What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Καλά ναι, και εγώ που έβαλα Blu-Ray RW στο PC ΚΑΙ παρήγγειλα τα LOTR Extended σε Blu-Ray δεν έκανα ποτέ το κόπο να τσεκάρω αν παίζει και σε τι ποιότητα θα τα δείχνει. Έχω μια μικρή περιέργεια γιατί δεν έχω δει ποτέ ασυμπίεστη ταινία [coughs in piratish] αλλά παραμένει μικρή.
εδιτ: ψέμματα, είδαμε μια φορά με τα αλάνια το Jurassic World 2 something σε 3D στα se7en.

Στα νέα μας, προχωράει καλά το AC odyssey, τέλειωσα και το questline της Artemis για να πάρω το σετάκι και γενικά παρατήρησα ότι το άλογο είναι πιο assassin από εμένα. Πήγα να βοηθήσω κάτι σπαρτιάτες στο πόλεμο, αλλά είδα στο map έναν merc που ήθελα να φάω, οπότε φωνάζω το άλογο και εμφανίζεται πάνω από το γκρεμό, πέφτει πάνω σε ένα σπαρτιάτη, τον σκοτώνει και με όρμηξαν οι άλλοι. :LOL:

Στο κινητό ξεκίνησα το Dinotopia στο Dolphin, μιας και μετά τα Zelda ψαχνόμουν λίγο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Halo 4 Πρώτο παιχνίδι στη μετά Bungie εποχή

Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά
-Level design, σε σύγκριση με τα προηγούμενα οι περιοχές μεταξύ τους (στην ίδια αποστολή) μοιάζουν ασύνδετες, σε πολλά σημεία έχει portals που σε τηλεμεταφέρουν από εδώ και από εκεί.

-Τελικό boss "fight", από τα χειρότερα που έχω συναντήσει. Το παιχνίδι αποφάσισε να μας δείξει σε cutscene τι θα γίνει ενώ επίσης ξέχασε πως υποστηρίζει 4πλο co-op και άφησε μόνο το host να κάνει την όποια αλληλεπίδραση που ούτε για qte δεν μετράει...

Συνεχίζουμε με τα θετικά
-Από την πρώτη στιγμή βλέπουμε μεγάλη διαφορά στα γραφικά και στις cutscenes. Φτάσαμε στην σύγχρονη εποχή που κάνει όλα τα προηγούμενα ξεπερασμένα

-Κακά τα ψέμματα η σειρά έως τώρα ήταν έπος και το Halo 4 κρατάει ακόμα πιο ψηλά τη σημαία. Βλέπεις μια πολύ καλογυρισμένη ταινία και το ενδιάμεσο gameplay την υποστηρίζει στο έπακρο. Από απλό πιστολίδι πεζή (νέο σετ από όπλα), μέσα σε αμάξια, μέσα σε ακόμα μεγαλύτερο αμαξάκι (!) που κουβαλάει τα μικρά αμαξάκια μας, μάχες μέσα σε mechs, μέσα σε μαχητικά αεροπλάνα όπου κάθε φορά που πέθαινε συμπαίκτης ένιωθαν όλοι το εφφε. Πολύ υψηλό fun to play.

-Η ιστορία ωραία ήταν όση κατάλαβα. Οι ενέργειες μας στο παρελθόν δημιούργησαν πρόβλημα σε μια άλλη νέα φυλή τους Forerunners και τώρα μας κυνηγάνε και αυτοί. Υπάρχουν στις πίστες terminals τα οποία δείχνουν προαιρετικές cutscenes (όπως γίνεται και στο 1/2 remaster) και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα για τον κύριο και κυρία Forerunner. Κι αυτές είναι πολύ όμορφες όμως πάλι το παιχνίδι συνχίζει πίσω από την cutscene και μας συνήθως μαζεύουν τέσσερις όταν τελειώνει.

