και διαλογισμο. Η κοπελια εσπασε την σιωπη με μια ερωτηση, δεν ηξερα οτι ξερεις απο αυτα τα πραγματα.
Με παναγιες; δεν μου αρεσει να βριζω αλλα καποιες φορες η βλασφημια με ηδονιζει.
Οχι, με καμερες, ξερεις και απο υπολογιστες;
καποιες φορες, οταν τους φτιαχνω, ξερω.

Εχω εναν υπολογιστη, παλιο, τον ειχα δωσει για αναβαθμιση αλλα απο οταν τον πηρα πισω δεν δουλευει κανενα πληκτρολογιο.
????? ........ !!!! φερε τον υπολογιστη και φερνει τον υπολογιστη και ειναι μηχανημα με αυτοκολητο microsoft windows 7.
Κουμπωνω καλωδια, οθονη, πληκρολογιο, ποντικι, παταω ΟΝ και μενει στην πρωτη οθονη της μητρικης.
Restart και παταω DEL σαν γκαζι απο φορμουλα 1. entering setup.... για παντα. λεω το πληκτρολογιο λειτουργησε για μια στιγμη, το συστημα κολαει. restart και μαυριλα, δεν ξεκινησε τιποτα. restart, μαυριλα for ever.
Ετσι τον πηρες πισω;
ναι!
νομιζα οτι φταινε τα πληκτρολογια (εχει 3 πληκτρολογια και 4-5 ποντικια) επειδη ειναι ταλαιπωρημενα.
λεω γιατρος δεν ειμαι αλλα για μητρικη σε κοβω, επεξεργαστη. βαρια πραγματα.
Θα το δω σε λιγο, παμε στην καμερα.

βγαζω την τροφοδοσια απο την καμερα και κανω επαναληψη τον κωδικο του wifi και τρωω την ιδια σουπα. κανω επαληθευση κωδικου και μου σερβιρει την ιδια σουπα. συνεχιζω να επαναλαμβανω αυτο που δεν δουλευει γιατι αυτη ειναι η διαδικασια και shortcut δεν υπαρχει. Συνεχιζω μικρα διαλλειμματα για αναπνοη και τσιγαρο. Τελευταια προσπαθεια γιατι εχει παει 19:00..... μπηκε, η καμερα δουλεψε.
Την κατατοπιζω με την εφαρμογη και σαν σαινη που ειναι τα καταλαβε ολα. βγαζω το ρευμα απο την καμερα και restart. μπετο και ατσαλι λεμε, αψογη η καμερα. Αφου φαγαμε κανενα 15λετπο να παιζουμε με το μικροφωνο της καμερας, καραοκε και ετσι, λεω φευγω.

Με πιστη και μπαναγιες ολα γινονται.

Πηγα στο σπιτι και με επιασε το κουνελισιο. αφου τωρα εχω τα κοινωνικα μεσα της στελνω μηνυμα και της λεω, βαλε τα καλωδια σε μια σακουλα. ερχομαι να παρω το pc.
Aφου ειχαμε μια μικρη διαφωνια για το ποιος θα κουβαλησει το pc στο σπιτι μου, πηγα και το τσακωσα. το φερνω σπιτι και μετα απο 5 λεπτα ηθελα να κλαψω, αντρικια.
Αντι να κλαψω αναψα ενα τσιγαρο, παρατηρουσα το pc και εψαχνα να βρω την αδυναμια του για να την χτυπησω. Πολυ βουβος εισαι φιλαρακι. που ειναι τα beep beep σου; ειπε το κογιοτ. κοιταζω τις μνημες και ειχε 4..... βγαζω την μια και παταω το κουμπι και αντι να βγει μια χοντρη το pc αρχιζει να σφυριζει σαν το εξπρες του μεσονυχτιου. μμμμμμμ

ξηλωνω τις μνημες και βλεπω μουσικη και μυριζω χρωματα. 512MB x2, 1GB x1, 2GB x1.
κουμπωνω την πρωτη μνημη, τσαφτσουφ. στην ακρη.
κουμπωνω την δευτερη μνημη, τσαφτσουφ, στην ακρη.
κουμπωνω την τριτη μνημη και το pc ξεκιναει.
κουμπωνω την τεταρτη μνημη και το pc ξεκιναει.
μπαινω στα windows και βλεπω windows 8..... αναβαθμιση-μπομπ σφουγγαρακης με ουρανιο τοξο-

