PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Post-Apocalyptic City Builder ονόματι PUNK WARS. Γιατί όχι.

Άρθρο του PC Gamer για το Darkest Dungeon 2.

OMG-OMG-OMG_c74c0.gif

OMG OMG κυκλοφορεί μια φήμη ότι η 2K θα παρουσιάσει στην E3 ένα XCOM-like με χαρακτήρες της Marvel!

rub-one-out-for-america

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
και συνεχίζω...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

O Jason Schreier (δημοσιογράφος του Bloomberg) επιβεβαίωσε την είδηση για το Marvel XCOM.

Έτσι ακριβώς! Marvel XCOM είναι η απάντηση που θα έδινα στην προτροπή "συνδύασε τα δύο αγαπημένα σου media σε ένα". Το μόνο που θα το έκανε καλύτερο είναι μια special edition που θα έχει στη συσκευασία τα δάκρυα του Σκορσέζε. Βέβαια δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έχει απλώσει ήδη τα βρωμερά χέρια του ο ερπετάνθρωπος Σουίνι αλλά δεν με πειράζει καθόλου να περιμένω.

Έτσι ακριβώς! Marvel XCOM είναι η απάντηση που θα έδινα στην προτροπή "συνδύασε τα δύο αγαπημένα σου media σε ένα". Το μόνο που θα το έκανε καλύτερο είναι μια special edition που θα έχει στη συσκευασία τα δάκρυα του Σκορσέζε. Βέβαια δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έχει απλώσει ήδη τα βρωμερά χέρια του ο ερπετάνθρωπος Σουίνι αλλά δεν με πειράζει καθόλου να περιμένω.

Μια πουταναφέραμε (το XCOM), τι έγινε αυτή η έρμη ομάδα βρε Ναυαρχούκο; ΜΙΑ; ΚΙΑ; HYUNDAI;

Δεν έπαιξα καθόλου από το επόμενο επεισόδιο, ο αγώνας είναι σε stasis!
Αρα μερικοί από εμάς δικαιούμαστε ένα badge ότι επιβιώσαμε το playthrough σου :p

Αρα μερικοί από εμάς δικαιούμαστε ένα badge ότι επιβιώσαμε το playthrough σου :p

Δεν το ξέρουμε ότι επιβιώσατε! Αλλά είναι καλή ιδέα ένα badge για όλους τους συμμετέχοντες μέχρι τώρα. Θα επιληφθώ σχετικά!

Σήμερα υπέπεσε στην αντίληψή μου η παρακάτω υπεροχοσύνη/γαματότητα:

Τι ομορφάδα είναι αυτή; Τι μουσικάρες γεμίζουν τα αυτιά μου;

Σήμερα υπέπεσε στην αντίληψή μου η παρακάτω υπεροχοσύνη/γαματότητα:

Τι ομορφάδα είναι αυτή; Τι μουσικάρες γεμίζουν τα αυτιά μου;

πάλι σε πηγάδα κατούρησε το gog?

Αλλά δεν είναι καλό, δεν έχει πιξελούμπα :poop:

Δεν το ξέρουμε ότι επιβιώσατε! Αλλά είναι καλή ιδέα ένα badge για όλους τους συμμετέχοντες μέχρι τώρα. Θα επιληφθώ σχετικά!

Τιμή μου να φορώ άλλο ένα badge του XCOM!!! Άβε Ναύαρχε, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! :Ρ

Ισχύει η φήμη ότι θα το επιμεληθεί ο Gollop?

Αγνό, Άσχημο, Αισχρό και Ελεεινό Τρολλάρισμα!!!!!!!!

Back