What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Δεν θα το ελεγα 100% facepalm.
Οταν λεει μετρα προφανως εννοει μασκα, αποστασεις, πλυσιμο χεριων κτλ αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να κανουν και οι εμβολιασμενοι.
Ουτε εγω εχω εμβολιαστει και το εμβολιο θα το κανω για τον ιδιο λογο, εαν ειναι απαραιτητο για να ταξιδεψω.
Βασικα εαν χρειαστει να ταξιδεψω θα το κανω ετσι και αλλιως.
Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω την ρουτινα του Τσιτσιπα, μονο για κατι ντουμπαγια ξερω, αλλα εγω δεν εχω επισκεπτες, δεν παω επισκεψεις. Δεν παω βολτες και δεν συνανταω ανθρωπους. Για ψωνια πηγαινω σε πολυ συγκεκριμενα μερη και πολυ συγκεκριμενες ωρες. Εαν δεν εχω στο προγραμμα το σουπερ μαρκετ, θα ειμαι σπιτι 24 ωρες, μονος μου.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να την αρπαξω αλλα δεν παω και γυρευοντας.
προσθετω οτι ο Τσιτσιπας μαλλον εχει φοβηθει με τα αυτοανοσα που σκανε που και που και λογικο ειναι να βαζει την καριερα του πανω απο την ζωη του. προτεραιοτητες
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Ο Τσιτσιπας ας αφησει λιγο το σοσιαλ και ας ασχοληθει με το τενις διοτι ολο μαλακιες ανεβαζει τελευταια.

Την παραμονη του 2020 ειχε παει σε παρταρα στο Ντουμπαϊ ή καπου και παραλληλα επαιζε σε διαφημιστικο "μεινε μεσα, φορα μασκα, covid 666".

Οταν καιγοταν η Ελλαδα ανεβαζε κειμενα για τη μαστιχα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ο τσιτσιπας ειναι πραγματικα στην κοσμαρα του.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Θεωρω οτι εχετε πεσει σε λουμπα. Ο Τσιτσιπας δεν ειναι υποχρεωμενος να ενδιαφερθει για οτι ενδιαφερει τους αλλους.
Αυτο το πραγμα κοντευει να γινει φαινομενο της εποχης μας, εαν δεν εχει γινει ηδη.
Πηγε να διασκεδασει στο Ντουμπαι. Ειναι ενοχλητικο για τους ανθρωπους που κλειστηκαν στα σπιτια τους, και εμενα με ενοχλησε γιατι ηθελα να φυγω στο εξωτερικο, αλλα πως θα γινει να κανει οτι του λενε οι αλλοι ενω δεν τα βρισκουν ουτε μεταξυ τους;
Απο την μια εχουμε ορδες ελληνων που εχει αγανακτισει με την ελλειψη ελευθεριων και απο την αλλη, γιατι ο Τσιτσιπας να παει οπου θελει; Εννοειται οτι θα παει οπου θελει, γιατι εαν του το απαγορεψεις, ποιος ο λογος να λες οτι η επιδημια μας εχει κλεψει τις ελευθεριες;
Για τις ελευθεριες δεν φωναζεις;
Ολα αυτα ενω ο κοσμος ξεχναει οτι ο Τσιτσιπας δεν ειναι κατοικος Ελλαδας, στο Μοντε Καρλο μενει.

Θα το ελεγα κοινωνικο παραδοξο γιατι ο Τσιτσιπας δεν μενει στην Ελλαδα, δεν ειναι πολιτικο προσωπο και δεν εδωσε καμια διαταγη.
Εαν απο το Μοντε Καρλο μπορει να ταξιδεψει, εμας δεν μας κοφτει. Εαν ταξιδεψει απο την Ελλαδα, δεν ειναι αυτος ο ενοχος αλλα η πολιτεια.
Αντι να κραζουμε τον Τσιτσιπα θα πρεπει να κραξουμε στις καλπες αλλα ειναι ευκολοτερο να κραξεις τον τενιστα, αυτος δεν βολευει κοσμακη και πολιτικη αντιπαραθεση.