Ενημερωνω οτι το pc ειναι κομπλε και επαιξε μια δυσπιστια, τοσο γρηγορα; δεν υπαρχει περιπτωση.
Επιστρεφω το pc, μπαινει windows και ολα μαρμαρο. Κολησε το σιχαμα. σε 1 λεπτο βρεθηκε η λυση. ποντικι και πληκτρολογιο νεκρα.
βαζουμε το δευτερο σετ και ολα κομπλε.
το γιορτασαμε μεχρι 01:00 με κοακολα και καπνιζοντας σαν την καμενη Κορινθο.

Σορυ για τα σεντονια του Λουδοβικου ΙΔ αλλα τοσο τρελη μερα, επρεπε να την αποτυπωσω σε ηλεκτρονικη μορφη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563

Κάποιος θέλει να σκοτώσει τον Χίο; Αυτόν τον νηφάλιο, μελιστάλαχτο άνθρωπο που τα πάει καλά με όλους δεν έχει απειλήσει ποτέ κανέναν στη ζωή του;
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

Κάποιος θέλει να σκοτώσει τον Χίο; Αυτόν τον νηφάλιο, μελιστάλαχτο άνθρωπο που τα πάει καλά με όλους δεν έχει απειλήσει ποτέ κανέναν στη ζωή του;

Δεν ειχαμε καπου trash-news? Μονο για εκει κανει αυτος ο ανθρωπος :trollface:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488

Κάποιος θέλει να σκοτώσει τον Χίο; Αυτόν τον νηφάλιο, μελιστάλαχτο άνθρωπο που τα πάει καλά με όλους δεν έχει απειλήσει ποτέ κανέναν στη ζωή του;

Τσιράκια του Ερντογάν είναι. Για το πρωτοσέλιδο που έγραφε «Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ» μάλλον.
Ντροπή πραγματικά που θέλουν να τον σκοτώσουν. Δεν υπάρχει χιούμορ σ'αυτή την χώρα...
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,812
Περιμενα μια βαρετη κυριακη αλλα ΔΕΝ. Τετοια μερα ειχα χρονια να ζησω, ισως απο την στρατιωτικη μου θητεια.
Μονο για ηρωικους αναγνωστες.


Ακουλουθει manual με δωρεαν τεχνικες λυσεις σε κινεζικες καμερες και υπολογιστες δεκαετιας.
Πριν τον πονο

Χθες το βραδυ εκανα ενα μικρο raid στο περιπτερο. Στο παρκαρισμα της επιστροφης συναντησα μια κοπελια (την γνωριζω, δεν ειμαι πεφτουλας) μου προτεινε να παω σημερα το μεσημερι απο το σπιτι της για να πιουμε καφε.
δεν ειμαστε πρωινοι τυποι.
Σημερα το μεσημερι, το δυνατο μεσημερι, μπηκα στο σπιτι της και εκει με περιμενε μια εκπληξη, ενας κουνελος μασουλαγε την πρασιναδα του και με παρατηρουσε με βλεμα κουνελισιο. Για μερικους μπορει να ειναι ρουτινα αλλα εγω, σαν κουνελος, δεν μου εχει τυχει να δω κουνελο για pet.
Τι κανεις ρε κουνελε; και μου βγηκαν κατι γελακια τα οποια επειδη πηγα να τα ψιλοπνιξω, ακουστηκαν λιγο ψυχωτικα. ειδα και το αναλογο βλεμα.
Αφου ηπια τον καφε και τσακισα κατι κουλουρακια με σοκολατα και θεσπεσιες λεπτομερειες, που βγηκαν παρελαση στο τραπεζι, ηρθε και η ερωτηση για τα social media και πως μπορει να με βρει καποιος. Μολις ειπα Λελος Κουνελος κοπελια, ηρθε και η κατανοηση για το ψυχωτικο γελιο. γελασαμε και σημερα.
Καλη φαση το κουνελακι, μου εφτιαξε την μερα.