-Η Cortana είναι ένα παιχνίδι από μόνη της. Μετά την περιπέτεια που είχε στο 3, τώρα εδώ έχει μεγαλύτερο νταλκά, περνάει δύσκολα. Μιλάει όλη την ώρα, άλλες φορές ήρεμα άλλες φορές ουρλιάζοντας, θολώνει όλο το hud και που και που χαλάει και κάποιες αποστολές. Μάλλον την πετύχαμε στη Windows 8 έκδοση.

-Sprint. Ω ναι πλέον μπορούμε να τρέξουμε σε FPS παιχνίδι. The dream. Τι άλλο να ζητήσει κανείς Ammo Crates?

Συνολικά ήταν γεμάτο παιχνίδι, εξαιρετική δουλειά από την 343i. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν οι βραδιές Halo και η Master Chief Collection. Ελπίζω να δούμε και το Halo 5 στα PC και φύγαμε για Infinite.

Αν τα έβαζα σε κατάταξη θα ήταν κάπως έτσι Reach < Ηalo 3 < Halo 3: ODST < Halo 1 << Halo 4 < Halo 2.

To 2 κερδίζει γιατί είναι σαν να παίζεις 2 campaign ταυτόχρονα, γιατί έχει αληθινά boss fights και πολλές καινοτομίες που παρέμειναν και στα επόμενα.

Για λόγους πληρότητας, τα προηγούμενα της σειράς
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Ω ναι πλέον μπορούμε να τρέξουμε σε FPS παιχνίδι.
Εννοείς στη σειρά μάλλον, γιατί FPS με dedicated sprint πλήκτρο υπάρχουν αρκετά...

Τελείωσα με τα παιχνίδια της Castlevania Anniversary Collection. Λίγο-πολύ τα είχα παίξει (ή τελειώσει τα περισσότερα) παλιότερα αλλά καλή αφορμή για πρόσφατη, συνοπτική άποψη. History, posterity and all that...

- Castlevania: κλασικό αλλά με 2-3 πολύ δύσκολα σημεία. Το προτελευταίο boss για μένα δε βγαίνει αν δεν το cheeseάρεις με holy water + double/triple shot. Δύσκολα θα το πρότεινα σε όσους δεν έχουν εξοικείωση με παιχνίδια εκείνης της εποχής.

- Castlevania 2: Ελαττωματικό αλλά παρεξηγημένο ως ένα βαθμό. Πρωτοπόρο για την εποχή (και τη σειρά), αλλά δε βοηθάει η μετάφραση του κειμένου σε σημεία. Μακράν το ευκολότερο της τριλογίας. Η δυσκολία του πηγάζει καθαρά από την ερμηνεία των clues και που πρέπει να πας/τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις κι όχι από το gameplay. Θα πρότεινα το Simon's Quest Redaction που διορθώνει τα θέματα του παιχνιδιού.

- Castlevania 3: Εύκολα το καλύτερο της τριλογίας και το καλύτερο από τα οκτάμπιτα. Είναι όμως και το πιο δύσκολο. Κάποιοι σύντροφοι που παίρνετε κάνουν ευκολότερες μερικές δύσκολες στιγμές αλλά εξαρτάται και ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε στα σημεία που επιλέγετε επίπεδο στις διχάλες στον χάρτη (σκεφτείτε σκηνικό παρόμοιο με Revenge of Death Adder και Golden Axe 3). Κοινώς κάποια playthrough είναι ευκολότερα από άλλα. Φοβερό replay value. Θα το πρότεινα πιο εύκολα αν δεν υπήρχε ο πολύ πιο φιλικός του διάδοχος, Bloodstained: Curse of the Moon.

-Castlevania Adventure: Αγαπημένο παιχνίδι που είχα λιώσει ως παιδί. Αντικειμενικά δεν έχει γεράσει τόσο καλά, έχει λίγο περιεχόμενο και γενικά περιορίζεται από τις δυνατότητες του original hardware. Το πιο αδύναμο παιχνίδι της συλλογής μαζί με Simon's Quest και...

