What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Euro 2021

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Χρειάζεται μεγαλύτερο δοχείο για να περιγράψει το χτεσινό.

%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%91.jpg

Άσχετο: γνωρίζουμε τι συνέβη σε αυτήν την πισίνα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Για φωτιά φαίνεται. Αρκετά ειρωνικό να πήρε φωτιά η πισίνα βέβαια.

Ίσως ήταν high-level Charizard εναντίον low-level Squirtle.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Wall of Fire σε Control Water μια χαρά γίνεται.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κοιτα να δεις που με εναμιση παικτη (στερλινγκ και σωου) θα ερθει σπιτι το κατσαρόλι.
απιστευτη σουπα το ματς, σωθηκε απο 2-3 στιγμες.

πιο μεγαλη πλακα ειχαν οι κερκιδες με τους λιωμενους απ το πρωι αγγλους και τις φατσες τους.
ωστοσο η ατομάρα του ματς ειν αυτος ο τυπος. ψοφαω για αγγλικο χιουμορ με αδιαφορο phrasing, ετσι το αποκαλω.

201634652_3178725249018184_657271586229599101_n.jpg
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Δεδομένος ο αποκλεισμός της Αγγλίας από τίποτα Ουκρανές και Σουηδές στην επόμενη φάση.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Αυτός ο σουηδός χασάπης απορούσε κιόλας που έφαγε κόκκινη.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Αυτός ο σουηδός χασάπης απορούσε κιόλας που έφαγε κόκκινη.

Δεν φαινόταν να είχε πρόθεση πάντως...


Άσχετο, τι τοπάκι ήταν αυτό που φορούσε ο Ντόβμπικ από μέσα...; Πήξαμε στο "pride" φέτος...
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
μολις ειδα την φαση. δεν ειχε προθεση 100%. το ματι του στην μπαλα κανει προβολη την διωχνει και εκει εγινε το κακο. δεν υπολογισε τον αλλο που ερχεται και τον βρηκε ασχημα. δικαιολογημενη η κοκκινη επειδη επαιξε επικινδυνα.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Κοντεύουμε προς το τέλος του Euro και έχει σοβαρές πιθανότητες να περάσει ως το καλύτερο Euro όλων των εποχών. Τα έχει όλα. Ανατροπές, εκπλήξεις, ιστορίες, δυνατά ματς, μία καλή Ιταλία. Πραγματικά όλα. Διάολε ο τελικός γίνεται στο "σπίτι" που με τα κατάλληλα αποτελέσματα μπορεί να οδηγήσει σε φανταστικό δούλεμα for the years to come.

Αλλά ακόμα δεν έχει γίνει το καλύτερο Euro όλων των εποχών και εξηγούμαι. Με 4 ομάδες να έχουν αποομείνει, δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγάλος δρουίδης για να καταλάβει ότι έχουμε τέσσερα πιθανά σενάρια τα εξής.

Στο πρώτο σενάριο, το παίρνει η Αγγλία. Το It's coming home γίνεται It came home, οι Άγγλοι χαίρονται γιατί τσιμεντώνουν την θέση τους ως ηγετική παγκόσμια δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου κατακτώντας τον δεύτερο διεθνή τίτλο τους και περνώντας την Σοβιετική Ένωση, την Τσεχοσλοβακία, την Δανία και την Ελλάδα στην σχετική κατάταξη. Οι υπόλοιποι ανακαλύπτουμε κάποιον άλλο λόγο να τους ανακηρύξουμε βασιλιάδες της γραφικότητας (ευχής έργον να κερδίσουν τον τίτλο με γκολ που μέχρι και το VAR θα δυσκολευτεί να βγάλει συμπέρασμα, 56 εγγυημένα χρόνια γέλιου). Οι Άγγλοι πίνουν μπύρες και σπάνε τα πάντα. Ο κόσμος πίνει μπύρες και θυμάται το Euro 20-21 ως το Euro που σταμάτησαν να μας τα πρήζουν οι Άγγλοι. Στην Λάρισα μυρίζει καμμένο μπέικω.