Δεν τον ενδιαφερει αυτα που ενδιαφερουν εμας, ναι, μπορει να βυθιστει ο Πειραιας και αυτος να ποσταρει φωτογραφιες απο το τροπο που προσελκυουν οι αρσενικοι βατραχοι τις βατραχινες. Αυτη ειναι η ζωη του. Ο κουνελος, οταν ηταν στην Πατονγκ και του εκαναν μασαζ με τα κορμια τους, διδυμες γυμνοστηθες καλλονες, λετε να σκεφτοταν την ταλαιπωρια που βγαζουν τα μνημονια;
Ποτε, κανενας, πουθενα
Οι δουλειες μου πανε καλα και βγαζω χρημα. Αραγε την παλευει ο περιπτερας στην διπλανη πλατεια;
Καιγεται η Παρνηθα, θα παω στον γειτονα που τζογαρει να του πω οτι καιγεται ο κοσμος και αυτος τζογαρει ημιχρονα στην μπαλιτσα, δεν εχει καμια ηθικη;
Η γυναικα διπλα δεν εχει να φαει, ψαχνει στα σκουπιδια. Θα παω στον φιλο μου τον Παντελη να του πω να μην ποσταρει ακριβα αυτοκινητα και εγω θα σταματησω να ποσταρω συνταγες απο το μαστερ σεφ.
Ολοι αυτοι που ανωνυμα λενε οτι ο Κυργιακος κανει αυτογονιμοποιηση, θα τον ψηφισουν, ω! ναι. Αυτο που πραγματικα ενοχλει ειναι οτι ο Τσιτσιπας και ο καθε Τσιτσιπας, τα καταφερε και βγαζει πολυ χρημα και αυτο ειναι κλασσικο νεοελληνικο κολημα (και οχι μονο), με υφος τα πηρε απο την τσεπη μας. Γιατι αυτος και οχι εγω;
Επειδη ειναι διασημος δεν ειναι αναγκασμενος να κανει το role model.
Δεν συμφωνω, μαλλον τα βρισκω ενοχλητικα, με αυτα που κανει ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Τσιτσιπας αλλα δεν να γινεται να συμφωνω και με το οτι καποιος πρεπει να ενεργει με τον τροπο που ενεργουμε εμεις, δεν εχει λογικη και ειναι επικινδυνο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
δεν μας νοιάζουν τα λεφτά του και που τον σαλιώνει, μας ενοχλεί το ότι είναι κάποιος με επιρροή που την χρησιμοποιεί λάθος και με τρόπο τέτοιο που ενδεχομένως να μας δημιουργήσει προβλήματα. Όπως τώρα με τα εμβόλια που γίνεται αγώνας να προχωρήσει η φάση.

Σαφώς και πάει και σε ενόχληση ηθικής, όταν τσέπωσε τα φράγκα για να μας πει να κάτσουμε μέσα, αν δεν συμφωνεί να μην δεχτεί την δουλειά. Δηλαδή τι; Επειδή είναι πλούσιος και διάσημος και τα έβγαλε με τον ιδρώτα του δεν μπορούμε να του πούμε ότι είναι ανήθικο μοσχάρι;

Ας μην τον νοιάζει, εμάς μας νοιάζει και τον κρίνουμε, γιατί μπορούμε και γιατί όταν επιλέγεις να προβάλεις τον εαυτό σου και τα πεπραγμένα σου πρέπει να είσαι και έτοιμος να δεχθείς το γεγονός ότι κάποιοι θα σε κρίνουν.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Κυρ κουνέλε ας κάνει ότι θέλει ο τσιτσιπας. Δεν παύει να είναι στην κοσμαρα του. Όπως είπε και ο αετός καιγόταν η Ελλάδα το Τουίτερ Instagram είχε πάρει φωτιά από γνωστούς ξενους και μη για την φάση μας και αυτός ονειρευόταν μαστίχα Χίου.
Για την καμπάνια του τα δώσαμε τα χρήματα μας κούνησε λίγο το δάχτυλο νταξ στα φρύδια μας. Θα το έκανε ο οποιοσδήποτε μάλλον.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
μας ενοχλεί το ότι είναι κάποιος με επιρροή που την χρησιμοποιεί λάθος
και ποια ειναι αυτη φιλτατε; εκτος απο την εμπνευση που μπορει να δινει σε μερικες μαμαδες για να στειλουν τα παιδια τους να μαθουν ρακετες για να γινουν πλουσια;

