PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
έρχεται και το The Touryst στο pc. Φοβερό game αρκετά δύσκολο αλλά πάρα πολύ καλό. To έχω παίξει σε switch

Αν δούμε καινούριο Metro μέσα στην επόμενη δεκαετία, σφυρίξτε μου.

Και λίγο πιο αναλυτικά που έχει φτάσει το Embracer Group (πρώην THQ Nordic) με τα τελευταία ψώνια

Αν δούμε καινούριο Metro μέσα στην επόμενη δεκαετία, σφυρίξτε μου.

4A Games CEO Dean Sharpe said the studio will make a multiplayer Metro game next, in addition to a "more ambitious new IP."

Escape from Tarkov με χιόνια confirmed.

ΠΑΡΑ πολυ καλη παρουσιαση! Πανεμορφο φαινεται και αποσο ειδα στο gameplay ενσωματωνει καλες ιδεες αλλων ειδων μεσα σε ενα soul-like συστημα μαχης (powerups, supermoves, aoe, summons ηττημενων εχθρων).

Ομως εχω ενα κακο προαισθημα καθως αυτη η Κινεζικη εταιρεια βλεπω εχει βγαλει ενα mobile παιχνιδι, που φαινοταν εντυπωσιακο αλλα αποσο τσεκαρα το εχει παρατησει στη μοιρα του. Ελπιζω να μην εχει την ιδια πορεια και τουτονα! Επισης αν και στο εισαγωγικο βιντεο εχει αγγλικα subs στο gameplay δεν ενδιαφερθηκαν να βαλουν απο πανω σε βιντεακι press release, που μου κανει ακομη ενα κακο κλικ. Ελπιζω να βγω λαθος.

κατα τα αλλα, μακαρι να βγει σε πισιιι!!! :D

Το ενδιαφέρον είναι πως εφάρμοσαν στο τρέηλερ υπαρκτά quotes από συνέντευξη ενός KGB defector.

Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα πλατφόρμες κυκλοφορίας αλλά HOT DAMN

Κινέζικο souls. Σίγουρα θα είναι αποκλειστικά στο Επικ 😏

Το ενδιαφέρον είναι πως εφάρμοσαν στο τρέηλερ υπαρκτά quotes από συνέντευξη ενός KGB defector.

Καραγουσταρω τέτοια trailers. Το bnet exclusivity να έλειπε.

Μόνο DONKEY KONG ρε νινιά! Κάτω η Λαϊκίστικη Δημοκρατία Ολιγαρχία της Κίνας!!
Free
Wukong

παιδιά το High Score τελικά είναι φοβερό ντοκυμαντέρ. must watch για όσους θέλουν να δουν τις καταβολές του gaming και τις συμαντικότερες ιστορικές στιγμές στην εξέλιξη του

Οι Iάπωνες εδώ έχουν κάνει φοβερή δουλειά με τα gta style video που έχουν δημιουργήσει. Αυτό εδώ είναι το τελευταίο τους αλλά αξίζουν όλα έχουν φτιάξει που θα τα βρείτε στο κανάλι τους στο youtube

First details leaked for Call of Duty: Black Ops Cold War, releases on November 13th

"Black Ops Cold War will drop fans into the depths of the Cold War’s volatile geopolitical battle of the early 1980s. Nothing is ever as it seems in a gripping single-player Campaign. In this campaign, players will come face-to-face with historical figures and hard truths. They will also battle around the globe through iconic locales like East Berlin, Vietnam, Turkey, Soviet KGB headquarters , PASOK headquarters in Athens and more."

όπως είπα και αλλού κοιτά τι κάνουν οι σατανάδες για να μας βγάλουν από τα σπίτια μας.

επίσης έσκασε σήμερα αυτό το τουιτ.

Last edited:
Back