Ο πονος. (καμεριστικο σεντονι)
Μεσα στα πολλα επαιξε και η συζητηση περι ασφαλειας για ενα σπιτικο χωρις αντρα. Τι να τον κανεις τον αντρα; να σου γεμιζει τον καναπε με ψιχουλα; Ασε που κλανουν και κατω απο τα σκεπασματα.

Οσο καιρο το επαιζα μεταναστης, ο αδερφος μου εγκατεστησε μια εσωτερικη καμερα στο σπιτι μου (TP LINK NC450) wifi, περιστροφη, night vision, motion sensor και με καρτουλα sd. Το software στο κινητο πολυ καλο και ευκολο στην χρηση με zoom in-out, ενημερωσεις για ανιχνευση κινησης. Πολυ ευκολο να βρεις σε ποιο σημειο της μερας ανιχνευτηκε η κινηση για να δεις και το αναλογο video.
Το μειονεκτημα ειναι οτι που και που πρεπει να σβηνεις την sd γιατι τρωει σκαλωματα η καμερα και κολαει το συμπαν. σπανιο αλλα συμβαινει.
Ειχε αγορασει και μια αλλη.......... V380 εξωτερικη, την οποια την βρηκα μεσα στο σπιτι να κοιταζει εξω απο ενα παραθυρο. Μου ειχε πει οτι εφαγε πακετο να την σεταρει. Η τοποθετηση στο παραθυρο σημαινει οτι η υπομονη για σωστη εξωτερικη τοποθετηση δεν υπηρχε. Αυτο για μενα μεταφραζεται σε πολυ χοντρο πακετο. Παιζει απεριοριστο respect στα skill του αδερφου μου.

Την εβγαλα απο την τροφοδοσια επειδη δεν ειχα ιδεα για το software και η ρουφιανα ειχε μια σειρηνα η οποια ηχουσε μολις εντοπιζε κινηση, δηλαδη τα φυλλα που κουνιουνται. Η καμερα ειχε τοποθετηθει πεταχτει σε μη στρατηγικο σημειο. δειγμα του εκνευρισμου..... ο αδερφος μου ειναι ηρεμος σαν καλογερος στο Αγιο Ορος, ενω πεφτει στα κεφαλια μας ο ουρανος.

Προχθες αποφασισα να την τοποθετησω εξω. Πριν γινει αυτο, πρεπει να κατεβασω την αναλογη εφαρμογη απο το google play, να κανω τις ρυθμισεις αλλα πρωτα το reset της καμερας για να γινει το ορθοδοξο setup.
Ανοιγω το κουτι και οι οδηγιες απλα δεν υπηρχαν. Φερνω το κουτι γυρω γυρω και βλεπω V380-download-software-κατι.
Μπαινω στο google play και ειχε το V380 και V380pro. Τα κατεβασα και τα δυο και στα δυο ειχα το ιδιο προβλημα. Αφου το κατεβασεις και κανεις register, με κωδικο και email, σου πεταει ενα παραθυρακι με User: Admin και το πεδιο του κωδικου κενο. δεφακ.

Μπαινω στο youtube και πληκρολογω V380 camera. πολλα τα video αλλα καμια καμερα δεν εμοιαζε με αυτη που εχω και το software εμοιαζε και ηταν πολυ διαφορετικο. Βρηκα ενα video με την ιδια καμερα απο εναν Γαλλο, οποιος ξεκιναει την παρουσιαση της καμερας αφου εχει σεταρει την εφαρμογη. που να σου ξεραθει το ρουθουνι.
Σε ενα αλλο video ειδα οτι απλα μπαινεις σε μια ρυθμιση και σκαναρεις το QR code απο το κουτι και ξεκινας χαρουμενα.
Πηρα ενα error, δευτερο, τριτο, τεταρτο, error με κλειστα φωτα, error με ανοιχτα φωτα, error με το φως του ηλιου και error με το φως της τουαλετας. Αυτο απο το QR στο κουτι γιατι ο τυπος εκανε το scan απο αυτοκολητο που ειχε η καμερα στη βαση της.
Το αντιστοιχο αυτοκολητο εγω το ειχα σε μια γωνια της βασης η οποια δεν βοηθουσε ιδιαιτερα για να σκαναρω το αυτοκολητο, το οποιο εκτος απο το QR ειχε το ID της καμερας το οποιο δεν βοηθουσε σε κατι, το user: admin και το password κενο. ναι δοκιμασα να συνεχισω χωρις password.
Με απολυτη δυσκολια καταφερα να σκαναρω το QR, στο μικροσκοπικο αυτοκολητο, στην γωνια που σχηματιζει η βαση της καμερας και error.