Δεν παύει να είναι στην κοσμαρα του. Όπως είπε και ο αετός καιγόταν η Ελλάδα το Τουίτερ Instagram είχε πάρει φωτιά από γνωστούς ξενους και μη για την φάση μας και αυτός ονειρευόταν μαστίχα Χίου.
ειναι ενας πιτσιρικας με πολλα λεφτα, γιατι να μην ειναι στην κοσμαρα του; Δηλαδη εαν ποσταρε, ωχ τι παθαμε! τι θα αλλαζε, εκτος απο τα χιλιαδες share? θα εσβηναν οι φωτιες; θα ανεβαινε η δημοτικοτητα του και θα εμπαινε στις επομενες εκλογες και θα μας εσωζε;
Θα μας εκανε εθνικα υπερηφανος;
Εαν ελεγε, καντε κατι με τις φωτιες, δεν εχετε καμια ικανοτητα; θα τον ετρωγε η πλειοψηφια που ψηφισε στις προηγουμενες εκλογες, θα εβρισκε τροπο πχ γιατι δεν μας δινεις τα λεφτα σου να την σβησουμε κτλ.
Αυτη την στιγμη ο Τσιτσιπας, εαν δεν κανει προπονηση, θα ειναι σε καποιο χλιδατο μερος και θα πινει μαργαριτες ρεμβαζοντας τα πλουσια στηθη που εχουν στηθει απεναντι του, με σκοπο να τα προσεξει ο Τσιτσιπας.
Φιλτατοι, πρεπει να καταλαβετε οτι ο Τσιτσιπας ζει την ζωουλα του, περναει καλα και τον κατηγορουμε γιατι ζει στην κοσμαρα του, δηλαδη χλιδατα, ανετα, ωραια και που δεν βαζει τα κλαματα, δεν παιρνει θεση στα προβληματα μας. Δεν στεκεται διπλα στον ελληνα, αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να κανει η κυβερνηση αλλα δεν τα κανει και τους ξανα-ψηφιζουν.
Ολα ειναι δηθεν, θεαθηναι κτλ.
Που ηταν η Γκοντορ οταν ο Τσιτσιπας ηταν ενας αγνωστος ρακετιστας; Ποσοι ειπαν, το πλουσιοπαιδο παει να παιξει τρενις.
δεν χρειαζομαστε τον Τσιτσιπα να κανει και να πει αλλα κοινωνικη λογικη και αν περιμενουμε απο τον Τσιτσιπα να κανει κατι για τα βασσανα μας, ειναι η αποδειξη οτι δεν εχουμε κοινωνικη λογικη αλλα σκατα στο μενου,
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
όχι ρε φίλε, δεν είναι οι μαμάδες, οι μαμάδες θα πουν στο παιδάκι κοίτα τι κουλ είναι ο ξετσιτσιπάς, δεν θες να είσαι και εσύ κουλ;
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ακολουθει Τσιτσιπιάδα:


οχι ρε κουνελο μου, οχι, ΟΧΙ, διαολου καλαμαρά! (αστο, ειναι ινσαιντ τζοουκ με τον χελιον/φλέσα αυτο, δεν σε βριζω. πως θα μπορουσα εξαλλου?). λες τωρα αυτο ακριβως που λενε οι τυποι που τσακωνομαι ολη μερα στ αθλητικα σαιτς, οπου ξεσκιζω τον τσιστσιπά. "ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ". οχι ρε κουνελο μου. καθολου ομως. πως να ζηλεψω Εγω εναν βλακάκο? και γιατι? αφου αν ειχα τα λεφτα του θα εκανα τελειως διαφορετικα πραματα.. αρα δεν κανει πραγματα που θα ηθελα να κανω, αρα δεν ζηλευω.
ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΙΩΘΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, πως να στο πω?

