Tony Corvus
Ancient Red Dragon

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με αυτά τα εγγλέζικα δε _αμησε ποτέ κανείς.View attachment 2284
Ο Ινδός (Ο τύπος που με αποκαλεί τονομαμουειναι και έχει σαν όνειρο να γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να δουλέψει) μου χρωστάει 16 ευρώ εδώ και κάμποσες εβδομάδες
Και τώρα λέει "θα έρθω να τα φέρω, να μαγειρέψεις και να τα πούμε σαν καλοί φίλοι"...
ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΡΕ HU!!!
Αμείλικτοι. Μια από τις αδερφές της μαμάς μου. Όταν έρχονται σπίτι μου ήξερα ότι την γάμησα..
Όχι αγαπητέ... Τα έφερε σήμερα και με κάμποσα σόρρυ.@Tony Corvus Εμενα μου μοιαζει κλασικη περιπτωση τρακαδορικης παρεας οπου βρεθηκε μεσα της κατα τυχη ενας ημιαιμος και τον γλεντησαν
Και ο Ινδος το εχει πιασει το νοημα. Τα εκατομυρια ειτε τα παντρευεσαι, ειτε τα κλεβειςΑλλος τροπος δεν υπαρχει.
Ενα σιγουρακι του ειχα οτι θα εμφανιστουν Φρουδικα λιμπιντο, λουμπεν σεξουαλικων καταπιεσεων και ανομολογητων ονειρωξεων.η αλήθεια είναι και εγώ άλλο πράγμα κατάλαβα με την θεία.
Στους Άγιους Τόπους πάντως, έχουμε ένα σοφό γνωμικό : 'Στην ξαδέρφη και τη θειά, είκοσι πόντους πιο βαθιά.'
Φαντάζομαι αναφέρεται σε καλοκαιρινά μπάνια και μακροβούτια, στην εκκλησία το λέγανε τα άλλα παπαδάκια και γελούσαν.
Done.μπορείς να προσβάλλεις την απόφαση με τεκμήρια και αποδείξεις.
δεν πειράζει ζούμε νέες εμπειρίες τώρα, και αν τύχει κανένα καραφρί ΣΚ και λείπει η γυναίκα το ξαναζούμε με videogames και παρακμιακα noodles. Γκόμενες δεν είχαμε anywayΝομίζω πως το τρομακτικότερο όλων είναι η υπενθύμιση πόσο μακριά είναι τα φοιτητικά χρόνια για την πλειοψηφία των δεινοσαύρων του ιστοτόπου![]()
Ενας συνειδητοποιημενος gamerΓκόμενες δεν είχαμε anyway