PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
2D Platformer στο οποίο λύνεις γρίφους ΛΙΤΕΡΑΛΙ με το τραγούδι, τραγουδώντας μες στο μικρόφωνο.

Θα έχει κι αυτό ντέμο στο Στημ μεθαύριο.

tenor.gif

Το είχα δοκιμάσει πέρυσι, καλή εντύπωση μου είχε κάνει. Το trailer αφήνει ωραία vibes από Trine και Lost Vikings με την εναλλαγή χαρακτήρων για την λύση των puzzles.

Ναι αλλά...είναι Ελληνέζικο γνήσιο, με Άιζο;

ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εταιρεια που την παταει. και η σονυ και η ουμπι πριν καποια χρονια ηταν θυματα.

ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εταιρεια που την παταει. και η σονυ και η ουμπι πριν καποια χρονια ηταν θυματα.

Στη Sony είχαν κλέψει data παιχτών, όχι source code in-house engine. Έχει διαφορά. Στη Ubi δε θυμάμαι.

Στη Sony είχαν κλέψει data παιχτών, όχι source code in-house engine. Έχει διαφορά. Στη Ubi δε θυμάμαι.
στην ubi απειλουσαν οτι θα βγαλουν στην φορα το source code του watch dogs.

Χτες η koch media ανακοινωσε τα εξης παιχνδιια δρασης τα οποια περιμενω

Νέο τρέηλερ για τη γκοτιά DEATH TRASH.

ΑRAGAMI 2 ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΥ

Και το επισης φοβερο SHADOW WARRIOR 3

Action-Adventure με πορταγκωνίστρια μια σλάβα μάγισσα.

Μάλλον θα βγει το χειμώνα.

@shredder έχεις βάλει 2 φορές το βίντεο του Aragami. Μήπως το έβαλες κατά λάθος αντί για trailer κάποιου άλλου παιχνιδιού;

Ο Brian Mitsoda φαίνεται να έχει ήδη προχωρήσει από το Bloodlines 2.

Ναι και μάλιστα πακέτο με τον Cara Elison (το protégé του στο Bloodlines 2) οπότε η θεωρία μου ότι εκείνη τον έφαγε από το project ήταν εντελώς λάθος, apparently. :unsure:

Shadow Warrior 3 φαίνεται άξιο για όποιον έχει πάθει στέρηση από το rip and tear στο doom eternal μου φαίνεται!

αΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ της e3 περιμενω οπως ξερετε ολα τα παιχνιδια δρασης δηλαδη halo infnitie, staker 2, final fantasy, guardiands of galaxy!!

Back