δε με ενοχλει αυτος καθαυτος, τοσους βλακες εχουμε γυρω. μ ενοχλει ο πατερας του που ειναι και προπονητης του, και ειναι διπλα του σε καθε βημα και τον αφηνει να λεει παπαριες για χαροντς και μαστιχες χιου, μ ενοχλουν καποιοι δημοσιογραφοι που τον γλυφουν πατοκορφα γιατι ειναι λεει ελληνοπουλο (ενω μενει οπως λες μοντε καρλο και βεβαιως φορολογειται εκει), μ ενοχλουν τα ζωα που τον υπερασπιζονται, γιατι νιωθουν οτι πρεπει, επειδη ψηφιζουν οτι θα ψηφιζε κι αυτος αν ψηφιζε εδω, και μ ενοχλει που ειναι 23 χρονων μαντραχαλος και αντιμετωπιζει τοσο ανωριμα, οχι μονο τα παντα γυρω του, αλλα και το αθλημα του... ξερει τις αδυναμιες του, τις λεει στις συνεντευξεις και δεν κανει τιποτα για να τις βελτιωσει, ενω υποτιμαει ηλιθιωδως και μιλαει ασχημα για τους εκαστοτε αντιπαλους του.

τωρα με το εμβολιο την πατησανε ολοι αυτοι που τον αποθεωνανε για τους λογους που σου γραφω πιο πανω, γιατι απλα τον ειχαν χρισει "ΠΡΟΤΥΠΟ". που οπως εχω ξαναγραψει, εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ως γονεας αν δειχνεις στο παιδι σου προτυπα αθλητες η σελεμπριτις. οκ, υπαρχουν αθλητες οπως ο νικος ο παππας η ο γιανναρας που για μενα ειναι υγιη κομματια της κοινωνιας μεσα στα σκατα που επιπλεουν γυρω μας, αλλά γινε εσυ το προτυπο του. μην μεταβιβαζεις την ευθυνη/προνομιο αλλού.

τελευταια εχω αρχισει και σκεφτομαι μηπως ειναι πανεξυπνος και μας τρολαρει. οι χτεσινοι χειτερς, οπως εγω π.χ., τον υποστηριζουν τωρα για τον εμβολιασμο (εννοειται πως ας κανει οτι θελει, για μενα ειναι ενας απλος συνανθρωπος, δικαιωμα του η ζωη του) και οσοι τον αποθεωναν τωρα τον λενε ανευθυνο και ψεκασμενο.

οσο για το σποτακι? καλα εκανε και τους τα πηρε, αν τον πληρωσανε. ειναι προφανες οτι δεν κοβει το ματι τους και τοσο, εκει στο γκουβερνο. οταν βαζεις προσωπο της καμπανιας σου εναν τυπο φανερα ανωριμο και τελειως στην κοσμαρα του, τωρα τρεχα να τα μπαλωσεις. ετσι ειν αυτα τα πραματα.
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Θα το πω διαφορετικα.
Ο Τσιτσιπας ζει στην κοσμαρα του επειδη ο κοσμος καιγεται και αυτος ποσταρει για μαστιχες.
Δεν αναρωτηθηκε κανενας πως του ηρθε ξαφνικα και απο το πουθενα, ενω ειναι αραχτος καπου ωραια κα ιπροφανως οχι στην Χιο, να ποσταρει για μαστιχα;
Δεν εχει καποια λογικη να τον πηρε καποιος και να του ειπε οτι εαν ποσταρει για μαστιχα, θα τσιμπησει 20-30-50 χιλιαρικα;
Τωρα
Εαν αυτος ο τυπος επαιρνε εναν απο εσας και σας ελεγε, ποσταρε στο RQ για μαστιχα και θα παρεις 20-30-50 χιλιαρικα, τι θα λεγατε;
Εγω ειμαι αριστερος και δεν κανω κονε με το κεφαλαιο;
Κινδυνευει να καει ενα αμπελι που το εχει ενας μακρυνος μπαρμπας του Nitro, οι σκεψεις μου και οι προσευχες ειναι στο αμπελι, τα 50 χιλιαρικα θα κοιταμε τωρα;
Τωρα υπαρχει καποια λογικη οτι δεν τον ενδιαφερουν αυτα που ενδιαφερουν εμας;
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
μα δεν διαφωνω, εννοειται οτι παιζουν κι αυτα.

