PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ενδιαφερον ισως και το crossover που περιμενουμε στο bloodstained το 2021 να ειναι blasphemous related. βασικα καποτε πρεπει να παιξω το blaspemous

Mόλις θυμήθηκα πως έχω το blasphemous από το kickstarter. Επίσης μόλις θυμήθηκα ότι έχω το bloodstained από το kickstarter.
Δεν έχω παίξει κανένα...
Silver lining, θα παίξω το crossover! Το ίδιο κάνει. Δύο σε ένα :solaire:

ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΩΡΩΘΕΙ!!! Είχα παίξει το πρώτο σε XBOX φίλου και το περιμένω 19 χρόνια να ρθει στο πισί....
Επιτέλους έφτασε η μέρα!

Καταπληκτικα νεα! Ερχονται τα ninja gaiden 1 2 και 3 στο pc. Παιχνιδαρες για ninja σαν εμενα!

Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά η τριλογία των 3d Ninja Gaiden (ένας από τους πυλώνες των Nioh) έρχεται στο pc. Πως θα τους πετσοκόψουμε έτσι.

Κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι μια κονσολοσειρά με μπαλαρίνες - ή ίσως νίντζα, δεν είμαι σίγουρος, σιγά τη διαφορά άλλωστε - θα έρθει στα PC, έχετε ακούσει τίποτα;

ρε παιδια πειτε μου. ειναι τλκ αληθεια? ερχεται το ninja gaiden 1,2,3 στα pc?

ρε παιδια πειτε μου. ειναι τλκ αληθεια? ερχεται το ninja gaiden 1,2,3 στα pc?

Κάποιοι λένε πως έρχονται τα Ninja Gaiden 1, 2 & 3 στο PC. Άλλοι υποστηρίζουν πως η σειρά Ninja Gaiden θα κάνει την εμφάνισή της στο PC.

Τι είναι αυτό το Ninja Gaiden για το οποίο όλοι μιλάτε? Σειρά?

Τι είναι αυτό το Ninja Gaiden για το οποίο όλοι μιλάτε? Σειρά?

Αν ήτο σειρά, θα λεγόταν Ninja Gayden. Μάλλον ταινία είναι.

Τιναυτό το On Love, Endings and a $1000 Pledge; Σπιρίτσουα σαξέσο του Ντεθ, Λαβ εντ Ρόμποτς;

δεν ξερω αν εχει ποσταριστει πουθενα αυτο. ενταξει ακομα και να χει, δυο = μία. (οπως εδειξε το τρέιλε του νιντζαγκέιντε, αν δεν ποσταρεις κατι 7 φορες, ειναι ως μη γενόμενο.)

ποσο μπροστα ο σουήνης ρε φιλε.

Καταπληκτικα νεα! Ερχονται τα ninja gaiden 1 2 και 3 στο pc. Παιχνιδαρες για ninja σαν εμενα!
Ναι. Κι έχει περισσότερους Ninja από τη 2η σαιζόν Daredevil (σορυ @kara).
Πρωταγωνιστης ειναι ενας foot ninja πριν αρχισει να δουλευει για εμενα. Μετα εγινε Foot Ninja και απο τοτε πολεμαμε μαζι τους εχθρους μου.

Back