Καταφερα και βρηκα την ακρη με τον κωδικο αλλα συνδεση με wifi ποτε, ποτε, ποτε, ποτε, ποτε. Κουμπωνω καλωδιο δικτυου στην καμερα και η ρουφιανα δουλεψε. βγαζω το καλωδιο και συνδεση ποτε, ποτε, ποτε. Πεταξα την καμερα στο πατωμα και ηρθε το σημερινο μεσημερι.
Τι να τον κανεις τον αντρα; να σου κατουραει το καπακι της τουαλετας; θα σου φερω τωρα! αμεσως! καμερα τεφαρικι. Εξωτερικη και με επιλογη ομιλιας απο την καμερα. Βαλε ενα καροτακι στον κουνελο και μεχρι να το φαει θα εχω επιστρεψει.

Επιστρεφω με την καμερα και ρωταω την κοπελια εαν ειναι θρησκευομενη και επειδη δεν την περιμενε την ερωτηση, εχανε χρονο προσπαθωντας να καταλαβει τι παιζει.
Να πιστευεις στα θαυματα, να αγνοεις τις παναγιες μου και ολα θα πανε καλα.

Ωρα 15:30
Κατεβαζω την εφαρμογη V380pro στο κινητο της και στην διαρκεια του download παταω το reset της καμερας για να ξεχασει το εγκληματικο παρελθον της. Μολις η καμερα ανακοινωνει φωνητικα οτι το reset επιασε τοπο ξεκιναω.
Τρεχω την εφαρμογη και κανω register με το email της και τον κωδικο της αρεσκειας της.
Μεσα απο την εφαρμογη βλεπω οτι η καμερα υπαρχει και περιμενει ρυθμισεις. scan QR τιποτα. Manual settings και παραθυρο admin και κωδικος κενο. Περναω απο ολες τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει μυρωδια για κωδικο και δεν θυμαμαι πως τον ειχα περασει.
Ειναι το σημειο οπου η κοπελια με ρωταει εαν θελω δευτερο καφε, χυμο, νερο, αν θελω να μου στριψει ενα τσιγαρο.
Επειδη μου εχουν στριψει τα μυαλα βαζω τον δικο μου κωδικο και..... επιασε.

Τωρα μενει η συνδεση με το wifi. διαλεγω wifi, βαζω κωδικο, ξεκιναει αριθμητικη προοδος και στο 30% η καμερα λεει οτι η συνδεση απετυχε.
δεν την πιστευω και στο 100% της προοδου τρωω error και απο την εφαρμογη.
ξανα, ξανα, ξανα, ξανα, ξανα, τι ωρα πηγε; 17:00, εχουμε χρονο, ξανα, ξανα, ζαναξ, ζαναξ.

σταματω για τσιγαρο και διαλογισμο. Η κοπελια εσπασε την σιωπη με μια ερωτηση, δεν ηξερα οτι ξερεις απο αυτα τα πραγματα.
Με παναγιες; δεν μου αρεσει να βριζω αλλα καποιες φορες η βλασφημια με ηδονιζει.
Οχι, με καμερες, ξερεις και απο υπολογιστες;
καποιες φορες, οταν τους φτιαχνω, ξερω.

Εχω εναν υπολογιστη, παλιο, τον ειχα δωσει για αναβαθμιση αλλα απο οταν τον πηρα πισω δεν δουλευει κανενα πληκτρολογιο.
????? ........ !!!! φερε τον υπολογιστη και φερνει τον υπολογιστη και ειναι μηχανημα με αυτοκολητο microsoft windows 7.
Κουμπωνω καλωδια, οθονη, πληκρολογιο, ποντικι, παταω ΟΝ και μενει στην πρωτη οθονη της μητρικης.
Restart και παταω DEL σαν γκαζι απο φορμουλα 1. entering setup.... για παντα. λεω το πληκτρολογιο λειτουργησε για μια στιγμη, το συστημα κολαει. restart και μαυριλα, δεν ξεκινησε τιποτα. restart, μαυριλα for ever.
Ετσι τον πηρες πισω;
ναι!
νομιζα οτι φταινε τα πληκτρολογια (εχει 3 πληκτρολογια και 4-5 ποντικια) επειδη ειναι ταλαιπωρημενα.
λεω γιατρος δεν ειμαι αλλα για μητρικη σε κοβω, επεξεργαστη. βαρια πραγματα.
Θα το δω σε λιγο, παμε στην καμερα.