εδω βγηκε και ειπε κατι που δεν εχει ξαναειπωθει απο αθλητη ποτέ (προχτες κιολας): "εμενα μ ενδιαφερουν οι ποντοι απ τα τουρνουα, δεν μ ενδιαφερουν οι τιτλοι". μιλαμε για δηλωση που δεν γινεται ουτε απο νηπια. ή ειναι εντελως βλακας ή το χει φιλοσοφησει το θεμα. σου λεει να φτασω τους 3 μυθους, δεν προκειται. γιατι να κατσω να σκιστω να παρω γκραν σλαμ? νικαω αντιπαλους μεχρι τους 16, τους 8, τους 4, παιρνω τους ποντους, ανεβαινω στην καταταξη, και χεστηκα αν μετα με πιανουν τα ψυχολογικα και δεν αντεχω να κερδισω, χεστηκα αν σηκωνει αλλος τα κατσαρόλια. αλλιως πληρωνει ο μαστίχας που ειπες για παραδειγμα, αν εισαι νο 7, κι αλλιως αν εισαι νο 3, οπως ο στεφανος τωρα. γιατι, η ατακα για τα χαροντς λες να εγινε τσαμπα? πλακα κανουμε?

εν τω μεταξυ οι 3 μεγαλοι γερασανε, και κατεβαινουν μονο στα 4 γκραν σλαμ και 2-3 άλλα, κι ο στεφ εχει παρει αμπαριζα τα τουρνουα. μπορει σ εξι μηνες να ειναι νο2 η ακομα και 1. ειναι ο τυπος που μαζευει τις λαμποργκινι και τις εχει στο γκαραζ στο μοντε καρλο και μετα θα τις ποσταρει στο τουίτε και θα λεει ατακες του στυλ: "κριμα που εχει στενους δρομους το μοντε καρλο και δε χωρανε οι μπουγκατι μου, καποιος πρεπει να κανει διαπλατυνση...". ειναι λοου λεβελ νεοπλουτος και το φωναζει. αυτο σημαινει ανιωθος. δεν περιμενα ποτέ να κανει ποστ για την εργατικη πρωτομαγια, ουτε θα το πιστευα αν συνεβαινε.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Φτάσαμε στα πάτρια εδάφη και το Γιουτιουμπι μας ρίχνει διαφήμιση για τριχοθυλακες από έναν Ζερβουνιδάκη των μαλλιών.
Με αυτά που διαβάζω και ακούω σε ετούτη την χώρα, θα τον χρειαστώ...
20210818_212233.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ο Τσιτσιπας ειναι ενας πιτσιρικας και ως τετοιος ειναι ανωριμος και επειδη βρεθηκε με πολλα λεφτα το πραγμα χειροτερεψε.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ο Τσιτσιπας δεν ειναι ηθοποιος, καλλιτεχνης, πολιτικος αρα δεν εχει αναγκη απο PR και να μετραει λογια και πραξεις. Παιζει τενις, βγαζει χρηματα απο αυτο. τα ποσταρισματα που τον χειροκροτουν αλλα και τα ποσταρισματα που τον κραζουν, λετε να τον νοιαζουν; αυτα ειναι τσαμπα.
Αν και τετοιος, ξερει πολυ καλα οτι η καριερα του δεν θα ειναι για παντα. Λετε να αντεξουν τα γονατα του μεχρι τα 40 του; Ακομα και ενας τραυματισμος μπορει να τερματισει την καριερα του. Οτι βγαλει τωρα που γυριζει, εκτος και αν καποιος νομιζει οτι εκτος απο τενιστας ειναι και πολιτικος μηχανικος. Το θεμα ειναι η πραγματικοτητα, οτι ειναι καλος τενιστας, οτι βγαζει καλα λεφτα και κοιταζει την παρτι του, οπως κανει ο καθενας απο εμας.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Δεν φτάνει που είναι δολοφόνα της μαγειρικής, θέλει να φάει και όποιον περνάει κάτω απο το σπίτι της.:ROFLMAO:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
κουνελε στα λεει καλα ο χειρομαλαχτης. απο τον πατερα του μεχρι δεν ξερω γω ποιος αλλος μας τον πλασαρουν σαν το προτυπο που πρεπει να εχουμε και αυτος ειναι στην καραπουτσακλαρα του (συγνωμη για την εκφραση).

