mruseyourbrain
Blackguard
Το θυμάστε αυτό?
Λοιπόν έρχεται κι αυτό
Λοιπόν έρχεται κι αυτό
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Star Trek Discovery S3, φέρτε μου μαντηλάκια... για τα δάκρυα χαράς φυσικά.
@Admiral αν δεν σου αρέσει αυτό, τώρα που μπόρεσε να απελευθερωθεί από το canon της περιόδου που ήταν πριν, φοβάμαι ότι δεν παίζει να βγει κάτι να σου αρέσει ακόμα και αν σηκωθεί ο Roddenberry από τον τάφο και γράψει κάτι νέο.
Με εντυπωσίασαν πάντως σχόλια σε groupάκι που παρακολουθώ στο fb που το κατηγορούν κάποιοι ότι το σενάριο είναι ρηχό, δεν έχει φιλοσοφικούς προβληματισμούς και ζητήματα ηθικής, ότι το έκαναν star wars κτλ κτλ. Δεν ξέρω που τα είδαν όλα αυτά στο πρώτο επεισόδιο αλλά δυστυχώς το FB δεν έχει "Καλά" emoticon
(επίσης δεν καταλαβαίνω όσο και να χτυπάω το κεφάλι μου τι πάει να πει το έκαναν star wars, όταν το μόνο που κάνει το starwars αυτό που είναι, είναι η δύναμη και τα φωτόσπαθα. Χωρίς αυτά είναι άλλο ένα sci-fi.)
(επίσης δεν καταλαβαίνω όσο και να χτυπάω το κεφάλι μου τι πάει να πει το έκαναν star wars, όταν το μόνο που κάνει το starwars αυτό που είναι, είναι η δύναμη και τα φωτόσπαθα. Χωρίς αυτά είναι άλλο ένα sci-fi.)
Δεν διαφωνώ, αλλά αυτά που περιγράφεις τα περιμένω μόλις βρεθεί το σκάφος και το πλήρωμα, τώρα με βάση ότι είδαμε δεν βλέπω χώρο για προβληματισμούς και φιλοσοφίες. Βέβαια δεν είναι ότι δεν το θέλω αυτό το βάθος, είναι απλά ότι το περιμένω παρακάτω, άλλωστε αφού έχουμε περάσει στην λογική του season wide arc δεν γίνεται να υπάρχουν αυτά τα ministories όπως σε κάθε επεισόδιο του TNG.
Επίσης αυτό το πράγμα με την Burnham να κλαίει τουλάχιστον δυο φορές σε κάθε επεισόδιο πρέπει να σταματήσει. Στη δεύτερη σεζόν κρατούσα λογαριασμό, η πρωταγωνίστρια έκλαψε σε όλα τα επεισόδια.
Και ενώ τους κράζουν από την πρώτη σεζόν όλοι και εμείς που τους αρέσει το Discovery αυτοί εκεί... περίεργο γενικά.
Το κεντρικό στορι το λες και φτωχή βερσιόν του LastKingdom, αν όμως το δουλέψουν σωστά θα βγει καλό
Από το να τα κάνουν PG-13 καλύτερα να μην τα κάνουν τίποτα.