βγαζω την τροφοδοσια απο την καμερα και κανω επαναληψη τον κωδικο του wifi και τρωω την ιδια σουπα. κανω επαληθευση κωδικου και μου σερβιρει την ιδια σουπα. συνεχιζω να επαναλαμβανω αυτο που δεν δουλευει γιατι αυτη ειναι η διαδικασια και shortcut δεν υπαρχει. Συνεχιζω μικρα διαλλειμματα για αναπνοη και τσιγαρο. Τελευταια προσπαθεια γιατι εχει παει 19:00..... μπηκε, η καμερα δουλεψε.
Την κατατοπιζω με την εφαρμογη και σαν σαινη που ειναι τα καταλαβε ολα. βγαζω το ρευμα απο την καμερα και restart. μπετο και ατσαλι λεμε, αψογη η καμερα. Αφου φαγαμε κανενα 15λετπο να παιζουμε με το μικροφωνο της καμερας, καραοκε και ετσι, λεω φευγω.

Με πιστη και μπαναγιες ολα γινονται.

Πηγα στο σπιτι και με επιασε το κουνελισιο. αφου τωρα εχω τα κοινωνικα μεσα της στελνω μηνυμα και της λεω, βαλε τα καλωδια σε μια σακουλα. ερχομαι να παρω το pc.
Aφου ειχαμε μια μικρη διαφωνια για το ποιος θα κουβαλησει το pc στο σπιτι μου, πηγα και το τσακωσα. το φερνω σπιτι και μετα απο 5 λεπτα ηθελα να κλαψω, αντρικια.
Αντι να κλαψω αναψα ενα τσιγαρο, παρατηρουσα το pc και εψαχνα να βρω την αδυναμια του για να την χτυπησω. Πολυ βουβος εισαι φιλαρακι. που ειναι τα beep beep σου; ειπε το κογιοτ. κοιταζω τις μνημες και ειχε 4..... βγαζω την μια και παταω το κουμπι και αντι να βγει μια χοντρη το pc αρχιζει να σφυριζει σαν το εξπρες του μεσονυχτιου. μμμμμμμ

ξηλωνω τις μνημες και βλεπω μουσικη και μυριζω χρωματα. 512MB x2, 1GB x1, 2GB x1.
κουμπωνω την πρωτη μνημη, τσαφτσουφ. στην ακρη.
κουμπωνω την δευτερη μνημη, τσαφτσουφ, στην ακρη.
κουμπωνω την τριτη μνημη και το pc ξεκιναει.
κουμπωνω την τεταρτη μνημη και το pc ξεκιναει.
μπαινω στα windows και βλεπω windows 8..... αναβαθμιση-μπομπ σφουγγαρακης με ουρανιο τοξο-

Ενημερωνω οτι το pc ειναι κομπλε και επαιξε μια δυσπιστια, τοσο γρηγορα; δεν υπαρχει περιπτωση.
Επιστρεφω το pc, μπαινει windows και ολα μαρμαρο. Κολησε το σιχαμα. σε 1 λεπτο βρεθηκε η λυση. ποντικι και πληκτρολογιο νεκρα.
βαζουμε το δευτερο σετ και ολα κομπλε.
το γιορτασαμε μεχρι 01:00 με κοακολα και καπνιζοντας σαν την καμενη Κορινθο.

Σορυ για τα σεντονια του Λουδοβικου ΙΔ αλλα τοσο τρελη μερα, επρεπε να την αποτυπωσω σε ηλεκτρονικη μορφη.

Άλλη μια ωραία ιστορία κουνελε αλλά μια παρατήρηση. Αυτά που γράφεις είναι η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς.