οσο για την καμπανια μενουμε σπιτι το ξαναλεω καλα εκανε και τα πηρε. αφου του τα δωσανε χαζος ειναι να τα αρνηθει? σου δινουν τα λεφτα βγαινεις λες 2-3 μαλακιες και μετα ανοιγεις πελφε. ξεκαθαρα πραγματα. μετα ειναι προβλημα αλλων.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Εγώ, από την άλλη, ως απλό, ταπεινό (χωρίς σπίτια, λαπορκίνες, πουκάτες, μπουγάτσες κ.λ.π.), αρχαίο botάκι πιστεύω πως τόσο ο @Χειρομαλάχτης όσο και ο @lelos kounelos έχουν τα δίκια τους στο θέμα του Τσιτσιπέτσου.

Θα ήθελα, όμως, να εστιάσω στη φράση "αφού με πληρώνουν, θα πω/κάνω ό,τι μαλακία να 'ναι" κάτι το οποίο θεωρούμε πλέον φυσιολογικό και κάτι που θα κάναμε όλοι λόγω συνθηκών. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα. Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μυαλό και ανθρωπιά (αυτά δηλαδή που καθορίζουν τον άνθρωπο) πάνε περίπατο για μια χούφτα (ή πολλές χούφτες) δολάρια. Και γι' αυτό μας αξίζει να αφανιστούμε ως είδος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Εγω φιλτατε Μογλη θα σταθω σε αυτο

αλλος μας τον πλασαρουν σαν το προτυπο
(αρα) Δεν ηρθε να μας πλασαρει τον εαυτο του.
Ζουμε σε κοινωνιες οπου πρεπει να μας πει μια διασημοτητα το αυτονοητο. Οχι ο ειδικος, οχι ο υπευθηνος, οχι η λογικη, οχι η μορφωση αλλα ο ηθοποιος και ο ινφλουεσερ. εχουμε αναλογιστει ποσες φορες μας ειχε πει η μαμα μας να πλυνουμε τα χερια μας;
Κανενας δεν ειπε οχι σε χλιδατες διακοπες στο Ντουμπαι, αλλα μας χαλαει οταν παει καποιος αλλος, για λογους.

Αυτα τα πραγματα (και αλλα ΠΟΛΛΑ) ο κουνελος τα εχει βαφτισει κοινωνικα παραδοξα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
πρεπει να μας πει μια διασημοτητα το αυτονοητο. Οχι ο ειδικος, οχι ο υπευθηνος, οχι η λογικη, οχι η μορφωση αλλα ο ηθοποιος και ο ινφλουεσερ. εχουμε αναλογιστει ποσες φορες μας ειχε πει η μαμα μας να πλυνουμε τα χερια μας;
Εδώ που έχουμε φτάσει κάποιος πρέπει να τα πει. Ξέρεις πόσο βρωμιάρηδες είναι οι μουρικανοι? Βέβαια αρκετά γενίκευση αλλά ένα μέρος τους που έτυχε να ζήσω ήταν αρκετά.
 
Top Bottom