Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
1626780230101.png

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Οκ, νομίζω ότι ολοκληρώθηκε η ανάγκη αλλαγής ονόματος στο θέμα. βρήκαμε αντικειμενικά το καλύτερο! :p

Επιβεβαιώνω πως ο νέος τίτλος ευφραίνει πολλάν τον Αειθαλή Μαικήνα της Καρδιάς.

TS560x560~4049392.jpg

Δηλώνω ανείπωτη ευτυχία για την τροπή που έχει πάρει το thread.

Συμφωνώ. Οι περισσότεροι πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο (τον Sweeney, όχι τον Hellion). Αν και δεν έχω Epic (ούτε και Steam), είναι εκπληκτικό που μονίμως, όπως διαβάζω, δίνει δώρο 2 και 3 παιχνίδια τη βδομάδα. Που παλιά είχαμε 2 δωρεάν παιχνίδια το μήνα (απ' τα 2 περιοδικά...) και ακόμα παλιότερα, μόνο demo δίνονταν...
Καλά να πηγαίνουν οι δουλειές του να συνεχίσει.

τα παιχνδιια που δινει εχουν βγει εδω και χρονια και οσοι θελουν τα εχουν ηδη παιξει! Αρα και που τα δινει τζαμπα δεν κανει τιποτα αφου εχουν πουλησει οσο χρειαζοταν στο steam και εχουν βγαλει κερδος! Αυτος χανει λεφτα με το να τα δινει τζαμπα γιατι πληρωνει τις εταιριες για να τον αφησουν να δινει τζαμπα τα παιχνιδια.

a
τα παιχνδιια που δινει εχουν βγει εδω και χρονια και οσοι θελουν τα εχουν ηδη παιξει! Αρα και που τα δινει τζαμπα δεν κανει τιποτα αφου εχουν πουλησει οσο χρειαζοταν στο steam και εχουν βγαλει κερδος! Αυτος χανει λεφτα με το να τα δινει τζαμπα γιατι πληρωνει τις εταιριες για να τον αφησουν να δινει τζαμπα τα παιχνιδια.
καλά ηρέμησε λίγο... μέχρι και το Control έδωσε.

Τι είναι αυτό το Steam deck;
Νέο faction στο Gwent;

Αν και δεν έχω Epic (ούτε και Steam), είναι εκπληκτικό που μονίμως, όπως διαβάζω, δίνει δώρο 2 και 3 παιχνίδια τη βδομάδα. Που παλιά είχαμε 2 δωρεάν παιχνίδια το μήνα (απ' τα 2 περιοδικά
Ναι, σκέψου όμως τα περιοδικά να ήταν ελλειπή από ύλη, reviews παιχνιδιών, hardware, αφιερώματα κλπ.
#pairnatepcmastermonogiatogame#kala

Πολλοί το έχουμε. Και οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε κάπου θαμμένο στο backlog.

Άλλωστε η κτήση έχει μεγαλύτερη σημασία από την χρήση.
:PCMR:

Λάσπη στα μάτια ο αλήτης, το ερπετό, ο τελευταίος! Ξεκίνησε σέηλ και δε σου δίνει 10ευρο κουπόνι δώρο με το φρη γκέημ της εβδομάδας. Φάκιν σκάμερ όπως λέμε και στο χωριό μου.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΜ ΣΕΕΗΛ
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΙΟωωω

ΤΟ ΕΠΙΚ ΣΤΟΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Ο ΘΕΙΟΣ ΤΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΚΕΣΙ
ΤΟ ΤΣΆΜΠΑ ΓΚΕΗΜ ΤΟ ΤΙΜΑΩ
ΚΑΙ ΤΟ ΧΆΜΠΟΛ ΚΑΤΟΥΡΑΩ

Τι ν'αυτό, Summer Sale ξεcouponτη; Για κορόιδα ψάχνει ο αστυνόμος Σουίνης; Ούτε να μου το δει (το πορτοφόλι).

Καταγγέλω νέα προβοκατόρικη επίθεση μέσω δυσμενούς αλλαγής στον τίτλο του Αναθηματικού Νήματος Εις Τον Πατέρα Ημών Σουήνιο.

Τι ν'αυτό, Summer Sale ξεcouponτη; Για κορόιδα ψάχνει ο αστυνόμος Σουίνης; Ούτε να μου το δει (το πορτοφόλι).

Έλα ντε... πάνω που έχει και 20% έκπτωση το Days Gone, θα κόλλαγα το κουπόνι και όλα κομπλέ. Τώρα, γιατί να μην το πάρω από το Στημ;...
Και αυτό το Instant Gaming το έχει σχεδόν μισοτιμής, αλλά σου χρεώνει ΦΠΑ 24% από τότε που άλλαξε διεύθυνση στα ΗΑΕ... Έλεος δηλαδή.

Lol, μη μου πεις ότι δηλώνεις χώρα Ελλάδα;

Η φίλη και σύμμαχος Αλβανία έχει 0% ΦΠΑ.

Σε αφήνει; Μήπως μπλοκάρει λόγω πιστωτικής;

Εγώ που χρησιμοποιώ prepaid Εθνικής μια χαρά τις κάνω τις αγορές μου! Αλβανία επιλέγω και γω!

Back