Δεύτερο σενάριο, το παίρνει η Δανία. Το θαύμα του Έρικσεν. Η ομάδα που στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου της αγώνα πέθανε και αναστήθηκε (σωματικά και ψυχολογικά) που κανείς (εκτός από τους ίδιους τους Δανούς) δεν θα κατηγορούσε αν αποκλειόταν στους ομίλους. Μαζί με την κατάκτηση του Euro η Δανία καταφέρνει να αποκλείσει τους Εγγλέζους τραγουδώντας It's not home after all ή Home is where the cup is. Οι Άγγλοι πίνουν μπύρες και σπάνε τα πάντα. Ο κόσμος πίνει μπύρες και θυμάται το Euro 20-21 ως το δεύτερο θαύμα της Δανίας. Σε έκτακτη σύσκεψη της UEFA αποφασίζεται να μην ξαναδυσκολέψουν ποτέ την Δανία καθώς μετά η κατάληξη δείχνει να είναι η ίδια.

Τρίτο σενάριο, το παίρνει η Ιταλία, κατά προτίμηση σε τελικό με την Αγγλία. Προσπερνώντας το γεγονός πως αυτό αποτελέι την μόνιμη, απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη σε κάθε διοργάνωση που σέβεται τον εαυτό της, σε αυτό το τουρνουά οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν τους πάντες να τους συμπαθήσουν (δεν είμαι προληπτικός αλλά αυτό το έχω για μεγάλη γρουσουζιά), παίζωντας, υποτίθεται, ωραία μπάλα και μοιράζοντας απλόχερα εγκεφαλικά στους απανταχού ατζούρι, κάνοντας πάσες έξω από την μεγάλη περίοχή τους. Οι Άγγλοι πίνουν μπύρες και σπάνε τα πάντα. Ο κόσμος πίνει μπύρες και θυμάται το Euro 20-21 ως το Euro που οι Ιταλοί παίξανε μπάλα και το Euro το πήρε η καλύτερη ομάδα. Οι Ιταλοί αποφασίζουν ότι αυτό το στυλ παιχνιδιού ούτε τους ταιριάζει, ούτε αποδίδει και επιστρέφουν στις πατροπαράδοτες αξίες της άμυνας και του τίμου 1-0. Στην Λάρισα το μπέικω γίνεται προσούτο.

Τέταρτο σενάριο, το παίρνει η Ισπανία. Η πιο βαρετή, άνευρη, άνοστη ομάδα όλων των εποχών. Παίζει ημιτελικό και τελικό ανταλλάσοντας 678.538,7 επιτυχημένες πάσες, κάνοντας και στα δύο παίχνίδια 0 (ολογράφως μεδέν) τελικές προσπάθειες και κερδίζει γιατί τραυματίζονται οι τερματοφύλακες των αντιπάλων και μπαίνει αλλαγή ο Dubravka. Κανείς δεν πίνει μπύρες, κανείς δεν σπάει τίποτα, γιατί όλοι πέσανε για ύπνο στο 42' του τελικού. Η Χάινεκεν φαληρίζει, συμπαρασύρωντας την Κάιζερ και την Σεπτέμ και ο κόσμος αναγκάζεται να πίνει Άλφα και Φιξ. Επίσημο ποτό του Euro 24-27 γίνεται ο μηλίτης, οι Άγγλοι αποφασίζουν ότι το ποδόσφαιρο πρωτοεμφανίστηκε στην Φλωρεντία.

Ό,τι ομάδα και να είναι ο καθένας στον ημιτελικό δεν πρέπει να περάσει η Ισπανία.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Δεν θα μπορούσες να περιγράψεις τελειότερα πως έχουν τα πράγματα. Μακριά από την Ισπανία και όπου θέλει ας πάει!
Στο ματς με την Ελβετία με πήρε ο υπνος στο πρώτο ημίχρονο, αδιανότητα πράγματα....
Πριν ξεκινήσει το Euro είχα πει πως θα το πάρει η Ιταλία. Και θα είναι και το πιο δίκαιο να συμβεί. Αν το καταφέρει η Δανία θα είναι σενάριο για ταινία του holywood με φινάλε τον Ερικσεν να σηκώνει τη κούπα. Οι Αγγλοί έχουν λυσσάξει αλλά προσωπικά δεν μου αρέσουν. Το γεγονός πως έπρεπε να το πάρουν παλιότερες ομαδάρες τους δεν σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να συμβεί τώρα, δεν το αξίζουν με τίποτα περισσότερα από τους Ιταλούς και τους Δανούς.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Δεν μπορω να υποστηριξω την Αγγλια με τιποτα. Οχι γιατι δε μου αρεσει σαν ομαδα η εχω κατι με τους παικτες αλλα για τους οπαδους τους και κυριως για τους Ελληνες αθλητικους δημοσιογραφους(?). Τετοιος φανατισμος ουτε για την Ελλαδα.
Παντα με το underdog αν και εδω ειναι η Αγγλια με βαση τους τιτλους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ο Lineker που είναι από τους πιο φινετσάτους και μετρημένους παρουσιαστές που έχω δει ποτέ αυτοσαρκάστηκε μετά τη νίκη όταν οι υπόλοιποι έσκιζαν ρούχα και είπε με απόλυτη ειλικρίνεια
Είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι την τελευταία φορά που σηκώσαμε το τρόπαιο. Αυτό σημαίνει ότι έχω δει πολλές φορές το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται για να ξέρω ότι θα απογοητευτώ. Προτιμώ να είμαι μετρημένος.
Με απλά λόγια, καλή η 4άρα, αλλά τα ίδια έκανε και η Ολλανδία και είδαμε το αποτέλεσμα. Για μένα η Δανία πάει για να καταθέσει ψυχή και να το σηκώσει για τον Έρικσεν. Ήδη βλέπω τα book deals και τα ντοκιμαντέρ να γυρίζονται, δεν υπάρχει καλύτερο Cinderella story, ούτε το Πειρατικό το φτάνει.