- Kid Dracula: Ξεκινάει ωραία, χαριτωμένο, ευχάριστο. Σε σημεία θυμίζει Mega Man. Δυστυχώς σταδιακά παίρνει κι από τη δυσκολία του. Τα spikes του είναι αρκετά αραιά αλλά όπου εμφανίζονται σε κάνουν να ξύνεις το κεφάλι σου σχετικά με το τι σκέφτονταν οι δημιουργοί...

- Castlevania 2 Belmont's Revenge: Ένα ξεκάθαρα ανώτερο sequel του Adventure. More σε όλα και γενικά πιο βατό. Έχει επίσης ένα από τα καλύτερα soundtrack GB παιχνιδιού. Κρίμα που τα 2 τελευταία bosses αφήνουν πικρή γεύση με τη δυσκολία τους.

- Super Castlevania IV: Σούπερ όντως. Ακόμη ένα που είχα λιώσει στην εποχή του. Αψεγάδιαστο. Τεράστιο. Soundtrack που στοιχειώνει. Sidescrolling action at its finest™. Και ιδανικό entry point.

- Castlevania Bloodlines: Το έτερο διαμάντι της συλλογής. Μισό με ένα κλικ πιο κάτω από το IV για μένα, αλλά δε μειώνει σε κάτι την αξία του συγκεκριμένου. Μικρότερο και ελαφρώς δυσκολότερο από το παραπάνω, αλλά οι 2 playable χαρακτήρες είναι ευχάριστη προσθήκη, με το διαφορετικό gameplay και κάποιες διαφορετικές διαδρομές εντός των levels. Ιδιαίτερο και για 2 λόγους: το μοναδικό παιχνίδι της σειράς ever σε σύστημα της Sega και το πρώτο που ακούμε συνθέσεις της Michiru Yamane.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα Anniversay Collection II με τα 2 παιχνίδια του N64, το Legends, το Chronicles, φυσικά το Rondo of Blood (δε θα έλεγα όχι και στο Dracula X/Vampire's Kiss) και το Symphony of the Night, για να κλείσει ο κύκλος των retro επεισοδίων της σειράς.

edit - να προσθέσω ότι υπάρχει η δυνατότητα για save state σε όλα τα παιχνίδια. Επιπλέον, όλα περιλαμβάνουν και τις γιαπωνέζικες εκδόσεις τους και μάλιστα μερικές είναι ευκολότερες από τις αμερικάνικες-ευρωπαϊκές, κάτι που δε συνηθιζόταν τότε.
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Castlevania 2 Belmont's Revenge: Ένα ξεκάθαρα ανώτερο sequel του Adventure. More σε όλα και γενικά πιο βατό. Έχει επίσης ένα από τα καλύτερα soundtrack GB παιχνιδιού. Κρίμα που τα 2 τελευταία bosses αφήνουν πικρή γεύση με τη δυσκολία τους.
αυτο το ειχα παιξει παρα πολυ πιτσιρικας. για παρα πολυ πιτσιρικάς και το μόνο που θυμάμαι απο εκείνη την περίοδο ειναι ότι με το ζόρι ειχα βγάλει το προτελευταίο boss και πάλευα χωρίς επιτυχία για το τελευταίο. κάποια χρόνια αργότερα τα κατάφερα.


υγ. να σου δώσω να καταλαβεις στην οικογένεια game boy ήρθε στα χερια μας το 91-92 και ξεκινησα να παιζω πριν ξεκινήσω δημοτικό οπότε οτι καταλαβαινα. σαφως με το που μας έφερε ο παππούς το game boy δεν το έπιασα με τα μούτρα εγω μιας και το 91 ήμουν 3 :p
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ω ναι πλέον μπορούμε να τρέξουμε σε FPS παιχνίδι.
Εννοείς στη σειρά μάλλον, γιατί FPS με dedicated sprint πλήκτρο υπάρχουν αρκετά...

Σε FPS ή Third-person shooter, όπως περιμένω με το W να πηγαίνει μπροστά έτσι και με Shift να τρέχει. To θεωρώ minimum στα controls. Το Halo 4 είναι το 6ο παιχνίδι στη σειρά και το 1ο που πρόσθεσαν αυτή την "καινοτομία".


