PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μέχρι να βρεις PS5 τρία ακόμα expansion θα βγάλει το Lotro.

Δεν θυμάμαι καν σε ποιο σέρβερ έχω τον hunter μου. Όχι πως είναι κάνα μεγάλο lvl. 30 νομίζω τον παράτησα. Όσο για kinship στον @Hellion που αραιά και που θυμάται το παιχνίδι και ίσως πληρώνει ακόμα το νοίκι για το kinship house.
Πάντως είμαι ακόμα περίεργος να δω τις βελτιώσεις που λέγανε ότι θα κάνουν στο οπτικό και ελπίζω και στα mechanics. (Που αμφιβάλλω γι'αυτό)

Ναι στον Laurelin είμαστε, ψιλομπαίνω μια φορά στο εξάμηνο για να λεβελάρω ελάχιστα και να πληρώσω τα νοίκια.

Δεν συνδέεται και κάνας άλλος ιδιαίτερα, οπότε το Kinship House και τα σεντούκια του έχουν καταλήξει λίγο πολύ εξοχικό και αποθήκη μου. Αλλά χίλιοι καλοί χωράνε.

Ah shit. Το πόσταρε ο Τόνης στο δισκόρδ:

Το Valheim είναι στο ραντάρ καιρό τώρα και μάλλον θα γίνει άμεση αγορά (αν και δεν μου αρέσει η early access φάση).

Όποιος βρει ποιο παιχνίδι θυμίζει αυτό το Τουρκικής παραγωγής action, κερδίζει κουλούρι.

Είναι σίγουρο ότι δεν το φτιάχνουν Κινέζοι;

Πριν πόσο καιρό λέγαμε για το υποτιθέμενο "μαζικό overhaul" που θα υφίστατο το Anthem? Εν τέλει η ΕΑ παίζει απλά να το αφήσει να πεθάνει στην ησυχία του.

Πριν πόσο καιρό λέγαμε για το υποτιθέμενο "μαζικό overhaul" που θα υφίστατο το Anthem? Εν τέλει η ΕΑ παίζει απλά να το αφήσει να πεθάνει στην ησυχία του.

Νομίζω ότι όντως αυτό θα γίνει. Αμφιβάλλω αν οι developers έχουν στα χέρια τους έναν ικανοποιητικό πυρήνα ώστε να στήσουν γύρω από αυτόν ένα καλό παιχνίδι. Μου φαίνεται πως πολλές αποφάσεις που πάρθηκαν νωρίς στο development ήταν λανθασμένες και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός.

γυρισμος υπαρχει αν ειναι διατεθειμένοι να ξοδεψουν πορους για το anthem.θελει προσωπικο budget κλπ. αν η ea πιστευει οτι δεν εχει νοημα τοτε παει ραφι.
που λογικα αυτο θα γινει μιας και αμφιβαλω οτι η bioware ειναι ικανη να πεισει την ea ωστε να μη σκοτωσει το παιχνιδι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θεωρώ πως θα διορθώσουν τα όποια bugs του, θα του περάσουν cosmetics στο in-game store και θα το βγάλουν ως free-to-play στο Steam. Και αν καταλήξει στοιχειωδώς επικερδές, ίσως του εισάγουν και εκτενέστερο υλικό μέσω κανενός εξπάνσιον.

Για εκεί πάει η δουλειά. Βασικά η μικρή ομάδα κρούσης που υποτίθεται δουλεύει το redesign ενάμιση(!) χρόνο τώρα, teaseάρισε αλλαγμένα skills trees, UI κτλ. οπότε αυτά λογικά θα περαστούν στο game και μετά f2p με cosmetic rewards σε όσους το είχαν αγορασμένο.

Last edited:
Βαβρά, γιατί? Ήσουν ο εκλεκτός!

καπου χανω το αστειο μαλλον αλλα τι δουλεια εχει ο βαβρα με την bohemia interactive? μη με παρεξηγειτε νυσταζω δεν μπορω να σκεφτω σωστα.

Θα κυκλοφορήσει και για πισί λένε σε κάτι που λέγεται μπάτολνετ, ότι κι αν είναι αυτό.

καπου χανω το αστειο μαλλον αλλα τι δουλεια εχει ο βαβρα με την bohemia interactive? μη με παρεξηγειτε νυσταζω δεν μπορω να σκεφτω σωστα.
Κανένα αστείο δεν έχασες, εγώ δεν σκέφτηκα σωστά όταν το έγραψα. 😞

Edit: Μετέφερα τα posts σχετικά με το Κρας Πάντικουτ στο news thread να είναι μαζεμένη η συζήτηση. :)

Back