PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kόνσεπτ φούτατζ είναι για την ώρα, ψάχνουν χρηματοδότηση οι τύποι γιατί με το πάτρεον δε φαίνεται να πηγαίνουν πολύ μακριά. Ο Ερπετός τι κάνει γι' αυτό;

EDIT: Oκ ίσως και να μπορούσα να το ποστάρω στο χόρορ τόπικ. Ίσως.

Ένα εκατομμύριο πωλήσεις το Valheim:

αυτές τις μέρες που μου λείπει το No mans sky σαν να με ψήνει αυτό το Valheim να πω την αλήθεια.

αυτές τις μέρες που μου λείπει το No mans sky σαν να με ψήνει αυτό το Valheim να πω την αλήθεια.

giphy.gif

Blacksmith Legends is a RPG simulation strategy game where you inherit a small workshop and build your way up. Your job is to craft/modify your recipe's, manage your workshop/employees, become hero or villain with, compete against other blacksmith's in the Kingdom. Impress or dethrone your King!

Ναι στον Laurelin είμαστε, ψιλομπαίνω μια φορά στο εξάμηνο για να λεβελάρω ελάχιστα και να πληρώσω τα νοίκια.
Ποιο kin ειστε?

Brotherhood of Steel. Δώσμου το Character Name σου και θα σε κάνω invite μόλις ξαναμπώ.

Brotherhood of Steel. Δώσμου το Character Name σου και θα σε κάνω invite μόλις ξαναμπώ.
Λοιπον, εχω 5-6 chars, σε πριβε κιν AncientGR, εχω αγορασει μια γειτωνια με σπιτια. Κinhouse at 1 High Road, Wadhurst, Breeland Homesteads. Oταν μπεις πηγαινε να δεις, ανοικτα ειναι, παιζει ναναι απο τα πιο ωραια ντεκορ σε κινχαουζ. Αν ειστε ακτιβ και παιζετε ΟΚ να ερθω για παρεα, αν το εχετε παρατησει, ενταξει τι να κανω μονος? 3 accounts με ολους τους κραφτερς, 25-130 lvl

Αλλη μια ιαπωνινη παιχνιδαρα με ninja και τερατα που βγαινει συντομα. Η Square enix βγαζει 3+ παιχνιδαρες σε 2 μηνες. Balan wonderworld και kingdom hearts στο pc τον Μαρτιο nier τον Απριλιο!!!

are you a replican or a replican't?

This upgrade is so extensive, it will require a Ray Tracing capable GPU as the minimum spec, and we will need to deliver this version as a separate product – it is not a simple ‘patch’ to the base game – instead it will be offered as an extra entitlement to all existing Metro Exodus PC players.

Φαντάσου τι χασούρα είχαν με το epic που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα βγάζουν next gen και το πουλάνε ξεχωριστά...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οκ, για όσους το έχουν είναι τζάμπα, όσοι το πάρουν μετά το κανονικό;

ενδιαφερον ισως και το crossover που περιμενουμε στο bloodstained το 2021 να ειναι blasphemous related. βασικα καποτε πρεπει να παιξω το blaspemous

Back