WzRKJJCAWcCtbdCrlnt7T--gXrCQU0OVEaO7s2TTm3xDWQhpWWYD9vmpaBW7KAPirve0zkS6ET-R0-S20IZd8IGtb0p3q3ymL3bA2yAgOOFU6SIOWCo8a_6y1cPb4GIrt-lKnKXcS_8Mrhs0I-7nP-9V5OjTLEoPgMk
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Σε FPS ή Third-person shooter, όπως περιμένω με το W να πηγαίνει μπροστά έτσι και με Shift να τρέχει. To θεωρώ minimum στα controls. Το Halo 4 είναι το 6ο παιχνίδι στη σειρά και το 1ο που πρόσθεσαν αυτή την "καινοτομία".


WzRKJJCAWcCtbdCrlnt7T--gXrCQU0OVEaO7s2TTm3xDWQhpWWYD9vmpaBW7KAPirve0zkS6ET-R0-S20IZd8IGtb0p3q3ymL3bA2yAgOOFU6SIOWCo8a_6y1cPb4GIrt-lKnKXcS_8Mrhs0I-7nP-9V5OjTLEoPgMk

Μπορεί να είναι συγκαμμένος λόγω μεταλλικής πανοπλίας. Υπάρχει ταλκ στον κόσμο του Halo; Επίσης, μια που το συζητάμε, το πρώτο Halo δεν έχει κάποιο intro cinematic που να εξηγεί την ιστορία; Ξεκίνησα την campaign και μου φάνηκε πως μπαίνει κάπως απότομα χωρίς να εξηγεί τι παίζει και ποιος είναι ο MC.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Αν τα έβαζα σε κατάταξη θα ήταν κάπως έτσι Reach < Ηalo 3 < Halo 3: ODST < Halo 1 << Halo 4 < Halo 2
Από αυτά που έχω παίξει ως τώρα στο xbox 360
Ηalo 4>Halo 3>Reach

Βεβαια το 3ο εχει μακράν το καλύτερο pvp ever και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια παίζουμε με φίλους μέχρι 12 άτομα ταυτόχρονα σε 3 τηλεοράσεις σε local connection τριών xbox 360!
Τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει ακόμα γιατί μόλις πέρυσι που πήγα Λονδίνο τα βρήκα και τα τσίμπησα πακέτο όλα στο Cex (CeX (UK) Buy & Sell Games, Phones, DVDs, Blu-ray, Electronics, Computing, Vision & CDs). Θα ανεβάσω φώτο με τη πρώτη ευκαιρία. Πράγματι το 4 ήταν το πρώτο που είχε speed

@Adhan
Eλα ρε έχει και του gameboy το Castlevania Adventure μέσα? Στο δημοτικό το δανειζόμουν συχνά πυκνά από φίλους αυτό. Παραδόξως δεν έχω τερματίσει κανένα παιχνίδια της σειράς ποτέ ένω έχω πρόσβαση σε όλα με τους emulators που έχω βάλει στο psp συν την R4 κάρτα στο DS:devilish:
Mακάρι όντως να βγει 2η συλλογή να έχει μέσα εκτός αυτών που είπες και του ps2 τα δύο παιχνίδια. Το Curse of darkness μου άρεσε πάρα πολύ. Και το X στο psp υπέροχο. Πρέπει να τα παίξω όλα και γω κάποια στιγμή. Πάντα μου άρεσαν απλά δεν τα είχα όταν τα ήθελα πολύ. Xμμμ....ναι έχω και το symphony of the night στο xbox 360, σε κάποια φάση το έδωσαν δωρέαν με games with gold
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Έπαιξα λίγο Halo Combat Evolved και θα έλεγα ότι το gameplay έχει παραμείνει φρέσκο και ενδιαφέρον, ίσως και περισσότερο από τα σύγχρονα multiplatform shooters. Το ΑΙ των μεγαλύτερων εχθρών αλλά και γενικά ο τρόπος που κινούνται στα levels δίνει έναν ευχάριστο ρυθμό στη μάχη.