Πρέπει να αποδράσεις επιτέλους από την Ελλάδα και να πας κάπου που θα σου επιτρέψει να μας μεταφέρεις εξωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Επιστροφή στην Αφρική θα είναι? στην Ανταρκτική να περιμένεις στην ουρά του σούπερ μάρκετ δίπλα σε λευκή αρκούδα? σε πλατεία των Εξαρχείων? το αφήνω σε εσένα να διαλέξεις! ;)
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
@lelos kounelos : Φίλτατε (τρε)Λέλε, το παραπάνω αραχνοΰφαντο σεντονάκι σου το φχαριστήθηκα όσο δεν πάει (μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ; :Ρ). Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι πιο "πεζό" και να σε ρωτήσω (εάν γνωρίζεις): μπορείς να μου προτείνεις κάποια αξιόπιστη εξωτερική κάμερα 3G/4G (ας υποστηρίζει και Wi-Fi, είναι δευτερεύον στην περίπτωσή μου), με ανιχνευτή κίνησης, κάρτα SD κ.λπ.;

Που να δουλεύει όμως...:Ρ
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Αυτός το ζήτησε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Σημασία έχει ότι κάπνισες χωρίς να καρφώσεις Κούνελε...
Επειδη ειδα και X to Doubt, αληθεια ειναι και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Αυτά που γράφεις είναι η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς.
Το ξερω ρε φιλαρακι αλλα εγω ειμαι αεργος, υποτιθεται οτι δεν με πιανουν αυτα τα JuJu. Κοιταζω τα συνορα οπως το ματι του Σαουρον τα χομπιτ.
μπορείς να μου προτείνεις κάποια αξιόπιστη εξωτερική κάμερα 3G/4G
Για εσωτερικη/εξωτερικη δεν ξερω και λογικο ειναι επειδη δεν ειναι το αντικειμενο μου και οταν τυχαινει να ασχοληθω με τετοια πραγματα, ειναι μετα την αγορα. Η V380 αν περασεις τον σκοπελο με τους κωδικους, ειναι καλη καμερα. Εχει πολυ καλη ποιοτητα στην εικονα, εχει ρυθμιση να χτυπαει σειρηνα οταν εντοπισει κινηση, μην φαντασεις 150 db αλλα κανει φασαρια. Μπορεις να μιλησεις μεσα απο την καμερα "περιμενε να παρω την καραμπινα" κτλ. εχει night vision. προσφερει αρκετα πραγματακια.
Τραβας screenshot, video κτλ. Αυτο που θα σου πω ειναι προσοχη με αυτες που θελουν cloud γιατι η αυτη η υπηρεσια ΔΕΝ ειναι δωρεαν.
Η V380 εχει cloud αλλα αν σου σκασει η ειδοποιηση (και την δεις) μπορεις να κανεις καταγραφη απο το κινητο σου. Με sd καρτα δεν εχεις και τον φοβο μην πεσει το ιντερνετ και χασεις καποιο καρε, σημαντικο.

Απο εταιριες, με ΗIKVISION δεν ειχα ποτε θεματα και τις συναντησα πολλες φορες στην δουλεια μου. Προβληματα ειχα οταν τοποθετουσαν 5 megapixel καμερες και ηθελαν να διαβαζουν κειμενο στα 7 μετρα αποσταση και γκρινιαζαν σε μενα που ουτε τις προτεινα, ουτε τους εκανα την εγκατασταση. Σε γενικες γραμμες στις καμερες ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.


Αν μπορεις να εχεις λαπτοπ/pc κοντα στην καμερα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα σαν το
Δυστηχως το εκαναν donatioware ($10 για καθε εγκατασταση) αλλα κανει και την πιο απλη webcam σε κερβερο με ανιχνευτη κινησης το οποιο το οριζεις που θα ανιχνευει την κινηση πχ οχι ολο τον τοιχο αλλα μονο την πορτα, εχει και ειδοποιηση με email.
Aυτα τα προγραμματα μπορουν να αλλαξουν εντελως την προσεγγιση στο θεμα.



ρε μλκς σίγουρα δεν πυροβολήθηκε μόνος του για το ρεπορτάζ;
το ιδιο πραγμα σκεφτηκα. μελετημενη αποπειρα και καπου διαβασα οτι ο τυπος καταφερε και πηγε μονος του στο νοσοκομειο.
 
Top Bottom