Δικαίως για μένα να το πάρει η Ιταλία, αν και την είχα ξεγραμμένη βασιζόμενος στο κλασικό, τιτάνιο σύστημά της (1-0). Ο τραυματισμός του Σπινατσόλα (ρήξη αχιλλείου ρε γμτ) κάνει τα πράγματα (δυστυχώς) ενδιαφέροντα στο παιχνίδι με την Ισπανία (που είναι εγκληματικό ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ).
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Ήμουν έτοιμος να μπω να πω ότι για κάποιες ομάδες έχει κλείσει ο κύκλος τους αλλά πχ μπήκα να δω την 11 της Ισπανίας και ήξερα με το ζόρι 3 παίχτες. Οκ λέω μαλάκια θα πω πάντως σίγουρα δεν με έπεισαν ότι είναι για μεγάλα πράγματα.
Καλά το σίγουρο είναι ο κύκλος του λέβ έχει κλείσει για την Γερμανία καιρός να αναλάβει νέος προπονητής.
Πορτογαλία ίσως να έκανε αλλά πράγματα αν είχε και αυτή άλλον προπόνητη.
Γαλλία με τόσους σούπερσταρ δεν ξέρω γιατί δεν με έπεισε. Μάλλον πρέπει να κατεβάσουν κάνα βλέμμα και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο.
Πάμε Δανία τελικό.
Απορώ το Βέλγιο πότε θα κάνει το μεγάλο βήμα. Ταλέντο υπάρχει αλλά δεν το αξιοποιεί και δεν βλέπω να σηκώνει κούπα ποτέ του. Αν δεν το κάνει με αυτό το ρόστερ πότε θα το κάνει?
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Έτσι μπράβο! Όλοι υποστηριξτε Δανία να μου βγουν εμένα τα γούρια.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Έχει διαφορετική δυναμική ότι τους κάλεσαν από το πουθενά, και διαφορετική "ήταν ο παίκτης νεκρός στο γήπεδο, τον επανέφεραν, η ομάδα το είδε ως δέσιμο και κατάφερε τη νίκη". Μπαίνει για μένα μεγαλύτερος συναισθηματικός παράγοντας.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έχει διαφορετική δυναμική ότι τους κάλεσαν από το πουθενά, και διαφορετική "ήταν ο παίκτης νεκρός στο γήπεδο, τον επανέφεραν, η ομάδα το είδε ως δέσιμο και κατάφερε τη νίκη". Μπαίνει για μένα μεγαλύτερος συναισθηματικός παράγοντας.

Ναι οκ, ομως δεν συνυπολογιζεις την ποιοτητα της ομαδας πριν το συμβαν.

Η ομαδα του 92 το κατεκτησε αφου προηγουμενως απετυχε να προκριθει στην ιδια διοργανωση. Πιο underdog δεν εχει.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
στηριζω καρα.
αυτη εδω η ομαδα εχει κανει προετοιμασια τουλαχιστον, ηταν ετοιμη σωματικα κι αγωνιστικα στην πρεμιερα.
σ εκεινη κυριολεκτικα τους μαζευανε απ τα κωλομπαρα και τις ακρογιαλιες. και υπηρχε το κλιμα: ελα να φαμε τρεις πενταρες να γυρισουμε πισω στις διακοπες μας. και αγωνα τον αγωνα, χτιζοταν το μεγιστο θαυμα των γιουρο και των μουντιαλ εβερ. μονο το πειρατικο το πλησιαζει καπως.
 
Top Bottom