Επίσης, εγκατέστησα το Yakuza Kiwami 2 και στις αρχικές μου δοκιμές συνάντησα ένα θεματάκι που χρήζει αναφοράς. Για κάποιο λόγο η ενεργοποίηση του in-game frame limiter χαμηλώνει σημαντικά το framerate. Δηλαδή αρχικά το είχα σετάρει με όριο τα 60 fps και in-game το framerate ήταν καρφωμένο γύρω στα 38 fps, είτε σε 720p low είτε σε 1080p ultra. Με την απενεργοποίηση του limiter (θέτοντάς το σε unlimited) το framerate επανήλθε στα κανονικά επίπεδα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για το Halo τελευταία, τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από τη σειρά Halo; Να ασχοληθεί ή όχι; Να ασχοληθεί με τη σειρά ή με ένα μεμονωμένο παιχνίδι; Γενικά, ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς;

Με λίγα λόγια... ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;;; :Ρ
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για το Halo τελευταία, τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από τη σειρά Halo; Να ασχοληθεί ή όχι; Να ασχοληθεί με τη σειρά ή με ένα μεμονωμένο παιχνίδι; Γενικά, ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς;

Με λίγα λόγια... ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;;; :Ρ

Η @kara λίγο πιο πάνω έχει ένα post με link σε προηγούμενες εντυπώσεις για τα παιχνίδια της σειράς. Εγώ δεν έχω ακόμα άποψη γιατί το μόνο Halo που έχω παίξει μέχρι τώρα είναι το 1. Παίζεις γενικά FPS; Για αγορά αν το αποφασίσεις θα πρότεινα να πάρεις την πλήρη collection καθώς με έξι games είναι πολύ καλό value for money. Είχε πριν από μερικές μέρες προσφορά στα 12 € στο CD Keys, σίγουρα θα ξαναβγεί στο μέλλον.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Η @kara λίγο πιο πάνω έχει ένα post με link σε προηγούμενες εντυπώσεις για τα παιχνίδια της σειράς. Εγώ δεν έχω ακόμα άποψη γιατί το μόνο Halo που έχω παίξει μέχρι τώρα είναι το 1. Παίζεις γενικά FPS; Για αγορά αν το αποφασίσεις θα πρότεινα να πάρεις την πλήρη collection καθώς με έξι games είναι πολύ καλό value for money. Είχε πριν από μερικές μέρες προσφορά στα 12 € στο CD Keys, σίγουρα θα ξαναβγεί στο μέλλον.

Μου αρέσουν και τα fps, αν αξίζουν τον κόπο. Παλιότερα έπαιζα περισσότερο από δαύτα.
Ναι, διάβασα την @kara και τα συγκριτικά που έκανε μεταξύ των παιχνιδιών της σειράς, αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία για το αν αξίζει να ασχοληθεί κανείς γενικά με τη σειρά Halo. Δηλαδή χάνω κάτι συνταρακτικό άμα δεν τα δοκιμάσω; :Ρ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Επίσης, μια που το συζητάμε, το πρώτο Halo δεν έχει κάποιο intro cinematic που να εξηγεί την ιστορία; Ξεκίνησα την campaign και μου φάνηκε πως μπαίνει κάπως απότομα χωρίς να εξηγεί τι παίζει και ποιος είναι ο MC.

Γενικότερα διάσπαρτα μες στη σειρά γίνονται αναφορές για τους Spartans, συγκεκριμένα για τον δικό μας Master Chief το origin του δεν γίνεται αναφορά, άλλωστε ο μύθος του χτίζεται με τα γεγονότα και τις ενέργειές μας στα παιχνίδια. To "τώρα" μας απασχολεί πιο πολύ και τα υπόλοιπα παιχνίδια συνεχίζουν εκεί που τέλειωσε το προηγούμενο. Στο 1+2 υπάρχουν terminals στις πίστες που προσφέρουν έξτρα lore για το παιχνίδι, αυτά προστέθηκαν μετά με τις remaster εκδόσεις.

Χρονολογικά το Halo Reach είναι prequel και τοποθετείται πριν το Halo 1. Κι εκεί ένα κομμάτι του πολέμου παίζουμε και μαθαίνουμε το origin ενός πολύ βασικού NPC.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για το Halo τελευταία, τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από τη σειρά Halo; Να ασχοληθεί ή όχι; Να ασχοληθεί με τη σειρά ή με ένα μεμονωμένο παιχνίδι; Γενικά, ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς;

Με λίγα λόγια... ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;;; :Ρ

Δηλαδή χάνω κάτι συνταρακτικό άμα δεν τα δοκιμάσω; :Ρ
Αν δεν ήταν οι υπόλοιποι spartans, μόνος μου δεν υπήρχε περίπτωση να το ακουμπήσω. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα αν δεν το παίξεις. Έχει ιστορία, εντελώς αλλού γι' αλλού. Το gunplay πολύ καλό, αλλά φαντάζομαι στο backlog σου έχεις παιχνίδια με αντίστοιχο gunplay.

Για μένα οι καλύτερες στιγμές ήταν όταν ανέβαινα στα minigun των αμαξιών και γάζωνα και η top στιγμή όταν οδηγούσα mech. Κατά τ' άλλα, μόνο η παρέα με κράτησε.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Παίζοντας το Halo CE Anniversary σκεφτόμουν "οκ, έκαναν μια μικρή αναβάθμιση στα γραφικά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο". Κάποια στιγμή, προσπαθώντας να δω αν το παιχνίδι έχει κάποιου είδους χάρτη, πάτησα το Select στον Steam Controller που αμέσως διαπίστωσα ότι αλλάζει μεταξύ καινούριων και παλιών γραφικών.

Καινούρια:
20201129132405_1.jpg

Παλιά:
20201129132409_1.jpg

Νομίζω ότι η αρχική εντύπωσή μου ήταν λανθασμένη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Admiral Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά
Halo Combat Evolved Anniversary

Στην anniversary edition έχει γίνει φοβερή δουλειά στα γραφικά, φωτισμό, textures ενώ οι cutscenes έχουν γυριστεί από την αρχή. Το εκπληκτικό είναι πως όσο παίζεις πατώντας "tab" μπορείς να εναλάσσεσαι real-time μεταξύ original και anniversary. Ένα ωραίο easter egg που υπάρχει στην πρώτη αποστολή είναι πως το crew στο original είναι νέοι, ενώ στην anniversary τους έχουν γερασμένους.

Μόνο το ODST έχει χάρτη. Στα υπόλοιπα ίσως βγάλει waypoint και με το "esc" μπορεί να σου δείχνει το objective
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Empire of Sin.

Unity engine + XCOM combat + Bullfrog management sim + gangsters = Romeros made me their bitch!

Πλακα κανεις!!!! Φανταζομουν οτι θα ηταν η τελικη αποτυχια του τυπα...ειδικα τα γραφικα που ειδα μου βγαζαν την αισθηση χαιρεκακιας που ειχα οταν βγηκε το Fallout76.



Μπραβο του ρε σεις!!!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Καμία σχέση. Ταιριάζουν απολύτως με το κλίμα του παιχνιδιού. Είναι σαν να παίζεις ωραία feelgood παιχνίδια της Bullfrog/Firaxis/Lionhead Studios. Αν έχεις παίξει το ΥΠΕΡΤΑΤΟ The Movies θα καταλάβεις και το αίσθημα νοσταλγίας. ;)
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Τελεια!!!! Περιμενουμε εκτενες ριβιου λοιπον!!! :D

Edit: Δυστυχως δεν το εχω παιξει το παιχνιδακι που λινκαρες...το τσεκαρω παραυτα ομως!
 
Top Bottom